• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilek hisarın o eklediğin tavalarından bende de var ama saplarını tutacak o silikonundan çıkmadı aldığım kutuda ben de üstüne düşüp aldığım yere gidip istemedim . O tavalar çok kullanışlı oluyor.

zuzucum...ne kötü bir durummuş şimdi okuyunca amannnn çekilmezmiş cnm...ama anlamadığım mecburmuydunuz sürekli orada yemeğe,yani bir olur iki olur bir yerden sonra sıkar....
gitmezsen de zorla gel denilmez ki...ah bu kayganalar :47:

canım kaynanam iyidir ya seviyom ben, öle kaynanalığı yoktur yani ...
ama onların sülalede öle anlamsız bi birlik var işte, ilk zamnlar geçici sanıyodum ama değilmiş anladım :) maddi olarak yardımlarız sizi diye düşünüyolar, ama 2sene dolcak bizim bi birikimimiz olmadıki, bişey farketmedi yani ..
e benimde özençlerim var haklı olarak :31:

ayy hadi inş cuma günü sorunsuz tatlılıkla bi sonuca varılır inş.
Artık ne yapcam die dır dır eder durursun sen her akşam üzeri :9:

inş :31:

:52: yicem başının etini :9:

cnm iyi birisiymiş evet ama alttan alttan da kendi dilediğini söylüyormuş işte...
oysa bir kap pişen yemekle ne alakası var birikimin bak siz örnek işte...birikmiyor,başka yere gidiyor...
insan özenmez mi eşiyle baş başa yemeye,haklısın sonuna kadar asla vazgeçme bu karardan şekerim...

bende hafta sonu torganımı yıkadım makineye zorla soktum valla tertemiz oldu şimdi battaniyeyle yatıyoruz.
sirken seramikleri ben çok sevmiyorum yaa buz tutyo yemeği,çaydanlıkları çayı hiç sıcak tutmuyo mesela çelik alsan daha ii bence..
canım kaç kg senin makine? ben de mi atsam acaba ama benimkisi kg :44:

yok, keşkeee :31:

:1::48: bakk beni bilen biliyoo :40:
eşim kesin konuştu benimle, p.ertesinden itibaren inş :) cuma akşamı sölücek annesine :1: inşallah ama, olunca söleyim dedim ama gene dayanamadım işte :31:
çok zevkli olur.. iki kişilik yemek yapamk çok güzel :)
sen nasıl alışıcan ama, bi defa hatırlıyom biber dolması yapmıtın 3 gün yemiştiniz :1: :1: :1:
eli bol zuzum benimm :52:
inş hoş karşılar k.v surat yapmaz :29:

canım kaç kg senin makine? ben de mi atsam acaba ama benimkisi kg :44:

bende yıkıcam kaldırdığım zaman 2 tane var boncuk elyaf sığar yani tek kişilik daha kalınını yıkamıştım bizimki çok ince hafif ama böle bi sıcaklık yok bayılıouz biz ona :16:
zaten ben yük yastık yada yorgan kullanamam :25:
geçen eşim annesine dio ki bize yünleri veriodun aynı kalıpta sabaha kadar yatıoduk ağırlığından hareket edemioduk bile :1:

bende yün kullanmıyorum :40:

dün çıkardığım elyaf, incecik bişey ...hemde üy gibi üstümüzde :)

bende yıkıcam kaldırdığım zaman 2 tane var boncuk elyaf sığar yani tek kişilik daha kalınını yıkamıştım bizimki çok ince hafif ama böle bi sıcaklık yok bayılıouz biz ona :16:
zaten ben yük yastık yada yorgan kullanamam :25:
geçen eşim annesine dio ki bize yünleri veriodun aynı kalıpta sabaha kadar yatıoduk ağırlığından hareket edemioduk bile :1:

ahahahh aynı biz :60: :60: bu kış k.v nin verdigi yorganla aynı öyle uyudukk

Back