• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bal kabağı çorbası
zeytinyağlı biber dolma
garnitürlü biftek sarma
yeşilsalata

hatta bugüne dolmam kaldı 3 tane,yine salata yaparım cacık yapıp yanına bir yemek bulucam.sevgilimin canı cacık istemiş sabah mail attı,içi yandı galiba :roflol:

ohhh maşallah:)
bukadar şeyi nasıl yetiştiriyorsun acaba yaaa??:uhm:
garnitürlü bifteği nasıl yapıyorsun peki:uhm:

bukadar şeyi nasıl yetiştiriyorsun acaba yaaa:uhm:

bunlarda birşey yokki, malzemeler yeterli ve hazırsa hepsi kolay şeyler,sadece dolmayı doldurması oyalar,onuda düzinelerce yapmayıp sadece kişi başı yapınca 5 dk sürüyo :hooray: :teytey:
ben 17.30 da işten çıkıyorum 18.00 de evde oluyorum.sevgilim 19.00 da çıkıyo 19.45 de evde oluyo. genelde o gelene kadar ben yapmış bitirmiş oluyorum belki pişmesine son dakikalar kalıyo oluyo. sevgilim geliyo genelde salatalarımızı o yapar,masayıda o hazırlar öyle yani :sm_cool:

bukadar şeyi nasıl yetiştiriyorsun acaba yaaa??:uhm:
garnitürlü bifteği nasıl yapıyorsun peki:uhm:

çok kolay ben önceden müsait olduğum zamanlarda kendim hazırlıyorum garnitürleri dondurucuya koyuyorum. eğer öyle yapmazsan hazır garnitür alıp süzgeçte iyice sıcak su geçirmek gerekiyo üzerinden,yoksa farklı bir tat oluyo konservelerde uzun süre beklesin diye kimyasal karıştırıyolar.neyse. garnitür tamamya. bifteğide alıyosun istersen biraz sen inceltiyosun,istersen kasaba inceltip öyle al.
biftekleri süt,çok az zeytinyağı,karabiberli karşımla terbiyeliyon.sonra garnitürleri arasına koyuyosun ,bir parça tereyağı koyup rulo yapıyosun,kürdanla tutturuyosun.borcama koyuyosun. çok az salçalı su yapıp fırında pişiriyosun. son pişmeye yakın,üzerine kaşar rendesi birazcık kızarıyo oldu bitti afiyet olsunnn :içelim:

çok kolay ben önceden müsait olduğum zamanlarda kendim hazırlıyorum garnitürleri dondurucuya koyuyorum. eğer öyle yapmazsan hazır garnitür alıp süzgeçte iyice sıcak su geçirmek gerekiyo üzerinden,yoksa farklı bir tat oluyo konservelerde uzun süre beklesin diye kimyasal karıştırıyolar.neyse. garnitür tamamya. bifteğide alıyosun istersen biraz sen inceltiyosun,istersen kasaba inceltip öyle al.
biftekleri süt,çok az zeytinyağı,karabiberli karşımla terbiyeliyon.sonra garnitürleri arasına koyuyosun ,bir parça tereyağı koyup rulo yapıyosun,kürdanla tutturuyosun.borcama koyuyosun. çok az salçalı su yapıp fırında pişiriyosun. son pişmeye yakın,üzerine kaşar rendesi birazcık kızarıyo oldu bitti afiyet olsunnn :içelim:[/QUOTtam benimkinin ağzına layik tam tarif bu demii deneyim bigün

biftekleri süt,çok az zeytinyağı,karabiberli karşımla terbiyeliyon.sonra garnitürleri arasına koyuyosun ,bir parça tereyağı koyup rulo yapıyosun,kürdanla tutturuyosun.borcama koyuyosun. çok az salçalı su yapıp fırında pişiriyosun. son pişmeye yakın,üzerine kaşar rendesi birazcık kızarıyo oldu bitti afiyet olsunnn :içelim:

evet zor değilmiş:)
bende bu akşam bi deniyim bakalım nasıl olucak:dance:
teşekkür ederimvereliniortak

yemek konusunda tabikii
daha ben doğru düzgün yemek yapmadımki kayınvalidem veriyo yorulmayım diye naniknanik
bi pazardan pazara:))

arse senden kolay yemek tarifleri bekliyorum anacuum ama kolay olsun hee fazla sıkıntıya gelemem
mutfak işini severim ama o bekleme süreçleri beni öldürüyoo:bbo: hemen sonucu görmek istiyommm..

çiçeğüm göemedim ben senin mobilyaları hatırlamıyom:uhm:

gösteriyim o zaman eve yerleşincede fotolarını gösteririm yeniden :))) ama bi salon koltukları eksik fotolarda :))))

Yatak Odam
$yatak.jpg

Oturma Odam
$otrma.jpg

Yemek Odam..
$yemek.jpg

evet zor değilmiş:)
bende bu akşam bi deniyim bakalım nasıl olucak:dance:
teşekkür ederimvereliniortak

rica ederim,yani gözünüzde büyütmeyin bence,kadınların doğuştan bence yetenekleri var sadece biraz istemek ve zevk almasını bilmek gerek vereliniortak

arse senden kolay yemek tarifleri bekliyorum anacuum ama kolay olsun hee fazla sıkıntıya gelemem
mutfak işini severim ama o bekleme süreçleri beni öldürüyoo:bbo: hemen sonucu görmek istiyommm..

hayatım bendeki sorun yemeğin adını koymak derlerya işte o,yani yemeğin ne olacağına karar verirsem üstümden kocaman yük kalkıyo.
sen bana evindeki malzemeleri söylersin ben sana hangi yemeği nasıl yapacağını söylerimcokacimcoook

Back