günaydın kızlar bende evleneli 23 gün olmuş,ev işlerinde zorlanmıyorum hiç,zaten ortaokuldan beri yemek yapma sevdam vardı,sağolsun temizliğide eşim yapıyor diyebilirim kaydirigubbakcemile3
dün barbunya yaptım ocağa koydum,pazar günü bamya almıştım o pişerken bamyayı ayıklarım dedim,amanın ellerim ağrıdı ayıklamaktan meğersem ne zor bişeymiş aman allahım,sonra kızdım kendime hiç yeni evli bamya yaparmıymış diye,neyse gece oldu bamyalar ancak bitti,bende buzdolabına koydum,bugün yapıcam akşam
valla biz bize konuşalım napalım, yavaş yavaş toplanır millet
normalde ben akşamları kursa gidiyorum biliyosun ing.için. ama dün gitmedim. eve gittim. mercimek çorbası yaptım,zeytinyağlı fasulye yaptım,püre yaptım, şinitzel hazırda vardı yaptım,
aşkım geldi yedik sonrada sinemaya gittik kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bende evleneli 23 gün olmuş,ev işlerinde zorlanmıyorum hiç,zaten ortaokuldan beri yemek yapma sevdam vardı,sağolsun temizliğide eşim yapıyor diyebilirim kaydirigubbakcemile3
dün barbunya yaptım ocağa koydum,pazar günü bamya almıştım o pişerken bamyayı ayıklarım dedim,amanın ellerim ağrıdı ayıklamaktan meğersem ne zor bişeymiş aman allahım,sonra kızdım kendime hiç yeni evli bamya yaparmıymış diye,neyse gece oldu bamyalar ancak bitti,bende buzdolabına koydum,bugün yapıcam akşam
oo neler yapmışın maşallah kıs..
yemek yapıp sonucunu görmek çok hoşuma gidiyr kıslar ya sizin...boshayallersmile
ya benim yemekle ilgili problemim yokda,şu temizlik olayına başlamam lazım galiba. haftaiçi akşam kursa gideceğim için haftasonları 1 haftalık yemek yapıp dolaba koyarım,sevgilim eve gelince çıkarır mikrodalgada ısıtır yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?