• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

1-2 seney mutfak ve banyomu yaptırınca bende yüklüycem resim kızlar,aslında gayet güzel,bir yerinde kırık döküğü yok ama güzel olsun istiyorum,ama çok gaza gelirsem yükleyebilirim de sempatiksalakcinni

1-2 seney mutfak ve banyomu yaptırınca bende yüklüycem resim kızlar,aslında gayet güzel,bir yerinde kırık döküğü yok ama güzel olsun istiyorum,ama çok gaza gelirsem yükleyebilirim de sempatiksalakcinni

şekerim hepsini yüklicen diye bir kural yok..
olanı yükle yeter bize:teytey:

süpercim hatta mutfağımın dolapları seninkiyle hemen heen aynı,ama bende yükliycem ya özendim,bi ara resimleri çekerim gündüz gözüyle kaydirigubbakcemile2

ayyy kızlar bol ekşıınnn varmış
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın, ben şahsen büyük konuşmayayım ama böyle bir herifi koca diye koynuma almazdım,isterse peri padişahının oğlu olsun,sokakta kalacağımı bilsem yinede almazdım, kapıyı çeker çıkardım. kimseye minnetim olmazdı, o kimki bana bırak hastanelik etmeyi falan,yüksek sesle bile konuşamaz, ne o nede anası babası,danası eniştesi herkimse. acayip tersim pistir benim böyle şeylerde hiç tavizim yok[/QUOT öyle zaten işi düşünce gelir hep ama soğukluk giriyo araya bende istemiyorum napim cok denedik bosanma yollarından gectik ama 4 yasında oğlum var hep onu düşünüyorum ama onu düşünürkende ben mahvoluyorum gider ailemi cekerim diyorum eniştesini ablasını annesini babasını cekmekten iyidir diyorum ama olmuyo işte ALLH sabır versn bana ve benm gibilere:Saruboceq:

tabiki bize dışardan konuşmak kolay geliyodur ama bide şöyle düşünmeyi deneyin derim ben, çocuğunuz Allah bağışlasın. sizce böyle bir aile yapısı içinde ne kadar sağlıklı bir psikolojiyle veya mutlu bir yaşam sürüyo ? şuanda küçük olduğu için belli etmiyo veya size anlamıyo siz ona hissettirmiyosunuz gibi geliyo olabilir ama küçük çocuklar herşeyi anne karnında anlamaya ama sadece hafızalarına kaydetmeyi bilirler,yani anladıklarını belli etmezler. o yüzden psikoloğa gittiğinizde sizin çocukluğunuza inelim gibi klasik bir cümle söylerler :1no2:

çok acıktım öğlen ne yesem acabacokacimcoook
her öğlen düşünmekten bıktım öğğ geldikafamçokkarıştı

Bu Arada Bende BekLerim Balıkesire Düşerse yoLun :))

inş..şekerim ..yaş kaç bu aradakaydirigubbakcemile

süpercim hatta mutfağımın dolapları seninkiyle hemen heen aynı,ama bende yükliycem ya özendim,bi ara resimleri çekerim gündüz gözüyle kaydirigubbakcemile2

bu evi tutmamın en büyük nedeni mutfaktı...mutfak dolabının güsel olması benim için çok önemliydi...

bekliyoruz ekle yarınkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Back