2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

aman tobı senınkı gene erken benımkısı 2012 :roflol:
nısanyağmuru baktım ama bulamadım sıkıldım sanada sardırınca gösterırım artık ok

günaydınlarr herkeseeekaydirigubbakcemile2
İstanbul bugün pek soğuk değil ama ben üşüyorumbenneyaptımki tatlı yiyemediğim için sanırım hiiiç ısınamıyorum...bugün doktorumla konuşacam eğer izin verirse tahin pekmeze saldıracaaaammm:sm_cool:

günaydın
sabh sabah iş bıle yapmadan sızle konuşuyom allam ben delırıom mu nee
hatta aşkım dıo sen oraya takıldın bızım kulubu unuttun harbı etkınlıklerdende en son ben haberdar oluyom -tatlicadiarzu-
ben her sabah bı su bardağı pekmez içiyom:1closedeyes:
dasılvadıdo ınş dr ızın verır şekern yuksek mı çıktı en son kontroller noldu

böcüküm benim şekerim düşüyo tatlı yedikçe...onun dışında normal seyirde...şimdi korkuyom nan ya yeyince düşüverirse çok kötü oluyom çünkü:bbo:

böcüküm benim şekerim düşüyo tatlı yedikçe...onun dışında normal seyirde...şimdi korkuyom nan ya yeyince düşüverirse çok kötü oluyom çünkü:bbo:

anladım cnm
dıkkat et kendıne pekmezı su katarak ıcersen bısey olmas sen merak etme dr bunu sana der eğer içme derse su katarakta ıçemez mıyım de cunku vıtamın :1closedeyes:

höööffff kızlar halam geldi yaaa-tatlicadiarzu-
daha sabah ilaç içtim demin yine ağrım vardı, tekrar ilaç içmiyim dedim kendimi okudum üfledim geçti:teytey: hey yarebbim sen ne büyüksün..

hayrlı cumalar
dasılvadıdo sana ALLAHtan şifalar dılıyorum ınş bıan önce sağlığına tam anlamıyla kavusursun ve doya doya şeker yersınkaydirigubbakcemile3
nısanyağmuru senıde RABBIM sevdığıne kavustrsun ınş
ALLAHım banada hayrlı zengın yakışıklı huyu suyu güzel bı prens nasıp ayle amın:Saruboceq:

amin canım tşkr ederim.a.s allah herkesi sevdiğine kavuştursun.:1hug: mutlu huzurlu bi ömür geçirmek nasip etsin..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…