- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
fotolarda turuncu çıkmış kıyafetin..
ilk resimde pembesengözlerimebaksanab
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güselmiş..yerimseniben
fotolarda turuncu çıkmış kıyafetin..
ilk resimde pembesengözlerimebaksanab
:bbo:slm arkadaslar acilen fikirlenize ihtiyacım var napmam lazım dün aksam eşimin eniştesi bizim zile bastı bende ilk basmasında acmadım kapıyı konusmuyoruz onunla aramızda sorunlar oldu ondan sonrada hiç konusmadık bende eşim için geldi die ilkten acmadım eşimde evde yoktu sonra oğluma actırdım ac dedim babanın evde olmadığını söyle dedim oğlum actı kapıyı banam evde yok dedi sonra bu enişte tabak verdi oğluma mangal yapmıslar oğluma yersin falan dedi neyse kapattı sonra 5 dakka falan gecti eşim geldi işten hemn bi telefon caldı konusuyo konusması bitti bana dediki nie acmadın kapıyı 10 dakkadır acmıyomussun tabak getirmiş enişte baban evde yok dedirtiyomussun falan baya böle eniştenin telefonda sölediklerini bana aktarıyo bende dedim ilkten acmadım senin için geldi sandım için dedim ama sonra actırdım kapıyı tabağıda verdi falan dedim nie seni arıyo dedim beni anlatıyo eşime hep böle yapıolar daha cok anlatılcak seyler var ama suan karar veremediğim konu bu yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım bende cok sinirlendim bağırdım ver telefonu dedim arıcam sorcam nie öle demiş falan die dedim eşim vermedi telefonu sicze benim ve eşimin burdaki tavrı ne olmalıydı aksamdan beri ağlamaktan gözlerim şiştii:a015:
:)))) Evet.. O ELbiseyi aLdığımda Çok Sinir oLmuştum Satıcıya haLa Görüyorum O dünkkana biLe Girmiyorum Boğasım geLiyor o Kadını Kadın Bide Öğretmen peh :)))
slm arkadaslar acilen fikirlenize ihtiyacım var napmam lazım dün aksam eşimin eniştesi bizim zile bastı bende ilk basmasında acmadım kapıyı konusmuyoruz onunla aramızda sorunlar oldu ondan sonrada hiç konusmadık bende eşim için geldi die ilkten acmadım eşimde evde yoktu sonra oğluma actırdım ac dedim babanın evde olmadığını söyle dedim oğlum actı kapıyı banam evde yok dedi sonra bu enişte tabak verdi oğluma mangal yapmıslar oğluma yersin falan dedi neyse kapattı sonra 5 dakka falan gecti eşim geldi işten hemn bi telefon caldı konusuyo konusması bitti bana dediki nie acmadın kapıyı 10 dakkadır acmıyomussun tabak getirmiş enişte baban evde yok dedirtiyomussun falan baya böle eniştenin telefonda sölediklerini bana aktarıyo bende dedim ilkten acmadım senin için geldi sandım için dedim ama sonra actırdım kapıyı tabağıda verdi falan dedim nie seni arıyo dedim beni anlatıyo eşime hep böle yapıolar daha cok anlatılcak seyler var ama suan karar veremediğim konu bu yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım bende cok sinirlendim bağırdım ver telefonu dedim arıcam sorcam nie öle demiş falan die dedim eşim vermedi telefonu sicze benim ve eşimin burdaki tavrı ne olmalıydı aksamdan beri ağlamaktan gözlerim şiştii:a015:
bide eşim yanlıs yapmıssın dedi acıp alcaktın tabağı dedi eniştesine de telefeonda tamam ben ona sölerim diomus bende acmak zorunda deilim dedim konusmuyoruz dedim ama yok yine ben suclu oldum hep beni sucluyo her konuda onlara hiç bişi demiyo tehtit ediyo beni dün öle sinirlendim zamn hastanelik ederim seni falan dedi bana benneyaptımki
tatlım kapıyı açmamakla yanlış yapmışşsın fikrimce...
çalan kapı açılır..yane ayıp etmişsin..
seni eşine şikayet etmişler...resmen eşininde zoruna gtimiş ...haklı azcık..bir daha öyle yapma..
eşin rencide olmuş sinirlenmiş sana çatmış..
bide eşim yanlıs yapmıssın dedi acıp alcaktın tabağı dedi eniştesine de telefeonda tamam ben ona sölerim diomus bende acmak zorunda deilim dedim konusmuyoruz dedim ama yok yine ben suclu oldum hep beni sucluyo her konuda onlara hiç bişi demiyo tehtit ediyo beni dün öle sinirlendim zamn hastanelik ederim seni falan dedi bana benneyaptımki[/
hastanelik ederim derken:uhm::1shok:
bide eşim yanlıs yapmıssın dedi acıp alcaktın tabağı dedi eniştesine de telefeonda tamam ben ona sölerim diomus bende acmak zorunda deilim dedim konusmuyoruz dedim ama yok yine ben suclu oldum hep beni sucluyo her konuda onlara hiç bişi demiyo tehtit ediyo beni dün öle sinirlendim zamn hastanelik ederim seni falan dedi bana benneyaptımki
tatlım kapıyı açmamakla yanlış yapmışşsın fikrimce...
çalan kapı açılır..yane ayıp etmişsin..
seni eşine şikayet etmişler...resmen eşininde zoruna gtimiş ...haklı azcık..bir daha öyle yapma..
eşin rencide olmuş sinirlenmiş sana çatmış..
günaydın kızlar... ben gecende yazmıştım ama eskı adımla gıremıodum yenıden uye oldum nasılsınızzz