• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

[
bende yıkıcam kaldırdığım zaman 2 tane var boncuk elyaf sığar yani tek kişilik daha kalınını yıkamıştım bizimki çok ince hafif ama böle bi sıcaklık yok bayılıouz biz ona :16:
zaten ben yük yastık yada yorgan kullanamam :25:
geçen eşim annesine dio ki bize yünleri veriodun aynı kalıpta sabaha kadar yatıoduk ağırlığından hareket edemioduk bile :1:

nekk banamı sordun cnm benimki 7 kg ama baya zorladım:)
yaa kaynanamda bana vermişti yün ben hiç sevmiyorum 2 tane bi sürü yer kaplıyor vermek istiyorum yatakların altında yer kalmadı bişelr koymam gerekiyor çocuğun küçülenleri falan ama bozulacak diye söleyemiyorum zaten düğünden öncede bunun yüzünden olay çıkmıştı sizce ne yapsam?

[

nekk banamı sordun cnm benimki 7 kg ama baya zorladım:)
yaa kaynanamda bana vermişti yün ben hiç sevmiyorum 2 tane bi sürü yer kaplıyor vermek istiyorum yatakların altında yer kalmadı bişelr koymam gerekiyor çocuğun küçülenleri falan ama bozulacak diye söleyemiyorum zaten düğünden öncede bunun yüzünden olay çıkmıştı sizce ne yapsam?
hıı benimki hiç olmaz ozman :26: silikon çift kişilik benimkisi sığmaz dimmi :26:

kızlar toplaşın hemen bişi sormam lazım

Şimdi yarın biliosunuz tüy alma günü akşam 9da başlıo
ama yarın sabah ultrasona gitcem öyle gitmek istemioum çok feci diil ama tahmin edersiniz ki kaymakta diil :17:
bu akşam sadece o ultrason cihazını gezdireceği üst alanı alsam dioum
tüy alma topiğinde sordum alma dediler düzeni bozma faydasını görüouz dediler ama dr de öyle görsün istemem :25:

HELPP MEE....

kızlar toplaşın hemen bişi sormam lazım

Şimdi yarın biliosunuz tüy alma günü akşam 9da başlıo
ama yarın sabah ultrasona gitcem öyle gitmek istemioum çok feci diil ama tahmin edersiniz ki kaymakta diil :17:
bu akşam sadece o ultrason cihazını gezdireceği üst alanı alsam dioum
tüy alma topiğinde sordum alma dediler düzeni bozma faydasını görüouz dediler ama dr de öyle görsün istemem :25:

HELPP MEE....
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :26: ben de dr öyle görsün istemem
ama seyreklerse alma ne desem bilemedim..

hıı benimki hiç olmaz ozman :26: silikon çift kişilik benimkisi sığmaz dimmi :26:

seninki kaç kilo cnm?5 se eğer sığmaz bende çift kişilği attım işte elyafmı silikonmu ne oluyosa işte hazırlardan..

cnm üstten bakacaksa eğer zaten çok indirmiyorlar ki..

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :26: ben de dr öyle görsün istemem
ama seyreklerse alma ne desem bilemedim..

evt seyrek ama yine de var yani uzun kötü falan diil ama ben çok kararsız kaldım
sanki o kısmı alsam etki gerimi tepcek kurt kadın olmam ya :30:

seninki kaç kilo cnm?5 se eğer sığmaz bende çift kişilği attım işte elyafmı silikonmu ne oluyosa işte hazırlardan..

ya bilmioum ki üstten derken geçen sene gittiğimde o cihazla tam kasıkların oralara bakmıştı off yaa öyle yarım alıncada adama şekilli sunum yapmış gibi olur muyum ki :30:

6 kg :26:

önce hangimiz deneyelim :9:
seninkisi kaç kg dileem, sen dene .P $mak.gif

al yaa dilek, nolcak sankii dediğin gibi kurt kadınmı olcan , ama dr bayansa "k.bakmayın şu bu" diye azcık açıklarsın ...ama adamsa allllll :19:

benim 5kg olabilir :44:

benimde aklımdan geçti daha busabah, yorganı atsammı mak.diye ama sığmaz göz var nizam var :1:
kaynanama vericem,gün içinde havalandırsın

bi kek yedim ama bastırmadı :1: bide 7,30 a kadar eşimi beklicem burda :31: birlikte geçcez anneme

nekim seninki olmaz ozman dileğinkine rahat sığar sıkıştırmaya gerek yok:)eşinin yanına git ne güzel napcan evde..
dilekk bencede al ya nolcak sankii..
benim eşimde yine yollarda akşam geç gelcek bende o gelecği zman geçerim eve annemlerde kızımda zaten..

nekim seninki olmaz ozman dileğinkine rahat sığar sıkıştırmaya gerek yok:)eşinin yanına git ne güzel napcan evde..
benim eşimde yine yollarda akşam geç gelcek bende o gelecği zman geçerim eve annemlerde kızımda zaten..

:9: kızımda annemlerde zaten dicektin herall :))

Allah kavuştursun...

Nekim , eve gider uzanıp tv izlerimdiyodun, vazmıcaydın ... üşümüştün ama bugün, eve git sıcak sıcak otur :29:

Allah kavuştursun...

Nekim , eve gider uzanıp tv izlerimdiyodun, vazmıcaydın ... üşümüştün ama bugün, eve git sıcak sıcak otur :29:

:9::9: ters yazmışım zuzuşşşşşşşşşşşş çok fenasın yine diyom:9::9:

Allah kavuştursun...

ay ikiniz de farklı dediniz şindi.. :26:
zuzum eve gitmek istiyorum ama evde de dinlenemiyorum, şimdi mak. çalıştır çamaşır katla yemek yap yorucam kendimi..
eşimin yanına gidersem ekmek arası köfte ısmarlatırım kendime, belkim yeşil baklavadan alır 3 tane :17: ay ne fenayım yaa sırf boğazım için gidiyom eşim için değill :60:

ama çok acıktımmm :5: $ymk.gif Eki Görüntüle 387104

Son düzenleme:
Back