2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eğer izin vermezlerse zaten ben aralık ayında kullanıcam 20 gün birden ve tek başıma evde oturmak zorunda kalıcam çok sıkıcı olacak :hulya:

20 gün evde oturmak için çok uzun ..
ama evinnde tadını çıkar derim bence.

ayy daha yeni fırsat buldum kızlar kimsecikler yokmu ?
evlilik yaramamış performanslar düşmüş

kimse yokki tatlım bende tek başıma konuşcak halim yok..akannehir

benimde işlerim var elimde hemde... sen napıyosun akşam ne yaptın..
ben tavuk sote yaptım kıs başarılı sonuç..biraz yag salça fazla olmuş o kadar..cokacimcoooksırnaşık şey

günaydın kızlar bende evleneli 23 gün olmuş,ev işlerinde zorlanmıyorum hiç,zaten ortaokuldan beri yemek yapma sevdam vardı,sağolsun temizliğide eşim yapıyor diyebilirim kaydirigubbakcemile3
dün barbunya yaptım ocağa koydum,pazar günü bamya almıştım o pişerken bamyayı ayıklarım dedim,amanın ellerim ağrıdı ayıklamaktan meğersem ne zor bişeymiş aman allahım,sonra kızdım kendime hiç yeni evli bamya yaparmıymış diye,neyse gece oldu bamyalar ancak bitti,bende buzdolabına koydum,bugün yapıcam akşam

valla biz bize konuşalım napalım, yavaş yavaş toplanır millet
normalde ben akşamları kursa gidiyorum biliyosun ing.için. ama dün gitmedim. eve gittim. mercimek çorbası yaptım,zeytinyağlı fasulye yaptım,püre yaptım, şinitzel hazırda vardı yaptım,
aşkım geldi yedik sonrada sinemaya gittik kaydirigubbakcemile3

:roflol: ay canım önce kolaylardan başlamalı tabiki ilahi:hulya:

oo neler yapmışın maşallah kıs..
yemek yapıp sonucunu görmek çok hoşuma gidiyr kıslar ya sizin...boshayallersmile

ayyy tatlım hakketteeennn naptın yanii sende. aslında ikiside kolay ama ikisini ayrı ayrı günlerde yapsaydın kolay olurdu,hepsini aynı anda yapmaya çalıştığın için zor olmuştur. bide bamyayı kaç kilo aldın öyle ayıkla ayıkla bitmemiş :dance:

oo neler yapmışın maşallah kıs..
yemek yapıp sonucunu görmek çok hoşuma gidiyr kıslar ya sizin...boshayallersmile

ya benim yemekle ilgili problemim yokda,şu temizlik olayına başlamam lazım galiba. haftaiçi akşam kursa gideceğim için haftasonları 1 haftalık yemek yapıp dolaba koyarım,sevgilim eve gelince çıkarır mikrodalgada ısıtır yer.

temzilikte zevkli oluyr cnm

sabahları kahvaltı yapıyormusunuz.
ben 6 da ayaktym yapıyoruz kahvaltıyı birlikte aşkımı yolculuyorum. ardından ben çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…