• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugünkü planım kızlar, işten çıkar çıkmaz kuaföre gidicem saçımı kestirip kurtulucam, sonra eve gider yiyecek birşeyler hazırlarım

bugünkü planım kızlar, işten çıkar çıkmaz kuaföre gidicem saçımı kestirip kurtulucam, sonra eve gider yiyecek birşeyler hazırlarım

eşin kaçta geliyor cnm
benimki paydos etti şimdi evin yolunu tutmuşturkaydirigubbakcemile3

bodrumdaydın dimi otel dışına falan çıktınmı biz çıkmıltık aşkımla gümbete gitmiştk

türkbükü voyage daydım. biz gündüzleri hariç hiç otelde durmadık, türkbükünde aydın,cenk eren vardı onlara gittik,torbaya gittik ama orayı beğenmedim köy gibi geldi, gümbete biz 2 yıl öncede gitmiştik sevgilimle indik sadece burger kıng de yemek yedik.katamarana gittik. tekne turuyla bodrum koylarına gittik

türkbükü voyage daydım. biz gündüzleri hariç hiç otelde durmadık, türkbükünde aydın,cenk eren vardı onlara gittik,torbaya gittik ama orayı beğenmedim köy gibi geldi, gümbete biz 2 yıl öncede gitmiştik sevgilimle indik sadece burger kıng de yemek yedik.katamarana gittik. tekne turuyla bodrum koylarına gittik

bodrum hep tadilattaydı anam hep çalışmalar vardı..
bana köy gibi geldi heryer..çok sakindi..gümbet biraz hareketliydi o kadar..

bir daha bodruma git deseler gitmem şahsen:sm_confused:

bodrum hep tadilattaydı anam hep çalışmalar vardı..
bana köy gibi geldi heryer..çok sakindi..gümbet biraz hareketliydi o kadar..

bir daha bodruma git deseler gitmem şahsen:sm_confused:

zaten aynı yer sıkar sürekli. bizim bu ikinci bodruma gidişimizdi, şimdi gezmediğimiz yerleride gezdik bitti. artık sırada antalya var, nasip kısmet olursa seney7e inşallah

aynen ya aklımda antalya kaldı..biz oraya gitcekti ama uçak yoktu tatlım bzim tarihe..
evet otelde sıkılmıştık

ya benim iznim 5 günü alabildim sadece, 20 gün iznim var ama malesef alamıyorum,bu ara stajyerler çok var onlara eğitim veriyoruz, emekliye ayrılacaklar var o yüzden malesef bu sene tatil çok kısa sürdü. ama temmuz son haftası sevgilimin izni var yine bende izin alabilirsem asos a gidicez

Back