• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ıspanağı böbrek taşı muhabbetim sebebiyle 1 aydır pişirmiyorum...karnıyarıkta süper olur ama yaz sebzesi diye patlıcan almıyorum :)))
ama ne iyi olurdu karnıyarık yaw...
benim teflonlarım jumbo
çeliklerimi almışız aryıldız almaz olaymışız hiç memnun değilim şimdiki aklım olsa hisar alırdım...

ben annemde olacağımiçin, ne yaparsa o var :1: belki börek olabilir :56:

yakında benim için güzel bi haber verebilirim size :1: çok bilindik bi isteğim :40:

ıspanağı böbrek taşı muhabbetim sebebiyle 1 aydır pişirmiyorum...karnıyarıkta süper olur ama yaz sebzesi diye patlıcan almıyorum :)))
ama ne iyi olurdu karnıyarık yaw...
benim teflonlarım jumbo
çeliklerimi almışız aryıldız almaz olaymışız hiç memnun değilim şimdiki aklım olsa hisar alırdım...

yaz geliyo ozamn yersin :56: ,keşke yazdan yapsaydın patlıcanlarını kavonaza :34:

benim çelikler saray mı ne yaa :44: cahil dönemimde almışım galiba, hiç aratırıp etmemiştim :17: pek kullanmadığımdan emin değilim ...

off yoruldum ara verdim yok kızlar yardım edecek kimse yok malesef :(

Zuzu neymiş o çok merak ettim..

benim çelikler jumbo; çaydanlığım hisar bir tek bir de hediye gelen bir çaydanlık var ama markasını hatırlamıyorum; görümcemin çeyizine gelen korkmaz 3 lü tencere vardı onda çok tencere olduğu için kayınvalidemle aramızda pay ettik en küçük boyunu ben aldım o da çok güzelmiş hoşuma gidiyor kullanması

jumboya da o kadar para vermem de hisarda bi çelik demlik var hoşuma gidiyor 250 lira onu alabilirim para biriktirip eşimin karşı dükkanı hisar orda gelip gidip bakıyorum ona.

ben çeliklerime servet vermişim bundan yıllar önce jumbodan 500 e almıştım her ay taksitle öderdim ne para vermişim yaa..
zuzuş söle ozman???

SİRKEN
benim hisarın bu teflon tencerelerinden
Eki Görüntüle 386977

bu çelik tencerelerinden
$celik.jpg

bu tava setinin biraz değişiğinden var
$sahan.jpg

şuda porselen tencerelerimden yuvarlak olarak var büyüklü küçüklü pişirme amaçlı diil saklama ve servis amaçlı kullanıoum
yani aslında gereksiz gibi pişirme işlemi yapmıoum eltim bi kere kullandı ve ocakta çatladı kırıldı gitti yani fırına girebilen kırılmaz deselerde kırılıo anneminde kırıldı.
$small_1400311061445_1.jpg

sanada kesinlikle hisarın tencerelerini tavsiye edioum
temizliği bile diğer çeliklere göre daha pratik gelio bana:34:

zuzucum...ne kötü bir durummuş şimdi okuyunca amannnn çekilmezmiş cnm...ama anlamadığım mecburmuydunuz sürekli orada yemeğe,yani bir olur iki olur bir yerden sonra sıkar....
gitmezsen de zorla gel denilmez ki...ah bu kayganalar :47:

eşim kesin konuştu benimle, p.ertesinden itibaren inş :) cuma akşamı sölücek annesine :1: inşallah ama, olunca söleyim dedim ama gene dayanamadım işte :31:

ayy hadi inş cuma günü sorunsuz tatlılıkla bi sonuca varılır inş.
Artık ne yapcam die dır dır eder durursun sen her akşam üzeri :9:

Back