• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay kıyamam sana eve gidince ılık bir duş al o zaman rahatlar boynun. Benim de hafta sonu kışlık yorganı ananeye götürüp küçük yorganımızı almam lazım
öyle yapim canım, battaniyemin altına da girerim diziye bakarım kociş de yok..
ben de fazla eşyamı stoklayacağım bi ananne istiyorumm :52:
yorganı hala kaldırmadım, salonda duruyor hurçta :31:

öyle yapim canım, battaniyemin altına da girerim diziye bakarım kociş de yok..
ben de fazla eşyamı stoklayacağım bi ananne istiyorumm :52:
yorganı hala kaldırmadım, salonda duruyor hurçta :31:

evet anane çok iyi oluyor o konuda. Evde bir yorgan fazlam daha var bazanın altında duruyor onu da göndermem lazım aslında ama önce gidip dolabına bakıp bir yer ayarlamam lazım o almazsa da naparım bilemiyorum çünkü kabanlarımızı kaldıracağım yer yok :50:

evet anane çok iyi oluyor o konuda. Evde bir yorgan fazlam daha var bazanın altında duruyor onu da göndermem lazım aslında ama önce gidip dolabına bakıp bir yer ayarlamam lazım o almazsa da naparım bilemiyorum çünkü kabanlarımızı kaldıracağım yer yok :50:
ay deşme yaramı cirkenn :105: montlar var daha, ben bir kısmını akldırdım ama iriceler duruyo hala gardolapta.

bizde de yazın şöyle oldu ben çok sıcaklarda bunaldığımda pikeyi aldım ama eşim yorgana devam etti
aaa genelde kızlar üşüer erkekleri hep sıcak basar ama tersi sizde :)

pazar gününe kadar burda hava süperdi, ama pazartesi yağmurla uyandık hala da devam ediyor gerçi..
hava da buzz, dün gece kaloriferleri açık bıraktım hatta.. o derece.. :26:
yorganları da topladım, pikeyi nevresime geçirdim onunla yatarız efil efil diye. üzerine battaniye atıyorum yine üşüyorum sabah karşı.
evet dikkat etmek lazım :31:

kuzum erken toplamışsın yorganları yaa aldatıo havalar nisan yağmurlarla soğuk geçer. eve gidince sıcak tut bari havlu ütüleyip koy :34:

ay deşme yaramı cirkenn :105: montlar var daha, ben bir kısmını akldırdım ama iriceler duruyo hala gardolapta.

aaa genelde kızlar üşüer erkekleri hep sıcak basar ama tersi sizde :)

evet ama bayanlarda erkeklere oranla daha çok yağ olduğu için ve yağlar ısı izolasyonu sağladığı için bayanlar daha az; erkekler daha çok üşümezler mi?:44:

ben geldim dışarı çok soğuk rüzgarlı sanki kış.başvuru işini hallettim 40dakika beledim öğle arasıda yoktu.çıkarkende m.yayınları ücretsiz kpps deneme kitabı dağıtıyordu içinde 5 deneme var elime tutuşturdu adam.

pazar vardı.salata içim malzeme aldım geldim eve

zuzum annenin doğum günü kutlu olsun sizlerle nice sağlıklı huzurlu yıllara

başımız sağolsın dilcadcığım o lanet insanlar burnumuzn dibine kadar indiler kimin kim olduğunu bilmiyoruz.

benim yorganım duruyor kaldırmadım daha .benimde yorganlarım minderlerim bi ısmı baza altında bi kısmı dolabımın üstünde yatak odasında evler geniş olsaydı ocaman bir yatak dolabı olsa ne güzel olurdu.bizdede ben üşürüm eşim üşümez kışın benim tarafıma battaniyede alırdım

sabah 9:30 dan 13:00 e kadar fotokopi makinesinin başındaydım vergi dairesi incelemesi yarın son. evrakları teslim etmek lazım. kolay sandığım bi iş kalmıştı 22 firmanın tüm fatura fotokopileri ve makbuzları. çek çek bitmiyor daha çok var bugün bitirmem lazım ve belim çok ağrıdı :14:

Devam edeyim. resmen hamallık ya çok sinir oldum

Görüşürüz kızlar :5:

sabah 9:30 dan 13:00 e kadar fotokopi makinesinin başındaydım vergi dairesi incelemesi yarın son. evrakları teslim etmek lazım. kolay sandığım bi iş kalmıştı 22 firmanın tüm fatura fotokopileri ve makbuzları. çek çek bitmiyor daha çok var bugün bitirmem lazım ve belim çok ağrıdı :14:

kolay gelsin canım o fatura fotokobileri çok zor bende çalışırken ay sonu hesaplarında faturaları makbuzları muhasebeye göndermeden hepsinin fotokobisini alırdım ki sorun çıkarsa muhasebeyle uğraşmayayım hemen kendim halledeyim diye.

kuzum erken toplamışsın yorganları yaa aldatıo havalar nisan yağmurlarla soğuk geçer. eve gidince sıcak tut bari havlu ütüleyip koy :34:
yapıcam kuzum :48: resmen parmaklarım donuyo bugün..

evet ama bayanlarda erkeklere oranla daha çok yağ olduğu için ve yağlar ısı izolasyonu sağladığı için bayanlar daha az; erkekler daha çok üşümezler mi?:44:
böyle çok bilimsel yaklaşamiycam konuya :26: ama kadınların kan dolaşımı daha yavaştır ve ondan dolayı daha çok üşürler diye bilirim ben.

elfimmm :5: kıyamam keşke ben orda olaydım da ben çekeydim fotokopilerini :5:
yardım etsin birileri :26:

Son düzenleme:
aynenn, benim de 3-5 personel girişim var hallediyim rapor lazımmış :26: kovulucam bu gidişle

Son düzenleme:

kolay gelsin elfi ordaki başka birinden yardım alamaz mısın? :26:

[sub][/sub]

biz de eşim pikeyle yatar yazın ben boş

ben yazın pikeyi bacaklarıma kadar çekerim yatarken, sonra uykuda kalmıyo zaten pike falan ... Ama psikolojik olarak, öle üstüm bomboş uykuya dalamam :30:
Eşimde hiç istemez ..

Biz incecik yorgana geçtik, daha pike falan çıkarmam ,sabah kalktımmı bi üşüme geliyo illaki

Enkim :3: Teşekkür edrim, sağol canım :38:

Elfii başkası çeksin kopileri yaa, belim ağrıdı dee:25:

Nekk, bencede bayanlar daha çok üşüyor :13:

kızlar benim 3 lü tencereler oluyor ya hani boy boy artan yemek olduğunda koyabileceğim onlara ihtiyacım var ve iyi bir şey almak istiyorum. ne önerirsiniz? Şu an seramikler çok hoşuma gidiyor, aranızda kullanan var mı?

Back
X