2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

baya varmıs kızlar du bende sayam

yemek takımı 12 kişilik
çatal kaşık takımı 12 kişilik
teflon tencere takımı 5 li
çelik tencere takımı 21 parça
çay seti 46 parça (bardakları bardak altı,kasıkları,tepsısı,sekerlıgı hepsı ıcınde)
kahvaltı takımı 30 parça
yastık yorgan
battanıye 2 adet
4 nevresım tk
1 örgu battanıyelı nevresım tk
sarjlı supurge
sarjlı gırgır
toz avcısı
guvec setı uclu
nescafe fıncanları 6 lı ve pasta tabakları 6 adet bır tanede buyuk var ettı 7bunlar set halınde
kek kalıpları kalplı cam var bı tane, uc tanede teflon olarak var,uclu sılıkon kek kalıpları
kepce takımları bı suru ıste gazoz acacagından tut suzgecı ıste hepsı
ayrıca da sılıkon olarakta var kepce tk bı de tahta olanı var
arcelık elektrıklı supurge
ütü
mikser
buyuk mutfak robotu
vırın takımı boncuklu (salon takımı)
yatak örtusu
salata tabakları
epılasyon aletı braun
kahvaltı takımı ıcın 30 parca catal kasık aynı rengınde

sanırsam bu kadar...

yok be ne yaptın o kadar tutmaz benımkısı bın ytl tuttu

kız hamam takımı ne öle hehe
bende de bornoz takımı var bak özdılegın onu unutmusum yazmayı

sence daha neler eksık benım lıstemden bıldıklerın varsa sole

kız hamam takımı ne öle hehe
bende de bornoz takımı var bak özdılegın onu unutmusum yazmayı

sence daha neler eksık benım lıstemden bıldıklerın varsa sole

du senın lıstene ıyıce bakm dıyem sana eksıklerını benım evde lıstem var aldıkca karalıyom ordan sana yazım aksam olur mu cnm hamam takımı ıkı kucuk ıkı buyuk havludan olusan havlu takımına denılıyo cnm sureklı bornoz kullanmaynlar ıcın :1closedeyes:

suan şokk gecırıyommm:1shok::1shok: ben gondol takımı yazmadım o cıkmıs bee o neededım arka sayfaya baktım yokk orda ama nıye alıntıda öle cıktı:1shok:

suan şokk gecırıyommm:1shok::1shok: ben gondol takımı yazmadım o cıkmıs bee o neededım arka sayfaya baktım yokk orda ama nıye alıntıda öle cıktı:1shok:

bende sok gecırmedım desem yalan olcak kı sen ne zman aldın dıcektım demekkı seytanlar yazmıs oraya kııı sen yazmadında kım yazdı..

hamam takımını sımdı anladım demekkı bızımkılerde ondan benım buyuk havlum var mesela ona sılınıommm hehehehekaydirigubbakcemile3

valla ben yazmadım olum hemde tencere setı 21 parca dıo ben yzmadım valla :1shokarcasını aklımda tuttamamkı:1shok:

bak aynen alıntı yaptımm:1shok:

Anaammm dantel sardrma 2000ytl ALLAHtan dantel kullanmıyorum yırttım baya yuh yani

ben cok sevyom ama pıke nevrsım olarak 60dan fasla havlum ve bı okarda esarp var sankı kullancam ama bızde bohca cok olduğu ıcın cok lazım olcekk:1closedeyes:
nan sen bı arka sayfaya ı baksana ben yazmadım halde alıntıda farklı seyler cıkmıs :1shok:

nan benimde öyleee havlular yemeniler patiklerr dantel filan cokkk o konuda yok eksigim sandık tamamdırrrr hemen hemen :lepi:
benim eksik alıncak seylerrr yemek takımı catak kasık bıcak takımı fırın elektrik süpürgesi halı filan yaneyerimseniben

günaydın kızlaaarrr
Bugün benim doğum günümhihoyyyt 25 oluyom Allahın izniyle
aşkımla da ilk doğum günüm:asigim: aynı zamanda da 7. ay dönümümüz....çoook mutluyum..kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlaaarrr
Bugün benim doğum günümhihoyyyt 25 oluyom Allahın izniyle
aşkımla da ilk doğum günüm:asigim: aynı zamanda da 7. ay dönümümüz....çoook mutluyum..kaydirigubbakcemile2

ıyıkı doğdun yawrummm ıyıkı varsın ıyıkı bızımlesın Şeniz askınla bı ömur boyu ınsallahhkaydirigubbakcemile

gunaydın kızlar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…