Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kıslar
yok biz iki gündür yapamıyoruz,sevgilim 6.30 da kalkıp duş alıp 7 de çıkıyo,bana sen yat diyo bende o hazırlanırken yatıyorum ama uyanık oluyorum o giderken kalkıyorum yolcu edip ben hazırlanmaya başlıyorum.ama galiba artık bende 6 da kalkıcam kahvaltı yapıcam çünkü çok midem ağrıyo kahvaltı yapmayınca
kıs sen onu yat dmesine ne bakıyon..
birlikte kahvaltı edin keyifli oluyor..dişiliğini göster cnm..
ben cama çıkıyım el sallayan kadar ardından yolcu ediyom:hulya:kaydirigubbakcemile3
yuhhhh yok daha neler, kızım sende şımartma okadar, sonra tepene çıkar
slm hoşgeldin
slm hoşgeldin
kızlar dedim ki barbunya kolay oluyor soğanını domatesini kavurduktan sonra barbunyasını koyarım hemen işim biter taş çatlasın yarım saatte bamyaları ayıklarım dedim,güya zamandan kazanıcaktım,ama mümkünmü aman allahım hepsi bit kadar,yarım kilo aldım ama acemi olduğumdan heralde 1,5 saat falan sürmüştür kaydirigubbakcemile3
bittiğinde saat gece 10 muydu neydi,,
yeni topğiniz hayırlı olsun yeni gelinler benim evlenmeme daha 88 gün var kıslar yakında gelirim burada dertleşirim sizinle bana da yer açarsınız demiii supercim bu arada sen artık ev hanımlıını baya kapmışsın hayatım arsecim canım sana da hayırlı olsun ne güzel sizlere imreniyorum ben de kocama yemekler yapmak işe uğurlamak istiyorum sonra ona sarılıp uyumak istiyorum yaaaaa :asigim: geçsin şu 88 gün artıkkk
canım sen onları ayıklayıp dolaba koydum demişsin kararmazmı onlar öle beklediği zaman çünkü onları genelde derin dondurucuya koyar annem kışın da çıkarıp pişiririm diye ve kızartıp da koyar hava almayan poşetlerin içinde derin dondurucuda saklar ben öle biliyorum aksi halde ayıklayıp hemen pişirmen gerekir kararır yoksa tatlım yanlış mı biliyorum acaba:uhm:
yeni topğiniz hayırlı olsun yeni gelinler benim evlenmeme daha 88 gün var kıslar yakında gelirim burada dertleşirim sizinle bana da yer açarsınız demiii supercim bu arada sen artık ev hanımlıını baya kapmışsın hayatım arsecim canım sana da hayırlı olsun ne güzel sizlere imreniyorum ben de kocama yemekler yapmak işe uğurlamak istiyorum sonra ona sarılıp uyumak istiyorum yaaaaa :asigim: geçsin şu 88 gün artıkkk
saolun kızlar zaten ben superle ve arse ile diğer topikte de sohbet ediyordum ama o zaman onlar da bekardı şimdi evli bayan oldular maşallah çok da iyi beceriyorlar evlilik hayatını gurur duyuyorum sizinle kızlar sayenizde ben de burada tecrübe ediniyorum iyiki varsınız kızlar yaaa
kızlar yaşlar kaç benim 24[/QUOTE
benim 28
canımm sende sağol, inanki son 50 gün acayip hızlı geçiyo ve farkına varamıyosun. hiçbirşey için heyecan yapma,herşeyin tadını çıkar