ben akşam 6 da evde oluyorum..onlar 7 de gelcekler bana
çay hazır kek bisküvi falan vercem
ardından meyve
ardından kahve..güle güle CADIARZU
Ohh maşallah Bizde geLeLim Bari Hem Yardım Ederiz Hem Yeriz :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben akşam 6 da evde oluyorum..onlar 7 de gelcekler bana
çay hazır kek bisküvi falan vercem
ardından meyve
ardından kahve..güle güle CADIARZU
Ohh maşallah Bizde geLeLim Bari Hem Yardım Ederiz Hem Yeriz :)))
buyrun gelin şekerim..ben misafir severim:1hug:
ayyy kızlar bol ekşıınnn varmış
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın, ben şahsen büyük konuşmayayım ama böyle bir herifi koca diye koynuma almazdım,isterse peri padişahının oğlu olsun,sokakta kalacağımı bilsem yinede almazdım, kapıyı çeker çıkardım. kimseye minnetim olmazdı, o kimki bana bırak hastanelik etmeyi falan,yüksek sesle bile konuşamaz, ne o nede anası babası,danası eniştesi herkimse. acayip tersim pistir benim böyle şeylerde hiç tavizim yok
ay niye koviyim kıs....aşk olsunnnnnsüprizzzzz
misafir ol gel banaa börekler açayım sanaa
Timem :)))) anLaştık o Zaman. Seneye Hep size gLcem Kovarmısın Kovmazmısın Görim :)))
ewt gul mustafa yazılarınızın hepsını sıkılmadan okuyorum cok gusel bı ark ortamı oluşmuş...
ayyy kızlar bol ekşıınnn varmış
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın, ben şahsen büyük konuşmayayım ama böyle bir herifi koca diye koynuma almazdım,isterse peri padişahının oğlu olsun,sokakta kalacağımı bilsem yinede almazdım, kapıyı çeker çıkardım. kimseye minnetim olmazdı, o kimki bana bırak hastanelik etmeyi falan,yüksek sesle bile konuşamaz, ne o nede anası babası,danası eniştesi herkimse. acayip tersim pistir benim böyle şeylerde hiç tavizim yok[/QUOT öyle zaten işi düşünce gelir hep ama soğukluk giriyo araya bende istemiyorum napim cok denedik bosanma yollarından gectik ama 4 yasında oğlum var hep onu düşünüyorum ama onu düşünürkende ben mahvoluyorum gider ailemi cekerim diyorum eniştesini ablasını annesini babasını cekmekten iyidir diyorum ama olmuyo işte ALLH sabır versn bana ve benm gibilere:Saruboceq:
bebeğinize yazdınız sanırım....
cok güzel yazmıssın bende hamileyken bebeğime yazmıstım duygulandım şimdi :gitme:Ay KızLar Dün Bir Şiir Yazdım Hoş Buna Bi Konu Açmıştım Okudunuzmu biLmiyorum Ama Burayada Yazmak İstedim BakaLım nasıL oLmuş :)))
Günaydın Bebeğim
Günaydın GünLerime Işık Saçan Minik Bebeğim.
Hayatımdaki yaLnızLığıma Son Veren meLeğim..
Beni En Yürekten En iÇten SevgiyLe KucakLayanım.
HoşgeLdin Hayatıma, HoşgeLdin Benim Dünyama..
YalnızLığıma Son Verip Yanımda oLman
Ufacık eLLerinLe ParmakLarımı Sıkman
Yüzüme Bakıpta Ufacık Bir Tebessümün
Benim İçin DünyaLara BedeL Bebeğim..
Hani iLk Doğduğun Gün
O İncecik SesinLe ağLayışın Varya
O An Bütün Acımı Yok Edip
Işık Saçtın Minicik BedeninLe Dünyama..
ewt gul mustafa yazılarınızın hepsını sıkılmadan okuyorum cok gusel bı ark ortamı oluşmuş...