• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya kızlar sizinde halılarınız kayıyomu..
benim koridordaki yolluklar ve yatak odasındaki halı kayıyo yanlışlıkla koşar adım gitmeye gör kendini yerde bulursun öle bi kayıyoki ayağının altından sinir oluyorum ikidebir düzeltmekten:gitme:

hani kaymasın diye bişey var ya delikli bi örtü nedir onun adı:uhm: o olduğu halde kayıyo bide örtü kıvrılıyo halının altında tok gibi kalkıyo orası:oklava:

ya kızlar sizinde halılarınız kayıyomu..
benim koridordaki yolluklar ve yatak odasındaki halı kayıyo yanlışlıkla koşar adım gitmeye gör kendini yerde bulursun öle bi kayıyoki ayağının altından sinir oluyorum ikidebir düzeltmekten:gitme:

aynen canım kaç kere düşme tehlikesi geçirdim,eğer koşar adı yürüyorsam vıııjj diye kayıyor bende en kenara yasladım koridor halılarımı,tam ortalı durmuyo malesef ama en azından kaymıyor,yatak odamda kayıyo ama artık daha yavaş hareket etmeye çalısıyorumkafamçokkarıştı

aynen canım kaç kere düşme tehlikesi geçirdim,eğer koşar adı yürüyorsam vıııjj diye kayıyor bende en kenara yasladım koridor halılarımı,tam ortalı durmuyo malesef ama en azından kaymıyor,yatak odamda kayıyo ama artık daha yavaş hareket etmeye çalısıyorumkafamçokkarıştı

ya bende kenara dayamak istemiyom tam ortalıyom ama kayıyo bu sefer ucu duvara dayanıyo kırılıyo halı her türlü zarar nasıl baş edicem bilemedim:1no2:

her akşam eve gidince halı düzeltiyom sonunda zamp mıdır nedir onunla kenarlarından yapıştırcam o olcak

parlaksiyah hoşgeldin, bir görünüp bir kayboluyosun. neler yapıyosun ediyosun anlatmadan okuyup pkuyup kaçıyosun :emir_bebek:
bu sefer kaçamazsın anlat bakalım neler oluyo sempatiksalakcinni

parlakcımm hazır gelmişken sen söle bari fikir
şu halıların kaymasını nasıl önlücez.ajikal ve bana acil yardımmm:(

inciçiçeğimüge afiyet olsn cnim bişey yapmıyorm ne yapiyim yazılnları okuyorm işte bayanssulusmile
zuzucum benmde kaymıyo halılar ama yaptığm bişey yok aldığın yere veya başka bi halıcıya gitp sorsan böyle böyle diye belki bi öneride bulunurlr cnim :sinifsinif:

parlakcımm hazır gelmişken sen söle bari fikir
şu halıların kaymasını nasıl önlücez.ajikal ve bana acil yardımmm:(

Bi Yerde Okudum Şimdi "•Ufak halı ve kilimlerinizin kaymasını önlemek için, serilen tarafın dör bir köşesine lastik veya köpük sünger parçası yerleştirmek yeterli olacaktır." Diyo nasıL oLur biLemem Ama Yazım dedim.:)))

Back