- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.621
aman sakın haa
benım annemınde bı takıntısı var asla ayağı cıplak yere basmıycak evımızde cok buyuk allam 9mt halılarımız vardı düşün yerınden kalkmazdı sadece ortaya örtuyo bıde :roflol: 9mt olan halı
bıde alttında evımızın heryerı halıfılextı amanen zor bela her yıl yıkamaya verırdık esyalrı kaldr falan fıstık ölurduk 2 yıl olcak parke yaptrdık allam ne kadr rahatladık asla ve asla halıfılex dusunme cnm bırak acık kalsın evın parke olmasına cok dıkkat et anacım
tünaydınlar kıslarr bende geldım nabersınız..dasılvadıdo cuk senın tarıh bellı mı?
hoşgeldin minilyam sağolasın iyiyz çok şükür.
tarih tam belli olmamakla birlikte Allah sağlık verirse bu yaz enn geç bu sonbahar ekim istiyoz bakacaz artıkınkaydirigubbakcemile5
cnm kendınızı sıkmadan yavas yavas olsun bence bak bızde aynısı yazın ısterdık ama sırf fazla borcumuz olmasın dıe ekım e aldık kaydirigubbakcemile2
bizim de tek derdimiz borç harç zatena.s nişanlım doğal olarak borçsuz evlenmek istiyo, yani taksitlerin vs bitmesini istiyo. çok şükür biraz birikmişimiz de var bakalım zaman ne gostercek
velved Allah kabul etsin canım dualarımızı
minilya caım antalya ekimde bile gayet sıcak oluyo ben bi kere gitmiştim yazı aratmıyodu yanikafamçokkarıştı
Benim de 2010' da yolculuk var.şimdiden hazırlıklara başladık.Allah herkesi mesut etsin inş..:asigim:
Benim de 2010' da yolculuk var.şimdiden hazırlıklara başladık.Allah herkesi mesut etsin inş..:asigim:
kızlarr 2010 da bende evlencem inşallahhh :Saruboceq:
kızlarr 2010 da bende evlencem inşallahhh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?