2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

yaa bende dun pudıngle vısne suyunu aldım ama soguktan basım agrıdıgı ıcın yapamadım buaksam yapıcam umarım becerırım cokacimcoook
sız nıye konusamıyonuz askınla canım kusmusunuz kı:uhm:

yaa bende dun pudıngle vısne suyunu aldım ama soguktan basım agrıdıgı ıcın yapamadım buaksam yapıcam umarım becerırım cokacimcoook
sız nıye konusamıyonuz askınla canım kusmusunuz kı:uhm:

yok knt yok parasızlıktan annemsenağlama bu hafta maas alcam da oda iş bulamadı ısyerımden aryıom konusuyok ama gece konuşmak daha hoş olıy:1closedeyes:

bu arada dasılvadıdonun konusunu bulamadım :uhm:

yaa canım bılırım kntrsuzlugun ne kadar kotu bır durum oldugunu ogrencıyken bızde konusamazdık gunlerce
ama guzel yanı var ozluyor ınsan bırbırını konusucak anlatacak cok seyın oluyor kntr alınca o ılk konusma cok tatlı oluyo ama sonra hemencık kntr suyunu cekıyo
neysekı sımdı lımıtsız tarıfeler var yoksam kntr yuzunden ıflas bayraklarını cekerdık
dasılvadıdonun profılınden bulabılırsın konuyu canım baktım senın ıcın var orda bak bıyerimseniben

alla alla hala goremedım ıyı mı neyse gelsınde lınk versın da kolay olcak
ahh ahh özlem cok bızde ama daha çok var

kızlar bugün ilgilenemedim sizlerle kusura kalmayın, acaip bi yoğunluğumuz vardı işte, daha şimdi sakinleşebildik çok şükür...
bizim şöyle bi durumumuz vardı, bilmeyen arkadaşlar içün anlatıyım,
bizim oturduğumuz apartman rahmetli dedemin 2 ablası ve ananemin üzerine. ve üst katımız boş kiracı falan yok. biz nişanlımla dedik ki her türlü masrafını yapalım biz oturalım; bizimkiler ( ananem teyzeler falan ) önce bi havalara uçtular ama iş ciddiye binince herkes masraftan korktu. bi de özür dilerim ama bizim maddi durumumuz çok şükür iyidir kenarda köşede paramız var ama resmen çark ettiler, kayınvalidem ve kayınpederime karşı çok utandım:çok üzgünüm: nişanlım da çok alındı üzüldü...şimdi benim birikimlerimle felan kiracı çıkacaz Allahın izniyle...
haftasonu tanıdık mağazadan beyaz eşya işini hallettik hepsi siemens marka çamaşır, bulaşık buzdolap midi fırın setüstü 3000 gayme peşin
bakalım ev ve mobilya işini nasıl halledecez
Allah hepimizin yardımcısı olsun

uyy ben bılmıyodum cnm:teselli: konuyuda bulamadım
anladım kadarıyla aılen sana son anda sırtını cevırmış :1no2: sende kendı evınızde deıl kıraya çıkacaksınız sanırım yanlış anlamadımsa ama ALLAHIm yar ve yardımcınız olsun aldıkların hayrlı gunlerd kullanmanı nasıp etsın ıınş:Saruboceq:
bence en güzelı kendın bıseyler yapmak ben kesınlıkle senın aılen için demıyorum ama kendı aılemde dahıl(annem babam harıc)hıç bı kardeşım yada akrabam yardımcı olmas adım kadar emınım ben onlara cok yardımcı oldum ama sanmam onlar olsun zatende ıstemem RABBIM sana sağlık versın çalışın hersey olur ınan buna tatlım:teselli:

böcüküm biz de nişanlımla dediğin gibi moral veriyoz birbirimize, annen baban bile olsa mal mülk meselesi olunca kimseyi tanıyamıyosun malesef...ama şu bakımdan iyi oldu; kimseye karşı boynumuz öne eğilmez ne yaparsak ne kadar yaparsak KENDİMİZ yapmış oluruz...Allah sağlık versin hepimize, iş güç versin deeee gerisi fasa fiso aslında:1hug:

ya dunya malı ınsana neler yaptırıyo ahh cnm benım yarın konusak senlen sımcık cıkıyom muah muah by cnm benım

dasilvadido cnm hayırlı ugurlu olsun güle güle agız tadıyla kullanın esyalarınızı inş
Rabbim her daim mutlu mesut etsin gerisi boş
siz birbirinizin elini sıkıca tutun hiç bırakmayın her sorun halolur düzelir inş
Rabbim yuva kuranın her zaman yardımcısıdır

hepinizeee günaydınlar kızlarrra.s.
bugün moralim biraz daha iyi çok şükür...nişanlımgil beyaz eşyalar için kaparo vermeye gidecek bugün. inşallah şubat başı gibi kalan parayı da verip eşyalarımızı alacas:Saruboceq:
daha sonra kayınpederim işten çıkartılacağı için nişanlım dışardan sigorta ödemesi için eve destek olacak ben de para biriktirecem...eğer Allah işlerimizi rast getirirse mayıs gibi de ev tutmuş oluruz..sonrasında mobilya ve nikah düğün hazırlıklarına başlarız heralde:Saruboceq:

gunaydın cnm
dün konuşamadık tam
bence en güzelını yapıyosun cnm benım kendı cabanla bıseyler yapmak kardeşın bıle olsa onlardan bısey beklemeden bende senın gıbı yapıyorum daha bana annem babam 1 ytlık bısey almadı:1no2: ama ınan ben ıstemedım yoksa alırlardı babam dedı kızım emeklı maaşı bana anca yatıyo abınlere sız yardım ettınız ama onlar hayrsız cıktı evlendıler sızı unuttularşakkıdı o yuzden kendın çalış kendın al herseyı bende yavas yavas alıyom allah sağlık versın yeterkı cok mutlu oluyorum onlardan bışey beklemeden alıyorum:dilcikar:

gunaydın kızlar
dasılvadıdo böcük canım kendınızle gurur duymanız lazım canlarım
bu devırde kendı parasıyla yuva kuran cook az ınsan var herkes yeme ıcme gezme derdınde
para gercekten gecıcı bı kavram bugun yoksa yarın olur hersey rızık kısmet meselesı
elımız ayagımız saglam calısıyoz cok sukur gerısı huzur mutluluk saglık
dasivadıdo neguzel nısanlınla bırbırınıze destek verıyonuz gelecege bı yatırım aslında bunlar
hayatta daha dık daha emın durablımek ıcın bıde sımdıden anlayabılıyon ılerıde esın olacak ınsanın sana nasıl destek olabılecegını Allah yardım etsınde yuvanızı tez zamanda kurarsınız ınsallah

herseye ragmen ıyı olmaya calısıyom dadlu böcüğümŞeniz
benımde nısanlım askerlık tertıpı mayıs cıktı ama subatta gıtmek ıstıyo(yanı bız oyle ıstıyoz aılesıne kalsaaa)bı an once askerlık engelını ortadan kaldırıp ısını duzenını kursun dıye boyle bı karar aldık askımla aslında nısanlımın okulu bıtmedı ıkı dersı kaldı okulu dondurp gıdıcek uzagız ya bı an once ıs bulup yuvamızı kurmak ıstıyoz anlayacagın:asigim:
neysem ıste dılekce verdı subatta gıtmek ıcın oda subatın basında bellı olcak kabul olup olmadıgı az kaldı yane hayırlısı neyse o olsun dıyoruz bızde canım:Saruboceq:

ınş ıstedığınız olur cnm tabı bu engel kalksa cok daha ıyı olur daha kısa sürede senıde başımdan atarım ben kalırım kaydirigubbakcemile3
ufff hala benımkıne ulasamadım gece msj cekmış mıdesı cok ağrıyomuş allam nerde bu herıf ya

ben evlensemde pesınızı bırakmamkı:jeyyar:
uyuyodur canım meraketme duymamıstır telfnu
benımde bugunlerde bı kıskanclık var uzerımde nedense canım ısım var sonra konusalım dedıgınde bılem kızıyom ıcımden neden bana vakıt ayırmıyo dıyekötükedihüso
askım fena gıbrastı bugunlerde:asigim:

canımcım güle güle kullanın
hakkında hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah:Saruboceq:

Günaydın bu arada kızlar
2010 un güzel gelinler Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…