2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eşim her akşam kapıdan girer girmez beni 10 dk koklar montunu çıkartmadan
dün akşam şey dedi çok hoşuma gitti
bitane bebişimiz olsun sen gibi koksun
ay bebiş kokusundan daha çok seviyo kokumu ben o manayı çıkardım
seviyorum ben kuzumu yaa, çok inatlaşıyorum onunla ama seviyorum

ters yazmışım zuzuşşşşşşşşşşşş çok fenasın yine diyom

git ozamn ne diyim

ama yarın yap işlerini,bende yapimm..gaz verelim birbirimize yarın

ayy ne romantikkkgit kız kocanın yanına

Kızlar toparlanıyım ben, az tipimi düzeltim.. Saçlarım da böyle bugün -- Kocamın yanına gitmeye kalkışıyorum
Zuzu sen hala niye burdasın bu arada :26: 6 yı geçiyo..
Herkese iyi akşamlar

kız dedim ya 7,30a kadar beklicem kocamı..anca gelcek de gitcez
kocan aklını başından aldı senin :)))

eve geldik yemek yendi dışarda yağmur yağıyordu ama durdu çıkacam yürüyüşüme birazdan dönerken de alışveriş yapacam dukana hazırlık malum

eğer kullanmıyorsan at gitsin valla bnmkiler bana bu kadar yakın olmasalar ve ananede durmasaydı imha ederdim düğün zamanı bizde de bu konu çok problem oldu sırf düşündüklerimi söyledim diye kayınvalidemi ağlatmışlığım vardır

benimde yarın 2 saatlik işim kaldı mali müşavirde tutturdu sabah erkenden gelir hazır olanları alırım dedi. iyice sinir oldum eve geldim hemen bi makarna ile cacık yaptım banyo yaptım saçımı kuruladım uyumadan bi bakayım dedim

iyi geceler hepinize

kız dedim ya 7,30a kadar beklicem kocamı..anca gelcek de gitcez
kocan aklını başından aldı senin :)))

uff bir daha zor giderim, eve geç geldim banyo yaptım hala yatamadım (
kızlar bu arada ben yarışma kazanmışım elbise albümünden istediğim elbiseyi seçebiliyomuşum. ama kalıplar xs, s ve m ..
bana da sayfa sahibi hırka önermiş bu kırmızıyı yollayalım sana diye ben de şu krem olanı istedim kırmızının toto kısmı büzüşük büyük gösterir totoyu.
bakalım hangisini gönderecek.. nasıl sizce..

günydın kızlar..
sirkencim bizimde öle olaylar olmuştu benim kaynanamda ağladı eşimlede baya tartışmıştık bende atardım ama eşimde bazen onu kullanmak istiyor bişe yapamıyorum 1 tanesi duracak en azından öbürünüde kaynanama vermek istiyorum ama bir onamı yer bulamıcan dicek kesin..
nekim yaa ne şanlısın nerden girdin böle yarışmlara kırmızının rengi bana daha canlı geldi ama sen bilirisn tabi..

bi sayfada vardı beğen aylaşlı bi yarışma ona katılmıştım canım, şans işte.
ama katıldığın 50 yarışmaysa bazen anca 1 ini kazanıyosun..
kırmızının rengine ben de bayıldım ama altı büzgülü ya o hoş değil sanki..

birde bunu kazandım bi blogdan
elbise çok tarzım değil ama ruj hoş.. dursun bi köşede :)

günaydın kızlar ben sabah akşam kk da geziyorumda arada bakınıyorum sizlere olagan birşey varmı diye

eşim dün ne yapmış biliyor musunuz:)) diğer eltimle annesine eşim onu sevmiyor demiş.. hani mevzumun olan için..onlarda demiş sevmiyor mu yoksa ısınamadı mı? demişler.

eşimde yok sevmiyor demiş.. gelmiş bana söylüyor eşim diyor gidip yetişticekler hemen ben biliyorum diyor..söylesinler ooh diyor.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…