• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

slm arkadaslar acilen fikirlenize ihtiyacım var napmam lazım dün aksam eşimin eniştesi bizim zile bastı bende ilk basmasında acmadım kapıyı konusmuyoruz onunla aramızda sorunlar oldu ondan sonrada hiç konusmadık bende eşim için geldi die ilkten acmadım eşimde evde yoktu sonra oğluma actırdım ac dedim babanın evde olmadığını söyle dedim oğlum actı kapıyı banam evde yok dedi sonra bu enişte tabak verdi oğluma mangal yapmıslar oğluma yersin falan dedi neyse kapattı sonra 5 dakka falan gecti eşim geldi işten hemn bi telefon caldı konusuyo konusması bitti bana dediki nie acmadın kapıyı 10 dakkadır acmıyomussun tabak getirmiş enişte baban evde yok dedirtiyomussun falan baya böle eniştenin telefonda sölediklerini bana aktarıyo bende dedim ilkten acmadım senin için geldi sandım için dedim ama sonra actırdım kapıyı tabağıda verdi falan dedim nie seni arıyo dedim beni anlatıyo eşime hep böle yapıolar daha cok anlatılcak seyler var ama suan karar veremediğim konu bu yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım bende cok sinirlendim bağırdım ver telefonu dedim arıcam sorcam nie öle demiş falan die dedim eşim vermedi telefonu sicze benim ve eşimin burdaki tavrı ne olmalıydı aksamdan beri ağlamaktan gözlerim şiştii:a015:

slm arkadaslar acilen fikirlenize ihtiyacım var napmam lazım dün aksam eşimin eniştesi bizim zile bastı bende ilk basmasında acmadım kapıyı konusmuyoruz onunla aramızda sorunlar oldu ondan sonrada hiç konusmadık bende eşim için geldi die ilkten acmadım eşimde evde yoktu sonra oğluma actırdım ac dedim babanın evde olmadığını söyle dedim oğlum actı kapıyı banam evde yok dedi sonra bu enişte tabak verdi oğluma mangal yapmıslar oğluma yersin falan dedi neyse kapattı sonra 5 dakka falan gecti eşim geldi işten hemn bi telefon caldı konusuyo konusması bitti bana dediki nie acmadın kapıyı 10 dakkadır acmıyomussun tabak getirmiş enişte baban evde yok dedirtiyomussun falan baya böle eniştenin telefonda sölediklerini bana aktarıyo bende dedim ilkten acmadım senin için geldi sandım için dedim ama sonra actırdım kapıyı tabağıda verdi falan dedim nie seni arıyo dedim beni anlatıyo eşime hep böle yapıolar daha cok anlatılcak seyler var ama suan karar veremediğim konu bu yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım bende cok sinirlendim bağırdım ver telefonu dedim arıcam sorcam nie öle demiş falan die dedim eşim vermedi telefonu sicze benim ve eşimin burdaki tavrı ne olmalıydı aksamdan beri ağlamaktan gözlerim şiştii:a015:
:bbo:
kısaca ne oldu akşam neden senin kapıyı açmamandan ve onunla konuşmamandan mı çıktı sorunCADIARZU

bide eşim yanlıs yapmıssın dedi acıp alcaktın tabağı dedi eniştesine de telefeonda tamam ben ona sölerim diomus bende acmak zorunda deilim dedim konusmuyoruz dedim ama yok yine ben suclu oldum hep beni sucluyo her konuda onlara hiç bişi demiyo tehtit ediyo beni dün öle sinirlendim zamn hastanelik ederim seni falan dedi bana benneyaptımki

evet cnm ya acmamamdan ki actım da xzaten oğluma ac dedim tabağınıda aldık sorun ne nie arayıp beni kötülüyo anlamıyomm

tatlım kapıyı açmamakla yanlış yapmışşsın fikrimce...
çalan kapı açılır..yane ayıp etmişsin..
seni eşine şikayet etmişler...resmen eşininde zoruna gtimiş ...haklı azcık..bir daha öyle yapma..
eşin rencide olmuş sinirlenmiş sana çatmış..

Eşin Daha Kibar Bir ŞekiLde SorabiLirdi nie acmadın kapıyı 10 dakkadır acmıyomussun tabak getirmiş enişte baban evde yok dedirtiyomussun Bu ŞekiLde oLmamaLıydı Yani Sonuçta Kapınıza geLende SorunLarın oLduğu Kişi iSe Açmak İçin Tedirgin oLmuşsun Onunda bunu anLaması Lazımdı ve Daha Nazik bi Şekilde DavranabiLirdi.. Ama Yinede O Kadar Takma o anLık öyLe SöyLemiştir.

bide eşim yanlıs yapmıssın dedi acıp alcaktın tabağı dedi eniştesine de telefeonda tamam ben ona sölerim diomus bende acmak zorunda deilim dedim konusmuyoruz dedim ama yok yine ben suclu oldum hep beni sucluyo her konuda onlara hiç bişi demiyo tehtit ediyo beni dün öle sinirlendim zamn hastanelik ederim seni falan dedi bana benneyaptımki

düşündügüm gibi evet...çoçukca hareket seninki ne kadar konuşmasan da açmalıydın yahu:sm_confused:

eşinin ailesini ne kadar sevmesende ..ne eşine nede onlara belli etmemen gerekir...

aynı şeyi senin ailen için yapsa eşin hoşuna gidermi hayır gitmez benceCADIARZU

seni eşine şikayet etmişler...resmen eşininde zoruna gtimiş ...haklı azcık..bir daha öyle yapma..

hakLısın Ama Açmaktada Tedirgin oLmuş SorunLarı oLduğu İçin.. Açmaması Ayıp oLmuş Açsaydı Bu Şekildede Konuşmazdı Eşi

bide eşim yanlıs yapmıssın dedi acıp alcaktın tabağı dedi eniştesine de telefeonda tamam ben ona sölerim diomus bende acmak zorunda deilim dedim konusmuyoruz dedim ama yok yine ben suclu oldum hep beni sucluyo her konuda onlara hiç bişi demiyo tehtit ediyo beni dün öle sinirlendim zamn hastanelik ederim seni falan dedi bana benneyaptımki[/
hastanelik ederim derken:uhm::1shok:

Arada Dengeyi Kuracak oLan Sensin.. Birşeyi Yaptığında Acaba Eşim Yaparsa Ne yaparım Diye Düşün.. Haklı olduğun Konudada Her Zaman Savunacaksın Kendini Ne demek Hep Seni suçluyo Hiç mi hakLı DeğiLsin ona Karşı sen ya. Kimsenin Kimseyi tehdit etmeye hakkıda yoktur :S

keşke okadar bekletmeyip ilk çalışında çocuğu gönderseydiniz belki bukadar sorun olmazdı

günaydın kızlar... ben gecende yazmıştım ama eskı adımla gıremıodum yenıden uye oldum nasılsınızzz

ah cnm ya onunla neler yasadığımızı bi bilsen adam gecen sene senin kafanı gözünü kırarım die benm üstüme yürüdü ve eşimde öle oturduğu yerde bizi izledi sanki film ceviriyoz gibi cok doluyum onlara karsı onun için acmak istemedim sorunumuz olmassa acardım :çok üzgünüm:

ben halen eşinizin sizi tehdit edip hastanelik ederim laflarını anlamadm yaww.
ben mi yanlış okudum kızlarkafamçokkarıştı

bencede keşke açsaydın canım,şimdi senin ailenden biri kapıya gelse eşinde konuşmadığı için açmasa sonra çocuğu gönderip annem evde yok dedirtseydi hoş olurmuydu,üstelik kendi akraban olsa neyse eşine bu şekilde hesap vermek zorunda da kalmazdın,bence ne olursa olsun kapına kadar gelen birine kapıyı aç üstelik adam mangal yapmışta et getirmiş :1:

Back