• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrrr. bi saat boşluğum var sonra yine dersss
akşam çıkınca eşimi arayıp makarna ve ton balıklı salata yapcğımı söledim tmm dedi o zaten takılmaz öyle sebze olmasında
sonra kardeşim köfte ve karışık kızartma yaptık gel dedi gittim hazırladık birlikte yedik
annem tabi damadına da hemen paket yaptı o yüzden akşşam yapmadım ben bişi
çamaşırım vardı onları toplayıp katladım ütülencekleri ütüledim b.makinesini boşalttım bugün için kıyafet ayarladım
çay demledim ve eşim geldi yedi yemeğini oda oturup çay içtik survivor izledik gülenin elenmesine de sevindim :27:
nihatta ağlayınca kızı ve eşi için bende ağladım :14:

ben mahvoldum akşammmmmmm.eşim de yoktu almeda dan bi başladım ağlamaya doğuşa falan herkese ağladımm:14: bi an kendimi yerlerine koydum da ne zor ailesinden haber almadan yaşamak....

hasan yaratığından nefret ediom o adam bana çok itici gelio. gülen de öyle, iyi ki elendi!!!

pastaneye sipariş verdin mi peki? Eğer annen bir şeyleri kolayca beğenirse bence alabilirsin. Benim annem gibiyse hiç alma daha iyi :1: annem çok zor beğenir hele giyisi tarzı bir şeyi almaya hayatta cesaret edemem geriye bir tek mutfak küçük ev aleti tarzı şeyler kalır.

Bu arada ben yine diyet sayfalarında gezmeye başladım sanırım dukan a başlayacam yine.

çok ağır olmuyomuydu o dukan diyeti :26: dileğin yaptığımıydı :44:

yoo sipariş vermedim, ordaki hazırlardan alıcam :40: kıyafet alamam bende çinkim annemin göbeği var, o da göbeğine yakıştıramaz bişeyi, yok çok göstermiş göbeğini, yok bunun omuzları düşüyomuş :27:

günaydın herkese

dün akşam survivorın yeni bölümü vardı demi ben unutmuşum.bende ünlüleri tutuyorum.nihatı özellikle

[video=youtube;aFVDOrpsVDc]http://www.youtube.com/watch?v=aFVDOrpsVDc[/video]
bu klibe şarkıya ve efenin konuşmasına için gidio çokk duygusal :5:

dizide hiç kaçırmadan 4 sezon izlemiştim :16:

yoo sipariş vermedim, ordaki hazırlardan alıcam :40: kıyafet alamam bende çinkim annemin göbeği var, o da göbeğine yakıştıramaz bişeyi, yok çok göstermiş göbeğini, yok bunun omuzları düşüyomuş :27:

ben o diyeti yaparken hiç zorlanmadım beni çevre zorladı annemler teyzemler filan milletle mücadele ettim hep bu aralar görüşme sıklığını biraz azaltırsam ders tez bahanesiyle daha başarılı olabilirim sanırım. Bu arada dilek de mi yapıyordu?

benimki o diildi ama neydi hatırlamıoum :44:

kızlar bişe sorucam ösym bürolarının öğle tatili saati kaç oraya gidicem şimdide

12:30-13:30 arasıdır. Bu sabah servisteki arkadaşlar anlatıyordu ales in son günüymüş; öğleden sonra sistem kilitlenmiş bankalar parayı alamamışlar vs bir sürü sıra varmış.

12:30-13:30 arasıdır. Bu sabah servisteki arkadaşlar anlatıyordu ales in son günüymüş; öğleden sonra sistem kilitlenmiş bankalar parayı alamamışlar vs bir sürü sıra varmış.

alesin dün son günüydü canım gittim çok kalabalıktı bende geri geldim eve ama kpds ninde yarın son günü ben şimdi gideyimde bakalım nasıl

canım görmedim evet ünlüleri tutuoum
cevhere sinir oluoum yaa bende :22:
hasanı izlemekte zevkli oluo dokunulmazlık oyuunda nihat ve hasan eşleşmesi vardı ya çark çevirmede orda hasan diskalifiye olmalıydı nihatı yordu çarkı öyle tutarak ve kazandı :47:
doğuşta bitmiş ayrıca yaa adam çökmüş gücüde iyice gitti :50:
aynen aynen, orda ben de sinir oldum Hasana.. genel zaten bağırmaları, oyun sırasında böğürmeleri çok iticii..
birde gönüllüler kazanınca Serhatın sevinmesine uyuzum, adam sinir hastası sanki :22:
biride hiç albümüme bakmıo :19:
nek:40:
:60: :60:
baktııımmm :16: :16:
yok canım buakşam annemin doğum günü :16: ona yapayım diyodum ama alıcam artıkın :)
bide ne hediyesi alıcamı bulamadım bitürlü ....

akşam eşime diyom, "en iyisi söleyim anneme , 'ben sana hediye almayım, sende bana alma' " :9: pazar günü de benim d.günüm :D
bugün yani dimmi..
kutlu olsun, nice güzel yılları olsun, Allah başınızdan eksik etmesin :71:
ha buarada nek, alıntılamışım yazmamışım :) ben yufkayı hep yufkacıdan alırım günlük taptaze :56:
Ben de fırından alıyorum, evet günlük yufka süperr :56:
günaydın kızlarrrr. bi saat boşluğum var sonra yine dersss

ben mahvoldum akşammmmmmm.eşim de yoktu almeda dan bi başladım ağlamaya doğuşa falan herkese ağladımm:14: bi an kendimi yerlerine koydum da ne zor ailesinden haber almadan yaşamak....

hasan yaratığından nefret ediom o adam bana çok itici gelio. gülen de öyle, iyi ki elendi!!!
hormonlaaaaar :52:
evet kızlardan en itici gülen, sonra begüm, ünlülerden de merveye gıcığım mıy mıy mıy :55:

nektar bu akşam dizimiz var seksenleri izlemeyi unutma :52:
kuzumm ben o diziyi hiç izleyemedim ki daha, artık da yakalayamam :30:
geçen salı eşim izletmemişti, ondan önce annemdemiydim neydim :26:

günaydın herkese

dün akşam survivorın yeni bölümü vardı demi ben unutmuşum.bende ünlüleri tutuyorum.nihatı özellikle
nihatı seviyorumm :16:

ben alp'i :16:adam efendi yaaaaaaa :9: gücü de fena sayılmaz yaniii
alpe de bayılıyorum, anılı da seviyorum ama alp çok zayıf yaa resmen iskelet :1:

slm kızlar :72: :72: :72:
dün ki şehit sayımız 1miş, 2 de ağır yaralı vardı, biraz önce de 2. şehidimizi verdik. Huzur kenti şehrimize kadar geldi hainler.

Yanımdaki "adam"ı biri arıyo kim olduğunu öğrenmeye çalışıyo buda "evet buyurun, muyurun.." Sonra şey dedi "hangi konuda rahatsız etmiştiniz" :1: :1: :1: Tuhaf değil mi yaa rahatsız ettiniz diyo birde yağcı yacı ses tonuyla öğkk :120:

yanımdaki "adam"ı biri arıyo kim olduğunu öğrenmeye çalışıyo buda "evet buyurun, muyurun.." sonra şey dedi "hangi konuda rahatsız etmiştiniz" :1: :1: :1: Tuhaf değil mi yaa rahatsız ettiniz diyo birde yağcı yacı ses tonuyla öğkk :120:

:60::60: Bırak da onu karşı taraf desin :)))

Back