• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Zor vaLLa Bnmde Görümcem var Çocuk Gibi oda evLi Çocuğu var Ama ne biLm :))) Ama böLe ŞeyLer yapmıo En azndn ama oda bekar olmadığındandır belkim :)))

ya sevgili dayanmıyoki kıza, kaç kişiyle görüştü çocuklar bununla iki kere konuşuyo sonra nasıl kaçacaklarını şaşırıyolar.
çocuk olsa gerçekten çocuk deyip geçicem ama yok yani.
ben böyle davransaydım vakti zamanında yengeme annem dayak manyağı yapardı beni kesin

ya sevgili dayanmıyoki kıza, kaç kişiyle görüştü çocuklar bununla iki kere konuşuyo sonra nasıl kaçacaklarını şaşırıyolar.
çocuk olsa gerçekten çocuk deyip geçicem ama yok yani.
ben böyle davransaydım vakti zamanında yengeme annem dayak manyağı yapardı beni kesin

kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

super bence de bu yüzden
bi sevgilisi olsa o da etrafında fazlalık istemez arse sizi de kendi yerine koyup aaa bak ben kimseyi istemem bende gitmeyeyin falan der heralde
kısaca sevgilisi yoksa ondan böle.
ama sevgilisi olduğu halde bunu düşünemeyip böle yapıyosa o da artık yetiştirilme tarzındandır e ona da yuhh denir..

ama ben dün karpuz keserken elimi kestim:gitme:
bi bağırmışım benimki salondan elinde kumandayla fırladı nolduu diye gözlerinide pörtletmiş ben öle bağırınca korkmuş bişy oldu diye:))

accuk acıyoo ama okadr önemli değil
kedi g.tünü görmş yara sanmışohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

ama ben dün karpuz keserken elimi kestim:gitme:
bi bağırmışım benimki salondan elinde kumandayla fırladı nolduu diye gözlerinide pörtletmiş ben öle bağırınca korkmuş bişy oldu diye:))

geçmiş olsun kız dikkat etsene :D Yoksa iLk Kendine bişey yapıcan Sonrada Seninkini kaLpten Götürcen :D

walla ya kıyamam .çok gülesim geldi ama belli etmedim yoksa kızardı dalgamı geçiyon diyesempatiksalakcinni
arkadaşım gördü elimi diyo bana niye karpuz kesiyon ilk elmayla başlasaydın sonra yavaş yavaş büyüğe geçerdin diye :)) alay konusu oldum yaa:))

kızlar sizdede böyle halsizlik falan varmı, ben ölüyorum sanki, kolumu kaldıramıyorum, ve son 2 gündür herşeyi erteliyorum, sadece yemek yapabiliyorum,mutfağı sevgilim topluyo,çamaşırlar birikti tatile gidicez valiz falan yapmak lazım ama ben erteliyorum,bugünde eve gidip yatma hayali kuruyorum resmen akannehir

kızlar sizdede böyle halsizlik falan varmı, ben ölüyorum sanki, kolumu kaldıramıyorum, ve son 2 gündür herşeyi erteliyorum, sadece yemek yapabiliyorum,mutfağı sevgilim topluyo,çamaşırlar birikti tatile gidicez valiz falan yapmak lazım ama ben erteliyorum,bugünde eve gidip yatma hayali kuruyorum resmen akannehir

valla benim kaç gündür var o halsizlik kollarımı bile kaldırmaya mecalim yok :d

Back