2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

mucizem5322

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.313
0
316
İstanbul
Kızlar ben taze nişanlıyım 2010 mayıs yada haziran ayında evlenmeyi planlıyoruz.Biliyorum daha çok var benim gibi şafak sayısı çook olanlarında bir paylaşım alanı olsun istedim burda hem hazırlıklarımızdan çeyizlerimizden bahsederiz dostluklar kurarız böylece zaman çabucak akıpp geçer ne dersiniz yerimseniben a.s.

:1no2: sen 2010 a cok mu var dıyosun sırnaşık şey
sen sevın bence cunku benımkı hep 2015 e kaldı boyle gıderse :lepi:
allah ınsallah gunlerını goz acıp kparcasına cabuk gecırsın a.s.

(darısı basıma laelaelaelaelae )

en kısa zamanda inş herşey gönlümüzce olsun kızlar...

Kısmet canım belli olmaz bakarsın benden önce evlenirsin yerimseniben zaman su gibi aksın gitsinde hepimiz sevdiğimize bir an evvel kavuşalım inşalllaaaahhh:Saruboceq:

en kısa zamanda inş herşey gönlümüzce olsun kızlar...

Aminn canımmm

sevgili gelin adayları...günaydıııııınn...
Günaydın a.s. nasılsınız kızlarrr

Dualarımız seninle canım inşallah hepimiz bir an evvel muradımıza ereriz. :Saruboceq: Nişan taktığınızında konuşulmadımı tarih yada erkek tarafı bişey demiyomu konuyla ilgili :uhm:

GÜNAYDIN güzeller.bende taze sözlüyüm...allah nasip kısmet ederse 2010da düşünüyoruz evlenmeyi...bu kış askere gidecek asker yolu beklicem yani desteğinize çok ihtiyacım olacak...askerlik dışında şuan bi engelimiz yok çok şükür...

Günaydın canım hoşgeldin aramıza yanındayız herzaman derdini dinler çareler ararız :1hug: Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek inşallah bende asker yolu bekledim kavuştum çok şükür sende bir an evvel kavuşursun inşallah kısa dönemmi 15aymı yapacak

Aminn İnşallah canım gönlünce olur herşey ama askerliğini yapması iyi olur evliyken asker beklemek daha zor a.s

kaydirigubbakcemile bnm eşek kafalı aşkım 2yıllık okudu ve uzun dönem yapıcak...
allah tüm askerlerimizi korsun...

kızlarr ben evlilik sırası yaptım bizim klübe uğrayın bakın sizde hemen sıraya girin evlenin... :roflol:
tamammı..kaydirigubbakcemile3 :lepi:

kızlar sizlere tavisyem , 2010' a daha çoook var diyip çeyiz düzmemezlik etmeyin
her ay ufak tefekte olsa bişeyler alın mutlakaa.s
heleki yemek tk. , kahvaltı tk. , çatal kaşık bıçak tk, tencere setlerinizi alarak aradan çıkarın
daha sonrada küçük ev aletlerinizi alırsınız
bunları alırkende her ay ufaktan ufaktan ya nevresim ya pike yada pijama gecelik gibi ufak tekstil ürünlerinizi alın.
Ben 2009 ' da evlenicem ve geç başladım çeyiz düzmeye. Hepsi birden zor oluyor.
Benden size tavsiyea.s.

Haklısın canım benim çoğu şeyim hazır ama eve girince bir çok eksik çıkacak biliyorum.Yemek takımı çatal bıçak takımı tencere seti 1 çelik 1 teflon set hepsi var fırınım var küçük ev aletlerimde hazır daha sayamadığım bir çok ıvır zıvır a.s

benim yerim açılmış sonundaa bende 2010u bekleyenler arasındayımmm..
hem şurda ne kaldıkı 2010a canımmsırnaşık şey

yaşasınnn benim topici açılmışşşşhihoyyyt
kızlar ben yeni sözlendimm Allah kısmet ederse nisanda nişanlanacaaz
2010 bahar-yaz başı gibi dee düğünnn..mali açıdan en erken o zaman elimizi düzeltebiliriz çünkü...ama sağlık olsun....Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…