• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ammanya senin tarih belli oldumuki ?? belirsizdi diye hatırlıyorum :uhm:

evet canım bizim askerlik vardı beyefendi bütünlemeye kaldı..anlayacagın belli bi tarih hala yok. eylülde sınavı var.şunada girip çıksında ondan sonra neyin ne olacagı iice belli olur.gidecekmi gitmeyecekmi..1 dersten kalsa bile allah korsun 1 sene sonraya kalıyor k-askerlik öyle olursa evleniriz artık kış gibi..:gitme:

arse sen şimdi ev alışcan hee...

kıs arse anneni özlemye başladınmı çok merak ediyorum

yok bee annemi özlemedim,babamı çok özledim. ben babacıyım.
annemi işler zorlaştığında özliycem galiba:roflol:

yemek olayı bende sorun değil, yemek kursuna gitmiştim 2 yıl önce hobi olarak.ağırlık osmanlı mutfağı ama italyan falanda herşeyi yapabiliyorum

yok bee annemi özlemedim,babamı çok özledim. ben babacıyım.
annemi işler zorlaştığında özliycem galiba:roflol:

yemek olayı bende sorun değil, yemek kursuna gitmiştim 2 yıl önce hobi olarak.ağırlık osmanlı mutfağı ama italyan falanda herşeyi yapabiliyorum

super kayınvalidenlere ne menü yaptın ???

canım aşkımın tüm abilerini çagırdım kayın valisem memleketine taşındı..
tavuk seviorlar fırında tavuk patates yaptım.kremalı mantar çorbası yaptm
pirinç pilavı yaptım..normal salata yaptım yeşillikler falan..
birde yogurtlu havuç salatası yaptım...
vs.....meyve kahve çay falan..cokacimcoookbayanssulusmile

hb nasıl gidiyo evlilikler ben evdeyim çalışmıyorum nikah çıkışı yaptım sizler neler yapıyosunuz

hoşgeldin cnm a.s.

vay hain vay oy ne güsel.ya..ee peki evinide mi özlemicen kıs...CADIARZU

hb cnm annemler yazın 6 ay yazlıkta kalırlardı ben evde tek kalırdım ayrı kalmaya alışkın olmama rağmen çok özledim cuma günü annem ablam yiğenim bana oturmaya gelmişlerdi cumartesi günüde biz yazlığa gittik özlem gidermiş oldum bu sayede yiğenim 1.5 yaşında en çok onu özlemiştim

valla ben bakıcam görücem şimdiden birşey söylemek yanlış olur.belki bende çok özlerim,ama özlersem giderim görürüm 1 sokak ilerde zaten kaydirigubbakcemile3

hb cnm annemler yazın 6 ay yazlıkta kalırlardı ben evde tek kalırdım ayrı kalmaya alışkın olmama rağmen çok özledim cuma günü annem ablam yiğenim bana oturmaya gelmişlerdi cumartesi günüde biz yazlığa gittik özlem gidermiş oldum bu sayede yiğenim 1.5 yaşında en çok onu özlemiştim

ben anneme çok düşükün degldim ama şimdi onunla vedalaşmk bana koyuyor kıslar:gitme:
hergün görüyordum tek ayrılmadıgım insan oydu yabi ondandır:sm_confused:
iyi cnm ben bütün gün evde sıkıntıdan patlıyorum tabiki netide yeni bağlattık eve ramazandan sonra iş bakmayı düşünüyorum bende

çalış cnm ya evde olsm ben odun gibi olurum ya..sıkılırım yane

valla ben bakıcam görücem şimdiden birşey söylemek yanlış olur.belki bende çok özlerim,ama özlersem giderim görürüm 1 sokak ilerde zaten kaydirigubbakcemile3

yakın olması güzelmiş benim yarım saat uzaklıkta ama annemler yazlıkta olduğu için hafta sonları anca görebilirim yazlığa gidipte

Back