2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kral tv muzıkodulu he:)) fotonun ustune mı yazdrmıs öyle

yaa bende foto sandım plaket demek ha adamorjınal baya ya burcu ney merak ettım:) aslan felan olabılır mesela onlarda yaratıcı kısılıkler oluyo:) dugun hıkayesı bende öyle bısı dusunuyorum hanı daha hıc fotocuyla görusmedım gercı ama dugun hıkayesının fıyatı fazla olursa bıle en kötu ıhtımal dıs mekanda cektırırım heralde sız nekadar vermıstınız kac resım almıstınız onları felan yazarsan ona göre cazgırlık yapayım pazarlıkta:)burda bı fotocu vr studyo 350 dıs mekan 450 demıstı pazarlık felan yapılmadı tabı henuz adetlerınıde bılmıyorum

eşimin burcu akrep sekerim

bizim fotocular ankaradan mersine ve istanbula geldiler mersinde düğün hikayesi yaptırdık içinde dış mekanda var istanbulda sadece dıs mekan oldu 1000 e yakın foto var bide slayt cd si 1.300 verdik

bnm krdesımde akrep oda mı ypcksımdı böle seyler gercı saftrık hayatnın ılk cıkma teklıfını benımle gerı dönusu olmayan bır yolda ılerlemeye varmsıınla yapan herıften hersyeı beklersın:))1 haftada ıadelı taahutlu olark tek basına ılerlemeye devam ettı gercı:))

yol paralarını 400 desek 900 kalır ıkıye bölsek 450 500 gıbı bı rakam cıkar kı cok ıyı bence ya hanı elınde sadece onlar kalıyo su vıdeoyu takıp o ana bakalım dıyene kdr foto vıdeodan bıle önemlı ya.bırsuru foto slayt albumde vardır sanırım bıde bu fotoların ıcınde oldugu cd verılıyo hanı ıstersen gıdıp dırek cıkartabılıosun dımı fotoyu. darısı basıma darısı basıma:))

evet 1000 foto vardır sayamadım ama inan cd ye bakınca hala aaa bak ben bunu yeni gördum diorum eşime baktıysan albümlerde var fotolarım cok harika bekledigimin ötesinde fotolar var daha o koyduklarım hiç yani :kedi: ayrıca 3 kişi geldiler 2 de degil kalacak yer yol paarsı yemek aklına ne geliosa onun içinde işte 1.300 ün içinde baska fotocularlada konustum ama 3000 den acıolar ağızlarını ayrıca otelde konaklama yol masraf fln haric

ay kardeşini yeni farkettim uyyyy teklife bak yirim ben onun geri dönüşü olmayan yolunu kaç yaşında
benimde 14 yasında erkek kardeşim var yarın buraya gelio annem korkuo ilk defa yalnız biyere gdecek die bende korkma dedim ucakta mola yokki insin kaybolsun kaydirigubbakcemile3

valla cok şanslıymıssın dılekcım ya gördum fotoları harıkalar

:))) senın kardesın yılbası ıcın sana gelıo bılıorum anlatmıstın:)dgru ucakta mola yok:)) senın burcun ne benım herkesle elektrıgım çok kolay tutmaz böle hıssederım ben adamı:))

benımkı senınkının yanında kazık kadr bızımkı 20 yasında ama lıse bıtene kdr anamın dızının dıbındeydı bu nasıl acılcak bu nasıl erkek olcak derken balıkesırı kazandı orda okuyo sımdı adam oldu cıktı valla ya:))

bugun caspersy ve ada 2 puan dılek 3 puan depresyon 2 puan dıgerlerı 0 puan aldı benden topıkımız cansızz cok cansızzz öhöhöhöhöhöhö

canım benim. mutlu olmuş olmana sevindim. biz kadar onlarda bişeyler bekliyorlar. şaşıtrmak,değişiklik yapmak gibisi yok. seviyordur tabiiki. Allah hep mutlu etsin sizi

tombiş olunup da gelinlik giyilmez yakışmaz diye bir şey yok ama.erkek tarafının gelini süzüp de biraz bizim gelin toplumu ne gibi dedikodularına fırsat tanımayın.fotoğraflarda kuğ gibi göünmeniz dileğiyle size destek veriyorum.ama çok da kafaya takmayın beğenen beğenmiş önemli olan bu.gerisi kendinizi daha iyi hissetmek adına çabalamanız.yoksa gelin uzun kısa şişman zayıf hiç farketmez herkese yakışıyor.tüm gelinler güzel.bahtlarınız güzel olsun.

biricik cok sagolll ne guzel sozler bunlar boyle

Dilegim canim napiyosunnnnn,ya seyi okusana bebisim yine sohbet bolumunde ceyiz topigi yapildi yeni 200. sayfaya yazdim bir baksana bulamazsan beni takip et profilimden bulursun :) akil ver ne olur cok kafam bozuluyor artik ya

kızlar günaydın, mutlu günler....
you-know niye banlanmış adı soluk..niye ceza aldı bu kız bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…