• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:60::60: Bırak da onu karşı taraf desin :)))
hiççç, karşı tarafın yerinde olmak istemezdim. :1: :1: :1:

Birde sürekli "şindik" kelimesini kullanıyo.
Misal çok ciddi konuşma yapıyo para ile ilgili felan "şindik" diyo beni alıyo bi gülem (içimden tabi) :30: :30: :30:
Kelimeden tiksindim :ssz:

çok sıvı tükettiğim için sık tuvalete giidyorum ama koridorda 3-4 kişi var bir cihaz yapıyorlar çekiniyorum resmen wc ye gitmekten :50:

ben de o yzden iş yerimde pek içemiyorum canım 2 kat üstte sürekli çıkmam gerekiyor hamileyken de çok gidiyordum, utanıyordum

slm kızlar :72: :72: :72:
Dün ki şehit sayımız 1miş, 2 de ağır yaralı vardı, biraz önce de 2. şehidimizi verdik. Huzur kenti şehrimize kadar geldi hainler.

şehitlerimiz ölüyo, bazi ınsanlar da nasıl devleti dolandırıyım çabasında.
Az önce burdaki adam askerdeki kardeşiyle konuşuyo, şok oldum resmen
kardeşi para alıyomuş, farkedilmiyomuş hesap açıp oraya atmaya başliycam diyo.
Bu da başın belaya girer felan dedi, sonra değişti muhabbet "bana da verirsin" diyo
taktik veriyo şu bankadan hesap aç, üzerinde sakın para bulundurma felan :ssz: yarım saate yakın konuştular
Midem bulandı

Bu da başın belaya girer felan dedi, sonra değişti muhabbet "bana da verirsin" diyo
taktik veriyo şu bankadan hesap aç, üzerinde sakın para bulundurma felan :ssz: yarım saate yakın konuştular
Midem bulandı

:53::53: aa inanamıyorum yaa nasıl böle şeyler yapabiliyorlar dinlenmiyormu bunların telefonu yaa anlaşılmıyormu:19:

Midem bulandı

gurur duyuyoruz askerimizle ama böylesiyle değil. yazık...

2. şehidimiz astsubay çavuş 29 yaşında eşi hemşire ve bir bebeği varmış, kadının çalıştığı hastaneye eşi ağır yaralı gidiyor ve kurtarılamıyor, yazık günah ya.

kızlar annemle knouştum bana ola heyheyler geçmiş akşam yürüyüşe o da gelmek istedi birlikte yürüyecez bakalım :52:

çok üşüyorum bugünn :110:
kışlık pijamaları kaldırdım, ince bi üst giyorum omzum dışarıda kocişe cilve yapcam diye bu gece boynum felan hep tutulmuş :14:

kışlık pijamaları kaldırdım, ince bi üst giyorum omzum dışarıda kocişe cilve yapcam diye bu gece boynum felan hep tutulmuş :14:

geçmiş olsun canım, biz de şortlarımız ve sporcu atletlerimizle yatmaya başladık. önceki gece sabaha kadar balkon kapımız açıktı ama dün gece ııh soğuktu açmadım. en kötü zamandayız aslında aldanmamak lazım bu havalara

ay kıyamam sana eve gidince ılık bir duş al o zaman rahatlar boynun. Benim de hafta sonu kışlık yorganı ananeye götürüp küçük yorganımızı almam lazım

geçmiş olsun canım, biz de şortlarımız ve sporcu atletlerimizle yatmaya başladık. önceki gece sabaha kadar balkon kapımız açıktı ama dün gece ııh soğuktu açmadım. en kötü zamandayız aslında aldanmamak lazım bu havalara
pazar gününe kadar burda hava süperdi, ama pazartesi yağmurla uyandık hala da devam ediyor gerçi..
hava da buzz, dün gece kaloriferleri açık bıraktım hatta.. o derece.. :26:
yorganları da topladım, pikeyi nevresime geçirdim onunla yatarız efil efil diye. üzerine battaniye atıyorum yine üşüyorum sabah karşı.
evet dikkat etmek lazım :31:

Back