- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.461
yaa bende dun pudıngle vısne suyunu aldım ama soguktan basım agrıdıgı ıcın yapamadım buaksam yapıcam umarım becerırım cokacimcoook
sız nıye konusamıyonuz askınla canım kusmusunuz kı:uhm:
ya dunya malı ınsana neler yaptırıyo ahh cnm benım yarın konusak senlen sımcık cıkıyom muah muah by cnm benım
hepinizeee günaydınlar kızlarrra.s.
bugün moralim biraz daha iyi çok şükür...nişanlımgil beyaz eşyalar için kaparo vermeye gidecek bugün. inşallah şubat başı gibi kalan parayı da verip eşyalarımızı alacas:Saruboceq:
daha sonra kayınpederim işten çıkartılacağı için nişanlım dışardan sigorta ödemesi için eve destek olacak ben de para biriktirecem...eğer Allah işlerimizi rast getirirse mayıs gibi de ev tutmuş oluruz..sonrasında mobilya ve nikah düğün hazırlıklarına başlarız heralde:Saruboceq:
herseye ragmen ıyı olmaya calısıyom dadlu böcüğümŞeniz
benımde nısanlım askerlık tertıpı mayıs cıktı ama subatta gıtmek ıstıyo(yanı bız oyle ıstıyoz aılesıne kalsaaa)bı an once askerlık engelını ortadan kaldırıp ısını duzenını kursun dıye boyle bı karar aldık askımla aslında nısanlımın okulu bıtmedı ıkı dersı kaldı okulu dondurp gıdıcek uzagız ya bı an once ıs bulup yuvamızı kurmak ıstıyoz anlayacagın:asigim:
neysem ıste dılekce verdı subatta gıtmek ıcın oda subatın basında bellı olcak kabul olup olmadıgı az kaldı yane hayırlısı neyse o olsun dıyoruz bızde canım:Saruboceq:
hepinizeee günaydınlar kızlarrra.s.
bugün moralim biraz daha iyi çok şükür...nişanlımgil beyaz eşyalar için kaparo vermeye gidecek bugün. inşallah şubat başı gibi kalan parayı da verip eşyalarımızı alacas:Saruboceq:
daha sonra kayınpederim işten çıkartılacağı için nişanlım dışardan sigorta ödemesi için eve destek olacak ben de para biriktirecem...eğer Allah işlerimizi rast getirirse mayıs gibi de ev tutmuş oluruz..sonrasında mobilya ve nikah düğün hazırlıklarına başlarız heralde:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?