- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.101
canımsın sağol gülüm benim :) dur bakalım bakarız artık çaresine :)
topiğin güzelleri nerelerdesiniz yavru kuşlarım aaaa topiği ben açmışım bugün :) kızlar ayy merwecik kızacak ama bana kolay tiramisu tarifiniz varsa yazar mısınız.Merweciimmmm ben yemiyorum kuzucum yeni yıl için gerçekten bak
kızlar bana geleceksiniz he öle baska yerde buluşmak yok:umursamaz:
bu arada 500 gr. daha vermişimmmmmm :)
günaydın güzellerrr
adaacımm tebrik ederimm bende kilo aldım galiba ya kot dar oldu :))
ayy zayıflıcam yılbaşndan sonra sıkı rejimdeyimm
kızlar şırketınlaptopuna vırus bulastrdım temızlemeye calısım gelcem
kızlar yaa nerdesinizzz
m.m.m.m.
you_know
adaa
taçsız prensess
mervee
depresyonn
esraaa
Günaydın kızlaar, nasılsınız bakalım...
Bakıyorumda tarifler havada uçuşuyo, hemide kalorisi tavan yapmış :))
Bende regl dönemindeyim canım accayip tatlı istiyo...
You_know şekerüm şu nick nasıl değişiyo yaa biliyonmu sen, bana + enerji veriyosunuz şu buhran halinden kurtulayım değilmi, aslında amacım sadece bir kere uğramaktı buraya ama bi takıldım daha çıkamadım...
Bu arada hepimiz İstanbul'damı oturuyoruz yaa...
casperim ben sana 5 yıl boyunca Ankara'da okuduğumu bütün akrabalarımın orada yaşadığını en son öğrenci evimin Batıkent jandarmanın orada ki carrefour un karşısında ki dublekslerden biri olduğunu, 5 yıl boyunca her sabah okula Batıkentten başlayıp,Demet parkının oradan devam eden Atatürk Orman Çiftliğinin önünden Beşevlere doğru ilerleyen 220 no'lu mavi halk otobüsleri ile gittiğimi,metronun kızılay durağında inip sakarya caddesinden mi çıksam yoksa konur sokak tarafından mı çıksam iklemini benim de yaşadığımı,o kokusuna çıtırlığına doyamadığım simiti en çok orada yemeyi sevdiğimi söylemişmiydim :)
ya acayıp bozmusum ben pcyı öle bı vırus kı ne sılınıyone program kurduruyo arkadasım uzaktan pcye grdı cocuk ne yapsa yapamadı son care format allahım patron kesın vurcak benı busefer:)
allahh ben bişi yapmadım de kaç canmm :))))
:))) bır ben ellıyorum bu pcyı bırde o kaçarı yk yanı:))
arkadsımda öle dıo laptopu al gel format atalım dıoda gıdememkı neyse ben yınede dgruyu sölıyım adamadam:)) bence.
ben dıyımkı yenı bı yıl gelıo hersey yenılensın ben sunu bı yenıletıp geleyım dıyım:)
oda bende senı yenılemekten ıse basıım dermıs:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?