• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya kızlar bişi sorcam Karar Veremedim Kına Gecesinde Artık Bindallı almıyolarmış bazıları diye geçen teyzemin kızı bindallı almana gerek yok kırmızı bi elbise al onunla kına falan yakılsın değiştirmezsin hem demişti. bende aslında kına gecesinde mavi bi elbise alırım diye düşünüyordum sonrada bindallı giyerim diye düşünüyordum sizce nasıl yapsam ?

ya kızlar bişi sorcam Karar Veremedim Kına Gecesinde Artık Bindallı almıyolarmış bazıları diye geçen teyzemin kızı bindallı almana gerek yok kırmızı bi elbise al onunla kına falan yakılsın değiştirmezsin hem demişti. bende aslında kına gecesinde mavi bi elbise alırım diye düşünüyordum sonrada bindallı giyerim diye düşünüyordum sizce nasıl yapsam ?

ne gerk var çıkar giy..al birtane giy ben öyle yaptım..
yukarda sana bişey yazdım gözünden kaçtı sanırım bir bakdelikafadulden

ya valla benimde hiç sıcaktan iştahım kapanmıyor,hani çok sıcak ağır şeyler yiyemiyorum diyolar ya,ben kebap mebap allah ne verdiyse yiyebilirim,,zaten evlendiğimden beri 4-5 kilo almışım,
eşimle karar v erdik öyle hergün her yemeğin yanında makarna pilav yapmak yok artık,bol salata yapıcaz o kadar,ekmeğide sadece kahvaltıda bir dilim yiyoruz

ya valla benimde hiç sıcaktan iştahım kapanmıyor,hani çok sıcak ağır şeyler yiyemiyorum diyolar ya,ben kebap mebap allah ne verdiyse yiyebilirim,,zaten evlendiğimden beri 4-5 kilo almışım,
eşimle karar v erdik öyle hergün her yemeğin yanında makarna pilav yapmak yok artık,bol salata yapıcaz o kadar,ekmeğide sadece kahvaltıda bir dilim yiyoruz

Sende yeşiL Çay İç İyi geLir Günde İki Defa :)))

tabiki bize dışardan konuşmak kolay geliyodur ama bide şöyle düşünmeyi deneyin derim ben, çocuğunuz Allah bağışlasın. sizce böyle bir aile yapısı içinde ne kadar sağlıklı bir psikolojiyle veya mutlu bir yaşam sürüyo ? şuanda küçük olduğu için belli etmiyo veya size anlamıyo siz ona hissettirmiyosunuz gibi geliyo olabilir ama küçük çocuklar herşeyi anne karnında anlamaya ama sadece hafızalarına kaydetmeyi bilirler,yani anladıklarını belli etmezler. o yüzden psikoloğa gittiğinizde sizin çocukluğunuza inelim gibi klasik bir cümle söylerler :1no2:

evet cnm haklısın 4 yasında diyorum ama öyle laflar söylüyoki sasırıyorum dün aksam anne noldu babamı üzdü seni dio bide biz tartısırken kavga etmeyin dio bize senağlama

Back