• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım sen onları ayıklayıp dolaba koydum demişsin kararmazmı onlar öle beklediği zaman çünkü onları genelde derin dondurucuya koyar annem kışın da çıkarıp pişiririm diye ve kızartıp da koyar hava almayan poşetlerin içinde derin dondurucuda saklar ben öle biliyorum aksi halde ayıklayıp hemen pişirmen gerekir kararır yoksa tatlım yanlış mı biliyorum acaba:uhm:

valla canım yapıcak bişeyim yoktu,kayınvalideme ve anneme sordum öyle yap dediler,bugün eve gidince yapıcam,valla ne olursa olsun onları pişiricem ve eşime de zorla yediricem,dün eşime eğer beğenmezsen seni döverim demişim artık nasıl sıkıldıysam ayıklarken kaydirigubbakcemile3

doğru haklısın hayatım eşyalar geldi yerleşti bilmem ne derken anlaşılmıyordur zamanın nasıl geçtiği bir bakmışım ki sabah uyanıyorum biricik eşim yanımda uyuyorrr :lepi:

bak sana en komik şeyi anlatayım :roflol:
Biz dün akşam sinemaya gittik,saat 21.00 matinesine yetiştik ama yer yoktu, 22.00 matinesine bilet aldık,ben tam telefonu elime aldımki annemi arayayımda anne biz bilet bulamadık bir sonrakine giricez geç kalıcam merak etme diyeyim, sevgilim dedi napıyosun, dedim annemi arıyorum, dedi niye :roflol: heee deyip o zaman jeton düştü :roflol: gülmekten öldük :roflol: yani alışana kadar böyle şeyler yaşıyosun

valla canım yapıcak bişeyim yoktu,kayınvalideme ve anneme sordum öyle yap dediler,bugün eve gidince yapıcam,valla ne olursa olsun onları pişiricem ve eşime de zorla yediricem,dün eşime eğer beğenmezsen seni döverim demişim artık nasıl sıkıldıysam ayıklarken kaydirigubbakcemile3

tabiki yesin, sen okadar uğraşmışsın, kusana kadar yedir :roflol:

Biz dün akşam sinemaya gittik,saat 21.00 matinesine yetiştik ama yer yoktu, 22.00 matinesine bilet aldık,ben tam telefonu elime aldımki annemi arayayımda anne biz bilet bulamadık bir sonrakine giricez geç kalıcam merak etme diyeyim, sevgilim dedi napıyosun, dedim annemi arıyorum, dedi niye :roflol: heee deyip o zaman jeton düştü :roflol: gülmekten öldük :roflol: yani alışana kadar böyle şeyler yaşıyosun
gerçekten komikmiş cnm alışkanlık zamanla alışıcaz artık
anneler öyle yap dediyse vardır bi bildikleri tecrübeliler nede olsayerimseniben

:roflol: :roflol: :roflol: aynen ben de sabah buna benzer bişi yaşadım nişanlım dediki 31 aralık cumaya geliyor biz de yeni yılda cumadan çıkar biryerlere gideriz hafta sonu da kalırız dedi ben de dedim ki bilemiyorum belki annemler şehir dışına çıkmama izin vermez dedim o da yok artık evlenince de mi vermicekler dedi ben de ben onu tamamen unutmuşum dedim aynen güldük baya bizde insan alışıyor ailesiyle yaşamaya onlardan izin almadan bişi yapmamaya büyük bir özgürlük aslında evlilik ama sadece sevdiğin insanla özgürlük yoksa evlenince de eşinden izin almak gerekiyor

yeni topğiniz hayırlı olsun yeni gelinler benim evlenmeme daha 88 gün var kıslar yakında gelirim burada dertleşirim sizinle bana da yer açarsınız demiii supercim bu arada sen artık ev hanımlıını baya kapmışsın hayatım arsecim canım sana da hayırlı olsun ne güzel sizlere imreniyorum ben de kocama yemekler yapmak işe uğurlamak istiyorum sonra ona sarılıp uyumak istiyorum yaaaaa :asigim: geçsin şu 88 gün artıkkk

tabiki canım her zaman gel...takip et tatlım...

bu kadar tez canlı olma..be zaman geciyor..sonuçta aşkın şimdide yanında panik olma tmammıa.s

kızlar yaşlar kaç benim 24
benim haftaya salı dogum günüm 23 e gircem canım...olumunekankayizsmile

saolun kızlar zaten ben superle ve arse ile diğer topikte de sohbet ediyordum ama o zaman onlar da bekardı şimdi evli bayan oldular maşallah çok da iyi beceriyorlar evlilik hayatını gurur duyuyorum sizinle kızlar sayenizde ben de burada tecrübe ediniyorum iyiki varsınız kızlar yaaa

a.s.:lepi: teşekkürler tatlım sagol...:lepi:
tecrübe edin çok iyi olur canımyerimseniben

Back