2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

gunaydın sekerımyok artık aştım onları ya dun yıne resımler felan eklenmıs rahat olun yanı:)) tamam sen yemıceksen anlastık yok ye ama azcık ucundan:)

Günaydın kızlaar, nasılsınız bakalım...
Bakıyorumda tarifler havada uçuşuyo, hemide kalorisi tavan yapmış :))
Bende regl dönemindeyim canım accayip tatlı istiyo...
You_know şekerüm şu nick nasıl değişiyo yaa biliyonmu sen, bana + enerji veriyosunuz şu buhran halinden kurtulayım değilmi, aslında amacım sadece bir kere uğramaktı buraya ama bi takıldım daha çıkamadım...
Bu arada hepimiz ıstanbul'damı oturuyoruz yaa...

günaydın canmm ayy evet tatlıı :)))
ben başkentteyim canmm istanbullu kızlar toplancak galiba plan yapıyorlarr

casperim ben sana 5 yıl boyunca Ankara'da okuduğumu bütün akrabalarımın orada yaşadığını en son öğrenci evimin Batıkent jandarmanın orada ki carrefour un karşısında ki dublekslerden biri olduğunu, 5 yıl boyunca her sabah okula Batıkentten başlayıp,Demet parkının oradan devam eden Atatürk Orman Çiftliğinin önünden Beşevlere doğru ilerleyen 220 no'lu mavi halk otobüsleri ile gittiğimi,metronun kızılay durağında inip sakarya caddesinden mi çıksam yoksa konur sokak tarafından mı çıksam iklemini benim de yaşadığımı,o kokusuna çıtırlığına doyamadığım simiti en çok orada yemeyi sevdiğimi söylemişmiydim :)

hayırrr yaaaa
ayy metro evettt ankaralı olsan bile aklını karıştırıyoo simit konusundaa kesinliklee doğru bi karar canmm başkentimiz bitane yaa :))

ya acayıp bozmusum ben pcyı öle bı vırus kı ne sılınıyone program kurduruyo arkadasım uzaktan pcye grdı cocuk ne yapsa yapamadı son care format allahım patron kesın vurcak benı busefer:)

ben dıyımkı yenı bı yıl gelıo hersey yenılensın ben sunu bı yenıletıp geleyım dıyım:)

oda bende senı yenılemekten ıse basıım dermıs:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…