• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok yaa haftasonlarıda evlendik evleneli dinlenemiyorum. ben normalde haftasonu gece geç yatarım çünkü ders çalışıyorum,ama sabahları mutlaka 12 ye kadar yatakta keyif yapmam gerek yani uyuyup uyanmam falan gerek. onu yapamıyorum evlendiğimizden beri çünkü hep işimiz oluyo,olmasa bile sevgilim çok erken kalkıyo o kalkınca benim yatmam olmuyo akannehir

uff bi baş ağrısı ki gidiyo:(
iş sıcak sıkıntı hiç çekilmiyo yaa
muhasebeci hatunlar hiç demiyonuz accuk yardım edeyim dur diye:umursamaz:
dünya kadar iş var ama bende iş hevesi sıfır:(( tatilden döneli 3.hafta halen sallanıyom:( çıkamadım tatilden

heee anladım canım hadi hayırlısı oh ne güzel yeni eşyalarını yeni evine yerleştir sonra fotosunu koy buraya

Ya KızLar Allah Beni davuL Etmesin inŞallah :D Ya müşteriyi arıyayım dedim Yanımda burda duran bi abi vardı numarayı cevirdim ama yıldıza basmayı unutunca burda patronun babası çıkmış bende müşteri diye konuştum iyi günler falan diye :D sonra yanımdaki abi aldı telefonu müşteri diye burdaki patronun babasınla konuştu yani aynı iş yerinde müşteri diye patronun babasınla konuştuk :DDD gülme krizine gircem ya :D

kızlar merhabaa...
akşam menünüzde neler vardı??

bal kabağı çorbası
zeytinyağlı biber dolma
garnitürlü biftek sarma
yeşilsalata

hatta bugüne dolmam kaldı 3 tane,yine salata yaparım cacık yapıp yanına bir yemek bulucam.sevgilimin canı cacık istemiş sabah mail attı,içi yandı galiba :roflol:

yARIN MOBİlYAlARIM eVİME yERLEŞİYOR :d

hadi hayırlısı olsun

Ya KızLar Allah Beni davuL Etmesin inŞallah :D Ya müşteriyi arıyayım dedim Yanımda burda duran bi abi vardı numarayı cevirdim ama yıldıza basmayı unutunca burda patronun babası çıkmış bende müşteri diye konuştum iyi günler falan diye :D sonra yanımdaki abi aldı telefonu müşteri diye burdaki patronun babasınla konuştu yani aynı iş yerinde müşteri diye patronun babasınla konuştuk :DDD gülme krizine gircem ya :D

Allah seni ne yapmasın, aşıkkmısınnnn leyyyllaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Back