• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar yaa benim kalçamın üst kısmında bi nokta çok ağrıyor :( özellikle dün ve bugün iyice hissettiriyor ağrıyı..oturup kalkerken yürürken ağrıyoo

canım kaç kg senin makine? ben de mi atsam acaba ama benimkisi kg :44:

bende yıkıcam kaldırdığım zaman 2 tane var boncuk elyaf sığar yani tek kişilik daha kalınını yıkamıştım bizimki çok ince hafif ama böle bi sıcaklık yok bayılıouz biz ona :16:
zaten ben yük yastık yada yorgan kullanamam :25:
geçen eşim annesine dio ki bize yünleri veriodun aynı kalıpta sabaha kadar yatıoduk ağırlığından hareket edemioduk bile :1:

hıı benimki hiç olmaz ozman :26: silikon çift kişilik benimkisi sığmaz dimmi :26:

eşim her akşam kapıdan girer girmez beni 10 dk koklar montunu çıkartmadan
dün akşam şey dedi çok hoşuma gitti :17:
bitane bebişimiz olsun sen gibi koksun :17:
ay bebiş kokusundan daha çok seviyo kokumu ben o manayı çıkardım :1: :1: :1: :1:
seviyorum ben kuzumu yaa, çok inatlaşıyorum onunla ama seviyorum :31:

:nazar: :nazar: :nazar: :31:

:9: :9: :9:
uff bir daha zor giderim, eve geç geldim banyo yaptım hala yatamadım :((
kızlar bu arada ben yarışma kazanmışım elbise albümünden istediğim elbiseyi seçebiliyomuşum. ama kalıplar xs, s ve m ..
bana da sayfa sahibi hırka önermiş bu kırmızıyı yollayalım sana diye ben de şu krem olanı istedim kırmızının toto kısmı büzüşük büyük gösterir totoyu.
bakalım hangisini gönderecek.. nasıl sizce..

Eki Görüntüle 387458 Eki Görüntüle 387459 Eki Görüntüle 387460

canım ben de kırmızının tonunu beğendim ama altı ıııh beğenmedim. kremi iste bence ama kırmızının altını kestirebilirsen güzel yani, gerçi örgüde kesme biçme olmaz :26:
benm çamaşır mak. 7 kilo yorgan battaniye her bişe yıkıyorum ben. ama bozulursa servise yorgan tıkıştırdık demeyin, kullanıcı hatası oluyor tek parça aşırı yüklemeler. dijital makinalar yıkayamayacağı büyüklükte ağırlıkta parçalara uyarı veriyor dijitalse zaten yıkamaz.

günaydınnn

tamam blog yarışmalarını özel mesajla duyurayım ben sana :38: Ama faceyi çok takipleyemiyorum artık :( işte yasak

saol cicim facetekilere ben katılmıyorum zaten artık bu arada kırmızının altının lastiğini farketmemişim ben öyleyse hoş durmaz dediğin gibi..
zuzum beldenmi kaynaklı acaba?
bende hastalandım bugün belim ve karnım ağrıyo:50:

bolll, ben de hastayım ya benm de belim kopuyor karnım ağrıyor :25: bi de ilk adetim hamilelikten sonra, bi farklı oldu bu sefer.

kızlar yaa benim kalçamın üst kısmında bi nokta çok ağrıyor :( özellikle dün ve bugün iyice hissettiriyor ağrıyı..oturup kalkerken yürürken ağrıyoo
:26:soğuk mu girdi acaba..
doktora git zuzum, madem sürekli ağrıyo.. geçmiş olsun çok :26:
:nazar: :nazar: :nazar: :31:

canım ben de kırmızının tonunu beğendim ama altı ıııh beğenmedim. kremi iste bence ama kırmızının altını kestirebilirsen güzel yani, gerçi örgüde kesme biçme olmaz :26:
benm çamaşır mak. 7 kilo yorgan battaniye her bişe yıkıyorum ben. ama bozulursa servise yorgan tıkıştırdık demeyin, kullanıcı hatası oluyor tek parça aşırı yüklemeler. dijital makinalar yıkayamayacağı büyüklükte ağırlıkta parçalara uyarı veriyor dijitalse zaten yıkamaz.

günaydınnn
evet bebeyim yaa trikoda kesme olmaz, model bozulur sırf renk için.. hem kırmızı 2 hırkam var, kremi gönderir inş, kırmızıy da gönderirse alır bağrımıza basarız napalım :ssz:

saol cicim facetekilere ben katılmıyorum zaten artık bu arada kırmızının altının lastiğini farketmemişim ben öyleyse hoş durmaz dediğin gibi..
zuzum beldenmi kaynaklı acaba?
bende hastalandım bugün belim ve karnım ağrıyo:50:

canım uzun yürüyüş mü yaptın?

bolll, ben de hastayım ya benm de belim kopuyor karnım ağrıyor :25: bi de ilk adetim hamilelikten sonra, bi farklı oldu bu sefer.

:26:soğuk mu girdi acaba..
doktora git zuzum, madem sürekli ağrıyo.. geçmiş olsun çok :26:

evet bebeyim yaa trikoda kesme olmaz, model bozulur sırf renk için.. hem kırmızı 2 hırkam var, kremi gönderir inş, kırmızıy da gönderirse alır bağrımıza basarız napalım :ssz:

:1::1:

bol dilşad sizede geçmiş olsun

sağolun kızlar, uzun yürümedim, kaç haftadır ara ara ağrı giriyodu,hani et keser ya öle ... ama 2 gündür çok hissettiriyo, şuan bile hissediyorum ağrısını ...
yarın sabah gidebilirim devam ederse, ama hangi bölüme gidicem bilmiyom ...
eşimde üşüttünmüki dedi , akşam sıcak havlu da yaparım, genede geçmezse giderim dra
patronumda şey dedi, oturuş bozukluğundan da olmuştur belki :26:

bol, belim ağrımıyo da ..acaba dedim hani fıtığı olanlar bacağa vuruyomuş yaa..ama benim kalçam üstü :44:
sabah patronla konuştum, yaın gidebilirim dra diye de ,onada dedim fıtık şeysini..yok canımm değildir dedi :44:

ilki çok yoğun olmuştu benim şimdi spirali taktırdıktan sonrada 2 gün çok yoğun oluyo karnım eskisi kadar çok ağrımıyor ama yinede ağrım oluyor bunada şükür hap içmiyorum en azından..

:1::1:

bol dilşad sizede geçmiş olsun

sağolun kızlar, uzun yürümedim, kaç haftadır ara ara ağrı giriyodu,hani et keser ya öle ... ama 2 gündür çok hissettiriyo, şuan bile hissediyorum ağrısını ...
yarın sabah gidebilirim devam ederse, ama hangi bölüme gidicem bilmiyom ...
eşimde üşüttünmüki dedi , akşam sıcak havlu da yaparım, genede geçmezse giderim dra
patronumda şey dedi, oturuş bozukluğundan da olmuştur belki :26:

sıcak su torbası al yanına bu gece o bölgeye koy uyu, gece soğuyunca atarsın yataktan aşaa :26:
ama yine de doktora gitmekte fayda var :/

elfiş ve dilek dr mı gidecekti bugün :26:
özgeyi de özledim :26:

Son düzenleme:
:31: öyle yapayım

elfi işlere boğulmuştur,m.müşavir gelicekti ya sabah erkenden
dilek nerde kaldı bilmiyom :44:

özgeyi bende özledim :31:

anladım ki bu topikte baya bir gruplaşmalar olmuş.. :55:herkes hep aynı kişileri görüyor:1: neyse..:6:

anladım ki bu topikte baya bir gruplaşmalar olmuş.. :55:herkes hep aynı kişileri görüyor:1: neyse..:6:
ne alaksı var süper doğru düzgün muhabbete katılmıyorsun ki?
5 günde bir geliyosun 1-2 msj yazıyosun eltim, kaynım, kocam eltime böyle dedi felan..
hal hatır mı sordun? birinden alıntı edip ay senin hayatında da böyle bir değişiklik mi oldu, bi derdin mi var? bence şöyle çözüm üret diye öneride mi bulundun?
sadece kendinle ilgili yazıyorsun ve sana yazılanlara cevap veriyorsun, saçımı ne renk yapim gibi gibi..
kii hepimiz eltinle olan olaya yorum da yapmıştık...

bu konuda ben de nek gibi düşünüyorum, ben bebeğimi kaybettiğimi yazdım, sen hamileyim muhabbetine devam ettin, en büyük acıyı bile görmezden geldin, slm vermeden günaydın demeden kendinle ilgili yazıyorsun hiç bişeye yorum yapmadan. keşke paylaşımlarımız çift taraflı olsa.

Son düzenleme:
günaydın kızlar

kocişi işe gönderdim bende bi size bakayım dedim kahvaltı yapıp işlerime koyulucam temizlik yapmam lazım

zuzum geçmiş olsun bel fıtığı değildir heralde belinde ve bacağında komple ağrı olurdu .soğuk almış olabilrsin .

dilşad bol sizlerede geçmiş olsun bende bekliyorum reglimi bakalım ne zaman gelecek

nekim hırkalar hoşmuş renk olarak kırmızı güzel ama büzgüsü hoş değil işallah kremi gönderirler güle güle giy

dilek ultrasona gidecekti, ama gelir herhalde dimmi :94:

bugünmüydü o :26:

süpercim, ben eşinle eltinin karşılıklı konuşmalarını biraz seviyesiz buluyorum, oyüzden yorum yazmak istemiyorum pek :26:

kızlar saat 7de kalktık hastaneye gittik ultrasonum vardı yaa
saat 10,15te anca aldılar şimdi geldim yaww
akşamda iş yemeği var :14:
bugün geçmez bana.

zuzum geçmiş olsun bel fıtığı değildir heralde belinde ve bacağında komple ağrı olurdu .soğuk almış olabilrsin .

nekde sende eşimde aynı dediniz :) ozamn dra gitmeyim bikaçgün sıcak su torbası uygulayım, geçmezse giderim :13:

Back