2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

böcüğüm canımsın yaaa duygulandım sabah sabah:1hug:

bendeŞeniz
off yarnda çalışcaz yaa tatıl olsa gayrı mirmirmirmir

allahtan bnm haftasonum tatil.bugün son günüm.evde dinlenicem dicem ama aşkımı görmedende geçiremiyomki haftasonumu.napıcam bilmiyorum.zaten hasta olcam diye çıkarmaz beni dışarı.benneyaptımki napem alır gazetemi,bide kahve alır keyif yaparım bende

ahh keske bende ıkı haftada çalışsam ınan haftaıcı sorun deılde ctesı calışıp dolu işlerını bı gune sığdrmak cok zor dasılvadıdo cnm kaynananla sana ı tatıller hatta gezmeler:jeyyar:

nısanyağmuru cnm cıkma tabe ne işin var
ayy ben uzun zamndr ne sınema ne tıyatro encok ıssız adamı merak edıyom ama ask fılmını tek basıma ızlemek ıstemıyom o yuzden gıdemıyom askım yokkı yanımda ızleyek bı gunluk bırısını bulcam artıkkaydirigubbakcemile3

şu sinema olayını bende çok seviyorum ama burda sinema yokki. bizim bi sinemamız bile yok.senağlama sinemadan geçtim. cafe bile 2 - 3 tane var oralarda hep duman altı. maalesef gidemiyoruz.çıkmak istemiyorum ama aşkımıda görmeden olmuyo be:asigim:

yazık sıze beekaydirigubbakcemile3
burda dolu dolu
askım yanımda olmadıktan sonra buralarında bı romantıklığı kalmıyo boşversenağlama

yazık sıze beekaydirigubbakcemile3
burda dolu dolu
askım yanımda olmadıktan sonra buralarında bı romantıklığı kalmıyo boşversenağlama

sanırım sinemadansa aşkımın olması daha iyia.s geçen ay bi alışveriş merkezi açıldı.yakında sinemada gelecekmiş sanırım.öle bi duyum aldım.hihoyyythihoyyyt

sanırım sinemadansa aşkımın olması daha iyia.s geçen ay bi alışveriş merkezi açıldı.yakında sinemada gelecekmiş sanırım.öle bi duyum aldım.hihoyyythihoyyyt

ne guzel ama benımkısının gelme şansı cok az belkı nısan belkı mayıssenağlama sen bekle sınema olmadık yer kalmaz
anam bugunde kımse yokk ha

ne guzel ama benımkısının gelme şansı cok az belkı nısan belkı mayıssenağlama sen bekle sınema olmadık yer kalmaz
anam bugunde kımse yokk ha

cnmya ağlama bak ben çok kötü oluyorum.çok hassasım bukonularda.çoküzülüyorum.hep kndmi düşünüyorum ben olsaydım napardım diye.allah kimseyi sevdiğinden uzak bırakmasın. inş sizde en kısa zmnda görüşür kavuşursunuz.bellimi olur hayat bu.bi mucize olur geliverir.a.s. umudunu hiç yitirme hep gül olurmu..hihoyyythihoyyyt

üzülmüyom gelırse ben burdayım gelmezsede napım :dilcikar:
anam bu gızlar nırde yawss
bende bugunu ctesı sanıyom zmn gecmıyo ama yarın maas gunu ohhhdelikafadulden

ınş ayy bıde tl olarak alcaz cok harıka yenı paralar sankı uyancak sakızlardan cıkanlar gıbı
aman takst zamanı harcamamam lazım

ama çok sekerler ama genede beğenmedım bı kac onemlı ınsan resmını koymaları hoş ama yaa dığerlerı onemsız mı bence atamızdan baskası konmamalıydı tabı bu şahsı fıkrım

ama encokta 1 ytl bırıktrmıstım hep bozuk ama parasız kaldım harcadım sımdık devam edım onlar değişmemıs nasılsa

günaydınnn 2010 gülleriiiii hepinizeee güsel bi haftasonu diliyorummmkaydirigubbakcemile2

gunaydın cnmm sanada
benım için ı bı hafta sonu olcak gıbı geç olsada aylık alıyorum bugunkaydirigubbakcemile2
bıde orıflame ın şubat sayısından sıparıs verdım harıka seyler var
makyaj paletı 60 ytl ıken 30 ytl düşmüş sonra bıde parfum vard cok beğendım 50 ytl ıken 20 ytl düşmüş onuda aldım ve bıkac ruj kalem falan :jeyyar:

oooh iyi yapmısın böcük güle güle kullankaydirigubbakcemile2 sen maaşını alıyon benimki bitti nerdeyse..kafamçokkarıştı ama Allahtan bütün borçlarımı ödedim

oooh iyi yapmısın böcük güle güle kullankaydirigubbakcemile2 sen maaşını alıyon benimki bitti nerdeyse..kafamçokkarıştı ama Allahtan bütün borçlarımı ödedim

kız ayın 10 be geç aldık zaten bende avans almıstım alcam para 380 ytlcık anacım işte :1no2: ne olursa artık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…