• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Kızlar şok yaşıyorum, topiclerden birinde bir kadın ağız kokusu yüzünden kocasından boşanmış!!
Kendimi bir an çok kötü hissettim ya, ne kadar özen göstersekte insanız sonuçta ağzımız kokar falan ay ne dicemi bilemiyorum.

anamm bu muymuş sebep canmm yuhh diyorumm biraz dikkat edilerek geçecek bi problem buu

Yani doktora falan gidilir, mide rahatsızlığından da kaynaklanabilir çözülmeyecek bir durum değil gibi...
Belki başka sorunlarıda vardır bilinmez...

anam temızlık önemlı bısı tabıkı ama bazı ınsan ağız kokusu problemı yasar bazısı ten kokusu sorunu yasar geeklı tıtızlılık gösterıldıgı halde hala gecmıyosa ona adam napsın o karı baskasını bulmstr kesın :)

Dileğim ne bileyim ya belki daha güzel bir tarif olabilir diye,benim tarif böyle ;

TıRAMıSU

Malzemeleri:
Kakaolu hazır kek
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
1 adet yumurta
2 su bardağı süt
1 paket (200gr) labne
2 tatlı kaşığı granül kahve
1 fincan sıcak su
Kakao
Hazırlanışı: 1 fincan sıcak su ile kahve hazırlanır. (ıstenirse 1–2 küp şeker konulabilir.) Kekin tabanı servis tabağına konulup hazırlanan kahve ile ıslatılır. Un, şeker, yumurta ve süt ocakta muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Muhallebi ılınınca içine labne ilave edilip mikserle çırpılır. Önceden ıslatımış kekin üzerine muhallebinin yarısı konulur. Kekin üst kısmı da kahve ile ıslatılır ve muhallebi üzerine dökülüp düzeltilir. Soğuduktan sonra servis yapılınncaya kadar dolaba kaldırılır. Servis yapılmadan önce üzerine çay süzgeci ile kakao serpilir.

Uzmanlar erkeği mutlu etmenin çok zor bir olay gibi gözükmesine rağmen aslında çok kolay olduğunu belirtiyor. Yapılan araştırmalara göre erkeklerin eşlerinden istediği bazı şeyler var. Nedir bu istekler? Kadınlar eşlerini mutlu etmek için gerçekten çaba harcıyor mu? ABD başta olmak üzere birçok ülkede yapılan araştırmalar sonucunda eşlerini mutlu etmek isteyen bayanlara yardımcı olacak sonuçlara ulaşıldı. ışte size tavsiyeler:

Şikayet etmeyin: Eşinize ikide bir kayınvalidenizi şikyet etmeyin. ıleride kendinizin de kayınvalide olacağınızı hiç unutmayın.

Örnek verirken dikkat: Falancanın kocası şöyle yapıyor böyle yapıyor diyerek; başka erkekleri eşinize örnek göstermeyin. O erkeklerle evli olan kadınların da farklı dertleri olduğunu bir düşünün.

Sorunları yerinde ve zamanında söyleyin: Kocanız eve geldiği anda; Musluk su damlatıyor "Şu dolabın kapağını bir türlü tamir etmedin" tarzında sorunları söylemeyin.

Hediyeyle dost olmayın: Her doğum gününüzde evlenme yıldönümünüzde anneler gününde sevgililer gününde yılbaşında; eşinizden illa ki bir hediye beklemeyin.

Sigara küllerini gözardı edin: Eşinize sürekli; "Sigaranın külüne dikkat et". " Onu şuraya koyma". "Bunu şuraya atma" demeyin.

Sabırlı olun: Bir isteğinizi 10 defa tekrar tekrar söyleyip eşinizi bıktırmayın. Sabırlı olmak için çaba harcayın.

Eşinizi sıkmayın: Eşinizi iş yerinden sürekli telefonla arayıp rahatsız etmeyin.

Fazla kıskanmayın: Kocanızı iş arkadaşlarından kıskanmayın. Eğer bu tavır içinde olursanız ilişkiniz çok kötüye gider gerçeğini unutmayın. Eşinizi; izlediği dizilerdeki güzel bayanlardan okuduğu gazetedeki yarı çıplak bayan fotoğraflarından kıskanmayın.

Ceplerini karıştırmayın: Eşinizin ceplerini karıştırmayın gömlek yakalarında ruj izi aramaktan vazgeçin.

TV zevkine karışmayın: Eşiniz TV'de maç izlerken "Ben illa ki başka bir programı izleyeceğim" diye tutturmayın. Olayı abartıp kavga çıkartmayın.

Sürpriz yapın: Zaman zaman eşinize sürprizler hazırlayın. Bu konuda biraz kafa yorun.

Yardımcı olun: Eşinizin çayına şeker atıp öyle verin. Bir şeker atmakla ölecek değilsiniz ya! Unutmayın çok küçük ayrıntılar bazen çok önemli olabilir.

Hemen tepki göstermeyin: Halıya kül döken eşinizi görmezden gelin. Halı eşinizden daha kıymetli değil. Bunu unutmayın.

Eşyaların yeriyle oynamayın: Evdeki eşyaların yerini ikide bir değiştirip eşinizi şaşırtmayın.

Onu sıkboğaz etmeyin: Eşinizle birlikte gittiğiniz bir yerde eşinizin başka kadınlara bakıp bakmadığını kontrol etmeyin.

Alışverişe çıkarken: Eşinizle alışverişe çıktığınızda onu saatlerce dolaştırıp canından bezdirmeyin. Alacağınıza kısa sürede karar vermeye çalışın. Yazlık alıyormuş gibi saatlerce eşinizi dolaşmayın.

'Seni seviyorum' deyin: Abartmadan yeri geldiğinde kocanıza "Seni seviyorum" deyin.

Surat asmayın: Yeni bir giysi giydiğinizde saçınızı kestirdiğinizde veya boyattığınızda eşiniz sizdeki değişikliği farketmiyorsa bunu anormal bir sorun haline getirmeyin.

Gazete okurken konuşmayın: Eşiniz kahvaltıda yemekte gazete okuyor; sizinle iki laf etmiyor diye kızmayın. Gazetenin bir sayfasını isteyin ve hemen siz de okumaya başlayın. Böylece eşinizin dinlemediği bir konuşma yapmamış olursunuz.

Bütçe açığına dikkat edin: Bütçenizin kaldırmayacağı harcamalara girmeyin. Çünkü bu davranış biçimi size kavga olarak geri dönebilir. Sonuçta siz çok daha fazla üzülebilirsiniz.

Bedenini bilin: Eşinizin kaç numara ayakkabı giydiğini giysilerinin kaç beden olduğunu mutlaka öğrenin. Bir gün lazım olabilir.

Her zaman gülmesini beklemeyin: Eşinizden her gün her zaman size ilgi göstermesini; daima gülümsemesini hayatınızın her zaman mükemmel olacağı düşüncesini atın..

Onu saygıyla dinleyin: Gittiğiniz misafirlikte ya da size birileri geldiğinde eşiniz konuşurken; ağzından lafı almayın. Herkesle birlikte siz de eşinizi saygıyla dinleyin.

Mesajlarını gizlice okumayın: Eşinizin cebine gelen mesajları gizlice okumak hatasına düşmeyin. Eşinize güvendiğinizi bilmesini sağlayın.

Siz hamle yapın: Herhangi bir nedenden dolayı eşinizle küstüğünüzde barışmak için ilk hareketi eşinizden beklemeyin. Barışma hareketini siz başlatın. Ne kaybedersiniz ki?

Kahvaltı hazırlayın: Eşiniz sabahleyin saat kaçta evden çıkarsa çıksın mutlaka kendisine kahvaltı hazırlamaya çalışın. Onu güler yüzle uğurlamaya özen gösterin.

bebeeem bende sana tarif verecektim ama aynısı yani ama kek yerine kedi dili bulursan markette fln onlardan al daha guzel oluyor tiramisu ben yapıp getirimmi sana :kedi:

uzmanlar erkeği mutlu etmenin çok zor bir olay gibi gözükmesine rağmen aslında çok kolay olduğunu belirtiyor. yapılan araştırmalara göre erkeklerin eşlerinden istediği bazı şeyler var. Nedir bu istekler? Kadınlar eşlerini mutlu etmek için gerçekten çaba harcıyor mu? Abd başta olmak üzere birçok ülkede yapılan araştırmalar sonucunda eşlerini mutlu etmek isteyen bayanlara yardımcı olacak sonuçlara ulaşıldı. Işte size tavsiyeler:

şikayet etmeyin: Eşinize ikide bir kayınvalidenizi şikyet etmeyin. Ileride kendinizin de kayınvalide olacağınızı hiç unutmayın.

örnek verirken dikkat: Falancanın kocası şöyle yapıyor böyle yapıyor diyerek; başka erkekleri eşinize örnek göstermeyin. O erkeklerle evli olan kadınların da farklı dertleri olduğunu bir düşünün.

Sorunları yerinde ve zamanında söyleyin: Kocanız eve geldiği anda; musluk su damlatıyor "şu dolabın kapağını bir türlü tamir etmedin" tarzında sorunları söylemeyin.

Hediyeyle dost olmayın: Her doğum gününüzde evlenme yıldönümünüzde anneler gününde sevgililer gününde yılbaşında; eşinizden illa ki bir hediye beklemeyin.

Sigara küllerini gözardı edin: Eşinize sürekli; "sigaranın külüne dikkat et". " onu şuraya koyma". "bunu şuraya atma" demeyin.

Sabırlı olun: Bir isteğinizi 10 defa tekrar tekrar söyleyip eşinizi bıktırmayın. Sabırlı olmak için çaba harcayın.

Eşinizi sıkmayın: Eşinizi iş yerinden sürekli telefonla arayıp rahatsız etmeyin.

Fazla kıskanmayın: Kocanızı iş arkadaşlarından kıskanmayın. Eğer bu tavır içinde olursanız ilişkiniz çok kötüye gider gerçeğini unutmayın. Eşinizi; izlediği dizilerdeki güzel bayanlardan okuduğu gazetedeki yarı çıplak bayan fotoğraflarından kıskanmayın.

Ceplerini karıştırmayın: Eşinizin ceplerini karıştırmayın gömlek yakalarında ruj izi aramaktan vazgeçin.

Tv zevkine karışmayın: Eşiniz tv'de maç izlerken "ben illa ki başka bir programı izleyeceğim" diye tutturmayın. Olayı abartıp kavga çıkartmayın.

Sürpriz yapın: Zaman zaman eşinize sürprizler hazırlayın. Bu konuda biraz kafa yorun.

Yardımcı olun: Eşinizin çayına şeker atıp öyle verin. Bir şeker atmakla ölecek değilsiniz ya! Unutmayın çok küçük ayrıntılar bazen çok önemli olabilir.

Hemen tepki göstermeyin: Halıya kül döken eşinizi görmezden gelin. Halı eşinizden daha kıymetli değil. Bunu unutmayın.

Eşyaların yeriyle oynamayın: Evdeki eşyaların yerini ikide bir değiştirip eşinizi şaşırtmayın.

Onu sıkboğaz etmeyin: Eşinizle birlikte gittiğiniz bir yerde eşinizin başka kadınlara bakıp bakmadığını kontrol etmeyin.

Alışverişe çıkarken: Eşinizle alışverişe çıktığınızda onu saatlerce dolaştırıp canından bezdirmeyin. Alacağınıza kısa sürede karar vermeye çalışın. Yazlık alıyormuş gibi saatlerce eşinizi dolaşmayın.

'seni seviyorum' deyin: Abartmadan yeri geldiğinde kocanıza "seni seviyorum" deyin.

Surat asmayın: Yeni bir giysi giydiğinizde saçınızı kestirdiğinizde veya boyattığınızda eşiniz sizdeki değişikliği farketmiyorsa bunu anormal bir sorun haline getirmeyin.

Gazete okurken konuşmayın: Eşiniz kahvaltıda yemekte gazete okuyor; sizinle iki laf etmiyor diye kızmayın. Gazetenin bir sayfasını isteyin ve hemen siz de okumaya başlayın. Böylece eşinizin dinlemediği bir konuşma yapmamış olursunuz.

Bütçe açığına dikkat edin: Bütçenizin kaldırmayacağı harcamalara girmeyin. çünkü bu davranış biçimi size kavga olarak geri dönebilir. Sonuçta siz çok daha fazla üzülebilirsiniz.

Bedenini bilin: Eşinizin kaç numara ayakkabı giydiğini giysilerinin kaç beden olduğunu mutlaka öğrenin. Bir gün lazım olabilir.

Her zaman gülmesini beklemeyin: Eşinizden her gün her zaman size ilgi göstermesini; daima gülümsemesini hayatınızın her zaman mükemmel olacağı düşüncesini atın..

Onu saygıyla dinleyin: Gittiğiniz misafirlikte ya da size birileri geldiğinde eşiniz konuşurken; ağzından lafı almayın. Herkesle birlikte siz de eşinizi saygıyla dinleyin.

Mesajlarını gizlice okumayın: Eşinizin cebine gelen mesajları gizlice okumak hatasına düşmeyin. Eşinize güvendiğinizi bilmesini sağlayın.

Siz hamle yapın: Herhangi bir nedenden dolayı eşinizle küstüğünüzde barışmak için ilk hareketi eşinizden beklemeyin. Barışma hareketini siz başlatın. Ne kaybedersiniz ki?

Kahvaltı hazırlayın: Eşiniz sabahleyin saat kaçta evden çıkarsa çıksın mutlaka kendisine kahvaltı hazırlamaya çalışın. Onu güler yüzle uğurlamaya özen gösterin.

yaa nekadar da guzel söluyolar valla ben elımı tutsam cenemı tutamam hadı herseyı tuttum kıskanclık basabela ahah

casperım ve Dileğim bakın bu tam sizlik bunu uygulayabilirsiniz ben de evlendikten sonra ilk yıldönümümüzde böyle bir hediye hazırlamayı düşünüyorum :)

Fotobaskılı Puzzle (1000 Parça Kutuda)
Son günlerde iyice moda haline gelen fotoğraf puzzle evlilik yıldönümünüz için güzel bir hediye olabilir. Birlikte geçirdiğiniz en güzel günün fotoğrafını puzzle olarak bastırabilir ve bu sayede puzzle’ı beraber yaparak birlikte güzel vakit geçirmiş olursunuz.

örnekkkkkkk

[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL] [url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

Son düzenleme:
casperım ve Dileğim bakın bu tam sizlik bunu uygulayabilirsiniz ben de evlendikten sonra ilk yıldönümümüzde böyle bir hediye hazırlamayı düşünüyorum :)

Son günlerde iyice moda haline gelen fotoğraf puzzle evlilik yıldönümünüz iüin güzel bir hediye olabilir. Birlikte geüirdiğiniz en güzel günün fotoğrafını puzzle olarak bastırabilir ve bu sayede puzzle’ı beraber yaparak birlikte güzel vakit geçirmiş olursunuz.

örnekkkkkkk

kesinlikle çook güzel canmm zaten aklımdaydı da özel gün bekliorum yılbaşı için geç artık sevgililer gününde yaparmm :))

ayrıca yazı harika canmm

kesinlikle çook güzel canmm zaten aklımdaydı da özel gün bekliorum yılbaşı için geç artık sevgililer gününde yaparmm :))

ayrıca yazı harika canmm

adaaam bundan var bizde askusum biz sevgiliykene yaptırmıstı çok ugrasmıstık yapmak için zor yaw bak bu fotomuz bende herseyin fotosunu koyuyom yaw ay bana bak çocuk gibiyim yaw 1 senede büyümüşüm

n771813392_1639566_1273504.jpg

bende cok sevıyorum böle fotograflı seylerı megalomanmı ne dıolar heralde ondanım:)

yastıga kupaya bastırırdım eskıden hep anahtarlıgımda felan var ıkımızın fotosu evın bı duvarında kesınlıkle olmalı fotodan kalan dıger yerlerdede cercevelerde olmalıyız baktgım heryerde bızı görmelıyım:)

orjınal degısık hedıyeler aklımıza gelırse paylasalım hep olurmu ben gıdıp almaktansa ugrasıp yapmayı sevıyrm:)) ne yaptn sımdıye kadar desenız slayt yaptımuleyn 2 kez derım :))
bı cocuk sevgılısıne evlenme teklıfı etmıs bu sıtede gördum böle guzel fotolarının ustune guzelsözler yazdırmıs sayfa sayfa dergı halıne getrmıs sonuna da teklıfı kondurmus oda guzel ve kalıcı bıse bızde teklıfsız dergı yaptırabılırs:))

Son günlerde iyice moda haline gelen fotoğraf puzzle evlilik yıldönümünüz için güzel bir hediye olabilir. Birlikte geçirdiğiniz en güzel günün fotoğrafını puzzle olarak bastırabilir ve bu sayede puzzle’ı beraber yaparak birlikte güzel vakit geçirmiş olursunuz.

örnekkkkkkk

1000 parcada yap yap bıtmez bıkere yapıp cerceveletıp koycan en ıyısı aman ya benım ev cerceveden gecılmıcek kanımca:))en ıyısı dıjıtal alıp herseyı ona yuklemelı:))

kocişim birinde kavga etmiştik bibaktım kargo geldi içinde plaket sanki kral tv müzik ödüllerini kazanmıs gibi hissettim kendimi actım içine yazmıs işte bu zamana kadar yaptıgım hataları görmezden geldiğin beni hiç bırakmadıgın için seni seviyorum gibilerinden bişi şimdi salona koydum her gelene okutuyorum o saklıo ben acıga koyuyorum

Back