- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
tiramisu yap üstüne kakao diil çikolata sosu dök bayılıoum ben ona
ayy zuzum ben pek anlamam ki kek pasta işinden.çok nadir yaparımmmAma olur heralde ya nie olmasın:26:
şu pasta çok kolay
çikolata soslu muzlu pasta
malzemeler:
• 1 adet 2 katlı kakaolu pasta keki
• 1 paket muzlu puding
• 2 adet muz
• çikolata sosu
• hindistan cevizi
hazırlanması:
1. Pasta kekinin bir katını içine streç serilmiş derin bir kasenin tabanına yerleştirip üzerini sütle ıslatın. Muzlu pudingi üzerindeki tarife göre hazırlayın. (süt miktarını biraz azaltırsanız daha iyi olur.) muzları doğrayıp pudinge karıştırın ve bu karışımı kekin üzerine dökün.
2. Kalan keki pudingin üzerine kapatıp tekrar sütle ıslatın. Bu halde bir gece buzdolabında bekletin.
3. çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayın. Pastayı ters çevirin. üzerine sostan döküp hindistan cevizi ile süsleyin.
nihatta ağlayınca kızı ve eşi için bende ağladım
AYNEN BENDE ORDA KOPTUM, RESMİNİDE KOYMUŞ
SONRA EŞİME BAKTIM ,İLK DEFA TV YE GÖZLERİ YAŞARMIŞBENİMLE DALGA GEÇİYODU AĞLAYINCA, "HAYRET GÖZLERİN YAŞARMIŞ" DEDİM ... "ÇOCUĞUNUN İLK GÜLÜŞÜNÜ GÖREMEMEK NEKADAR KÖTÜ "DEDİ
KARISI DEDİ YA GÜLMEYİ ÖĞRENDİ DİYE
zuzum yufkanı hep fırından al kuzum, markettekiler çok kötü oluyo hepGünaydın kızçeler :))
nekk hakket çok kolaymış ..aklıma yazdım yaparım ben bunu
Ama eşim dün yaptırmadı, uğraşma hazır al dedi, bende yemekten sonra mayışmıştım işime geldi vazcaydırması
Zaten 8i geçiyodu yemek yedik, börek yaptım ıspanaklı, hazır yufkayı marketten aldım,ama hiççç güzel değilmiş..oyüzden beğenmedik olmadı
Elfii senden kıskançlandım, akşam duşa girdim sonrada frenç yaptım kendime
dileeekakşam çıkınca eşimi arayıp makarna ve ton balıklı salata yapcğımı söledim tmm dedi o zaten takılmaz öyle sebze olmasında
sonra kardeşim köfte ve karışık kızartma yaptık gel dedi gittim hazırladık birlikte yedik
annem tabi damadına da hemen paket yaptı o yüzden akşşam yapmadım ben bişi
çamaşırım vardı onları toplayıp katladım ütülencekleri ütüledim b.makinesini boşalttım bugün için kıyafet ayarladım
çay demledim ve eşim geldi yedi yemeğini oda oturup çay içtik survivor izledik gülenin elenmesine de sevindim
nihatta ağlayınca kızı ve eşi için bende ağladım
zuzum yufkanı hep fırından al kuzum, markettekiler çok kötü oluyo hep
pasta işindne caymana sevindim, zaten pasta yapmaya kalkışmak hazır almakla aynı ücrete geliyor neredeyse işte uğraştığınla kalıyosun
dileeeksana sordum ünlüler mi gönüllüler mi diye cevaplamadın?
ben de gülenin gitmesine mutlu oldum, uyuzzz oluyorum kıza.. serhata da uyuzum
dün akşam ben arkimle buluştum iş çıkışı 9 a geliyodu evdeydim, hiç bişi ellemedim eşim gelene kadar uzandım survivor izledim..
bu akşam azcık toparlamam lazım etrafı
dün akşam ben arkimle buluştum iş çıkışı 9 a geliyodu evdeydim, hiç bişi ellemedim eşim gelene kadar uzandım survivor izledim..
zuzum yufkanı hep fırından al kuzum, markettekiler çok kötü oluyo hep
pasta işindne caymana sevindim, zaten pasta yapmaya kalkışmak hazır almakla aynı ücrete geliyor neredeyse işte uğraştığınla kalıyosun
canım görmedim evet ünlüleri tutuoum
cevhere sinir oluoum yaa bende
hasanı izlemekte zevkli oluo dokunulmazlık oyuunda nihat ve hasan eşleşmesi vardı ya çark çevirmede orda hasan diskalifiye olmalıydı nihatı yordu çarkı öyle tutarak ve kazandı
doğuşta bitmiş ayrıca yaa adam çökmüş gücüde iyice gitti
zuzu misafirin mi geliyor da dün pasta tarifi sormuştun?
yok canım buakşam annemin doğum günüona yapayım diyodum ama alıcam artıkın :)
bide ne hediyesi alıcamı bulamadım bitürlü ....
akşam eşime diyom, "en iyisi söleyim anneme , 'ben sana hediye almayım, sende bana alma' "pazar günü de benim d.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?