• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar sabah evden bir girdim çıktım işe gelince bakarım diye

bol yorgan için eşimle sabah konuştum ya yorgan ya ben ikimizden biri bu evde fazlalık dedim :52: şaka yollu.

nektar boynun nasıl oldu kuzum iyi mi şimdi? duş iyi gelmiştir umarım

dilek koptum ya demek doktora öyle gittin peki sonucun nasıl çıktı?

eskiden bekar yatağımdayken benim de belim ağrırdı ama evlendiğimizden beri yatak seçiminden dolayı sanırım normal uyuyorsam yataktan hep dinlenmiş olarak kalkıyorum

akşam eşimi ikna ettim yerler ıslak olmasına rağmen yağmur yağmıyordu yine yürüyüşümüze gittik bu sefer 7 km filan oldu; pedometre almak istiyorum bu arada bugün diyetimde ilk günüm
hoşgeldin canımmm :54:
duş mucize gibi geldi bana, bol bol su tuttum böyle çok daha iyim bugün.
bu arada, sirkencim dün eklediğin tencereler var ya eve gidince iyice baktım benimkiler o mor kapaklı korkmazınkinden, ben memnunum tencerelerimden. sen karar verdin mi?
he bitane daha bu arada, benim rejim sarpa sardı 2 gündür.. bi önceki gün burger menü, dün akşam pide döner, baklava :50: ama öğlenleri çook az yiyorum akşam tartılıcam bakalım nekadar vahm durumum.
sizin yürüyüş olayı süper yaa :46:
sağol canım uyumuyorum artıkkızmayın nekle:48: geçen hafta öyleydi ben 5dakika uyurum uyudum derim artık gezme zamanı bugün işimi halledeyim ki yarın kardeşimle gezmeye çıkıcaz eve girmem kolay kolay düğün zamanı yaklaşıyor elbise bakmam lazım
yarın havalar düzeliyomuş, bizim için de gez zeynomm :29:

bugün ben de 9 a kadar uyudum :1: dün annem de katılınca yürüyüşü abartmışız az önce eşim bıraktı işe

nektar hırkayı çok beğendim ben bunun markası ne?

enkidu sınav başvurunu yapabildin mi?
facede bi sayfa var, ordan kapıda ödemeli satış yapıyolar galiba canım
helen bişe bişeydi ama unuttum öğlen bakim telimden girip :26:
sen hangi hırkayı beğendin?

özgenin çok selamı var kzılar...hemen hemen yerleşmişler, neti yokmuş enkısa zamanda dönücem aranıza diyor :48:

:9::9: oda önce kötü konuşur sonra hiç konuşmazdı:9:
ya kızlar eşimin 4 mayıs doğum günü telfona ihtiaycı var ama çok para ne alacam ben bilmiyorum:50:gittigidiyorda ucuz ama onlarda kendileri garanti veriyor bayi garantisi yok:((

hoşgeldin canımmm :54:
duş mucize gibi geldi bana, bol bol su tuttum böyle çok daha iyim bugün.
bu arada, sirkencim dün eklediğin tencereler var ya eve gidince iyice baktım benimkiler o mor kapaklı korkmazınkinden, ben memnunum tencerelerimden. sen karar verdin mi?
he bitane daha bu arada, benim rejim sarpa sardı 2 gündür.. bi önceki gün burger menü, dün akşam pide döner, baklava :50: ama öğlenleri çook az yiyorum akşam tartılıcam bakalım nekadar vahm durumum.
sizin yürüyüş olayı süper yaa :46:

yarın havalar düzeliyomuş, bizim için de gez zeynomm :29:

facede bi sayfa var, ordan kapıda ödemeli satış yapıyolar galiba canım
helen bişe bişeydi ama unuttum öğlen bakim telimden girip :26:
sen hangi hırkayı beğendin?

sabahtan beri hata veriyor giremedim bir türlü

tencereye henüz karar vermedim görmeden alamayacam herhalde evet yürüyüşümüz süper gidiyor ama dün en son turda eşim resmen sürüklenmeye başladı :52:; ben krem rengi olan hırkayı beğendim

bl alıntı yapmışım yazmayı unutmuşum; telefon önemli bir şey sürekli elde olduğu için garantili bir şey al ki arıza durumlarında muhattapınız güçlü olsun

off bu türlü giremedim yaa
dilekkkkkk :52: naptın bacım :9::9: doktora büst. giyilirmi :60::60: ayy çatladım :60:

ay güldümm :60: :60: :60:
Adamın gözü gönlü açıldı diyo yaaa :60:

kızz adam sabah sabah ne hale gelmiştir seni öle görünce:9::9: ben öle gitsem eşim varya konuşmazdı kesin:))
cnm sen ne hapını diyorsun?

dilek koptum ya demek doktora öyle gittin peki sonucun nasıl çıktı?

geçmiş olsun dieğim sonuçları soracaktım ama çıkmamış işallah bişe çıkmaz
dileğim alemsin kız :1: o giyilirmi doktora giderken göğüse bakarken sana müsade vermesi lazım sen iç çamaşırı çıkarırsın yatarsın üzerinede örtü alırsın.bende gitmiştim meme kanserine bakıyodu hatta da karnlıktı yani
sağol canım uyumuyorum artıkkızmayın nekle:48: geçen hafta öyleydi ben 5dakika uyurum uyudum derim artık gezme zamanı bugün işimi halledeyim ki yarın kardeşimle gezmeye çıkıcaz eve girmem kolay kolay düğün zamanı yaklaşıyor elbise bakmam lazım

yaa askıyla falan uğraşmadan kazağımı çıkardım o salaş yeşil kazağı büstiyeri de açmadan indirdim işte çokta kolay oldu benim için ama dr için :52:
eşimde garibim alıştı gidip gidip mememi kasığımı göstercem die adam napsın tıp için bişi demio :1:

dilek Allah iiliğini versin seksi kadın seni. :) doktor bir daha ki randevunu sabırsızlıkla beklicek :) ben de zuzu gibi yeni bişiler aldın ya da alcan sandım önce :) boll senin kociş konuşmazmış benmki kesin çok kötü konuşurdu :)

sedam spiral taktırdım rahatım en azından hap içmioum deyince
doğum kontrol hapı kullanıodun gibi anladım ben ve onun yan etkilerini sordum ama yanlış mı anladım ki :26:

sedam spiral taktırdım rahatım en azından hap içmioum deyince
doğum kontrol hapı kullanıodun gibi anladım ben ve onun yan etkilerini sordum ama yanlış mı anladım ki :26:

o regl zamanındaki ağrıları için içtiği ağrıkesici haptan bahsetmişti galiba :40:

özelden yazamadım ya 10 dk 10 dk

şimdi ben gidiyim o zaman kızlar ama ya gelmezseniz ben orda yalnız kalırsam yine diğer tarafa gidip bakalım derken yenisi yalan olursa :26:
üstü kapalı böyle yazdım işte anlarsınız siz :29:

özelden yazamadım ya 10 dk 10 dk

şimdi ben gidiyim o zaman kızlar ama ya gelmezseniz ben orda yalnız kalırsam yine diğer tarafa gidip bakalım derken yenisi yalan olursa :26:
üstü kapalı böyle yazdım işte anlarsınız siz :29:

:19: öle olmaz, ya hep ya hiç :29:

sabahtan beri hata veriyor giremedim bir türlü

tencereye henüz karar vermedim görmeden alamayacam herhalde evet yürüyüşümüz süper gidiyor ama dün en son turda eşim resmen sürüklenmeye başladı :52:; ben krem rengi olan hırkayı beğendim

:13:
off bu türlü giremedim yaa

yaa askıyla falan uğraşmadan kazağımı çıkardım o salaş yeşil kazağı büstiyeri de açmadan indirdim işte çokta kolay oldu benim için ama dr için :52:
eşimde garibim alıştı gidip gidip mememi kasığımı göstercem die adam napsın tıp için bişi demio :1:
:9: :9: :9:

Ay buarada mesaj sayım dikkatimi çekti ne çok yazmışım bugüne kadar :26:
benim de çenem pek düşükmüş :26:

Son düzenleme:
kızlar bende beklioum sirken ve bol bişi demedi yoklar

elfi alishia yok onlarada yazmak lazım

yaren ve özgede artık nadiren girio onlarada sölemek lazım
biriniz şimdi elfi ve alishia söler misiniz benim azcuk işim çıktı.

zuzu +
dilşad +
zeynep +
dilek +
nigar ±
bol geri dönmedi
sirken geri dönmedi

Haber verilcekler
elfi
alishia
yarenay
özge