2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

bugun işe gelmıycektım ama şirkette ssk ıslerım vardı cnm moralım cok bozuk iş yok tatıl yaptık bugun 80 kişilik mevcut 50 ye düşürduk allah herkese yardım etsın cok borcum var bıde
bırazdan cıkcam balım

tamam sekercigim ALLAH yardımcımız olsun borcları hallederiz be güzelim saglıgımız yerimizde olsun yerimseniben

önemlı olan o
ulann kım buldu bu parayı bee
lıdyalılar dunya satın alan seyı parayı buldular
çarşıyı satın alacak para bulanamadı buda bjk sözu dıyıverdım:lepi:

Ayy cnm benım sakın moralını bozma bebişim emi..inşallah acılacak işiniz.
ılk önce sen su borclarını ödemeye bak hıcbıseyde alma öle okışş..
valla bızım işlerde iyi dııl balım heran bızı de cıkarabılırler o yuzden karar verdım suan hıc bısı almıcam ılk önce borclarımı ödıcem..

en doğrusu o bende almıycam:)
gunaydın bu arada kızlar konu gerılerde kalmış herkes nerde:1ninca:

ben de 2010da evlenmeyi planlıyorum daha koca adayı bilem yok ama olsun umutluyum-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

nıkah ve düğün ayrı olur kanımca ama düğün salnları cok pahalı ben nıkahtan bıle gıdebılırım o paray yazık cunku

lıttle umut edılmeden yasanmaz bende umut edıyom cunkum
velved h geldın nan

nan üzülmen boşverın okadrda takman geç olsun güç olmasın hayrlısnı dıleyın hayrlı zmnda ınş ben annemle babamla doyasıya yaşamak ıstıyorm ohhh

senağlama senağlama tabi bende ailemle bol bol vakit geçirmek isterim tabiki herseyin hayırlısı ama benm sevdigim yurt dısına cıkıcak suan belli değil ama 1 sene kalacak senağlama senağlama senağlama ben aglamayımda kimler aglasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…