2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

evet 10 ocakta ama biz yarın izmire gidiyoruz pazar gelicez, salı günüde kayınvalidem İstanbul'a gelecek, artık işten çıkıp koştura koştura bişeyler bakmam gerekecek...

olsun canmm sen moral bozma koştur koştur daha stresli olsa da güzel oluoo moral bozmak yook çok güzel geçecekk

saol tatlımm peki biş sorsamm yoğurtlu sosu dökmeden 1 akşam dolapta beklese bişi olur muu

bebeğim işte ben de öyle yapacağım çarşamba geceden yoğurtlu sos kısmına kadar hazırlıyacağım sonra borcamın üzerini streç filmle kapatacağım buzdolabına koyacağım perşembe de eve gelince sosu hazırlayıp üzerine döküp maydonozla süsleyeceğim

bir de kızkardeşim var merwecik kaydirigubbakcemile3

çok farkettı gercekten:)) ben olsam yaparmıydım bukdr hazrlıgı 4 kısı ıcın dıe dusundumde cok sevdıgım ıcın yapardım sevmedıgım 10 kısı olsa canım bısı yapmak ıstemesdı ama dusununce hakverdım sana bende yapardım uleynnn:))

bende öyle düşündüm de bi sorayım dedim canm çarşamba akşamdan yaparım gerisini de perşembe akşam :))) saol canmm

ÇıKOLATALI CUPCAKE süperrr oluyorrrr

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

MALZEMELER:

* 2 yumurta

* 3/4 su bardağı tozşeker

* 1 portakalın rendelenmiş kabuğu

* 1 portakalın suyu

* 80 gr rendelenmiş bitter çikolata

* 2 çorba kaşığı kakao

* 1,5 su bardağı un

* 1 paket kabartma tozu

* 1 paket vanilya

* 1/2 su bardağı buttermilk ( 1/2 su bardağı ılık sütün içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi koyup yarım saat bekletin. Keke güzel bir yumuşaklık veriyor.)

* 1/2 su bardağı sıvıyağ

KREMASI ıÇıN:

* 100 ml krema

* 100 gr labne peyniri

* 1/2 su bardağı pudra şekeri (şekeri aslında göz kararı koydum.Tadına bakıp arttırabilirsiniz.)

YAPILIŞI:
- Fırınınızı 180ºC'ye ayarlayıp çalıştırın.
- Kuru malzemeleri yani un, kabartma tozu, kakaoyu bir kabın içinde karıştırın.
- Yumurtalarla şekeri derin bir kabın içinde iyice çırpın. Portakal suyu, sıvıyağ, buttermilk ve vanilyayı ilave edip bir süre daha çırpın. Portakal kabuklarını, rende çikolataları ve unlu karışımı da koyup kaşıkla karıştırın ve muffin kalıplarına paylaştırın.
- Isınmış fırında yaklaşık 20 dakika pişirin. Kürdan testini unutmayın.
Soğuyunca cupcakelerin üzerine krema malzemelerini karıştırıp sıkma torbasına koyup sıkın. Dilediğiniz şekilde süsleyin. Ben çikolata yapraklarından yaptım. Gül yapraklarını yıkayıp kuruladım.Üzerlerine fırçayla eritilmiş bitter çikolata sürdüm ve buzdolabında dondurduktan sonra dikkatlice yaprağı ayırdım.Çikolatayı yaprağın arkasına sürün ki damarları belli olsun.

Son düzenleme:

hemen tariflere ekliyorum canmm :))

aaa delirme seni istiom ben senle birlikte gelebilecek kişileride zemuszemus

canımsın sağol gülüm benim :) dur bakalım bakarız artık çaresine :)

topiğin güzelleri nerelerdesiniz yavru kuşlarım aaaa topiği ben açmışım bugün :) kızlar ayy merwecik kızacak ama bana kolay tiramisu tarifiniz varsa yazar mısınız.Merweciimmmm ben yemiyorum kuzucum yeni yıl için gerçekten bak

günaydın güzellerrr
adaacımm tebrik ederimm bende kilo aldım galiba ya kot dar oldu :))
ayy zayıflıcam yılbaşndan sonra sıkı rejimdeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…