• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydınn $cc93377cab3c34f86f9df6b4cd2038b6.gif

Günaydın kızçeler :))

tiramisu yap üstüne kakao diil çikolata sosu dök bayılıoum ben ona :16:

ayy zuzum ben pek anlamam ki kek pasta işinden.çok nadir yaparımmm:50: Ama olur heralde ya nie olmasın:26:

şu pasta çok kolay

çikolata soslu muzlu pasta
malzemeler:
• 1 adet 2 katlı kakaolu pasta keki
• 1 paket muzlu puding
• 2 adet muz
• çikolata sosu
• hindistan cevizi
hazırlanması:
1. Pasta kekinin bir katını içine streç serilmiş derin bir kasenin tabanına yerleştirip üzerini sütle ıslatın. Muzlu pudingi üzerindeki tarife göre hazırlayın. (süt miktarını biraz azaltırsanız daha iyi olur.) muzları doğrayıp pudinge karıştırın ve bu karışımı kekin üzerine dökün.
2. Kalan keki pudingin üzerine kapatıp tekrar sütle ıslatın. Bu halde bir gece buzdolabında bekletin.
3. çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayın. Pastayı ters çevirin. üzerine sostan döküp hindistan cevizi ile süsleyin.

nekk hakket çok kolaymış ..aklıma yazdım yaparım ben bunu :34:
Ama eşim dün yaptırmadı, uğraşma hazır al dedi, bende yemekten sonra mayışmıştım işime geldi vazcaydırması :1:
Zaten 8i geçiyodu yemek yedik, börek yaptım ıspanaklı, hazır yufkayı marketten aldım,ama hiççç güzel değilmiş..oyüzden beğenmedik olmadı :50:

Elfii senden kıskançlandım, akşam duşa girdim sonrada frenç yaptım kendime :12:

akşam çıkınca eşimi arayıp makarna ve ton balıklı salata yapcğımı söledim tmm dedi o zaten takılmaz öyle sebze olmasında
sonra kardeşim köfte ve karışık kızartma yaptık gel dedi gittim hazırladık birlikte yedik
annem tabi damadına da hemen paket yaptı o yüzden akşşam yapmadım ben bişi
çamaşırım vardı onları toplayıp katladım ütülencekleri ütüledim b.makinesini boşalttım bugün için kıyafet ayarladım
çay demledim ve eşim geldi yedi yemeğini oda oturup çay içtik survivor izledik gülenin elenmesine de sevindim :27:
nihatta ağlayınca kızı ve eşi için bende ağladım :14:

:14: AYNEN BENDE ORDA KOPTUM, RESMİNİDE KOYMUŞ :nazar:

SONRA EŞİME BAKTIM ,İLK DEFA TV YE GÖZLERİ YAŞARMIŞ :30: BENİMLE DALGA GEÇİYODU AĞLAYINCA, "HAYRET GÖZLERİN YAŞARMIŞ" DEDİM ... "ÇOCUĞUNUN İLK GÜLÜŞÜNÜ GÖREMEMEK NEKADAR KÖTÜ "DEDİ

KARISI DEDİ YA GÜLMEYİ ÖĞRENDİ DİYE :31:

Akşam ben de yemekten sonra eşimi kandırdım yürüyüşe gittik yine 45 dk hızlı tempoda yürüdük eve geldik biraz televizyona takıldık kim milyoner olmak ister vardı onu izledik sonrasında uyumuşuz.

kızlar size güne ait güne fotomu ekledim albümde özgem istiodu yeni aldıklarımı ama gelemio ki :31:
yeni bluzim kotum ve leopar aaakkaplarım var :16:

:14: AYNEN BENDE ORDA KOPTUM, RESMİNİDE KOYMUŞ :nazar:

SONRA EŞİME BAKTIM ,İLK DEFA TV YE GÖZLERİ YAŞARMIŞ :30: BENİMLE DALGA GEÇİYODU AĞLAYINCA, "HAYRET GÖZLERİN YAŞARMIŞ" DEDİM ... "ÇOCUĞUNUN İLK GÜLÜŞÜNÜ GÖREMEMEK NEKADAR KÖTÜ "DEDİ

KARISI DEDİ YA GÜLMEYİ ÖĞRENDİ DİYE :31:

bnd hep ağlarım ve eşim dalga geçer
keşke dedim gülen bi fotosu olsaydı o eşşekte nası somurtmuş :100:

Günaydın kızçeler :))

nekk hakket çok kolaymış ..aklıma yazdım yaparım ben bunu :34:
Ama eşim dün yaptırmadı, uğraşma hazır al dedi, bende yemekten sonra mayışmıştım işime geldi vazcaydırması :1:
Zaten 8i geçiyodu yemek yedik, börek yaptım ıspanaklı, hazır yufkayı marketten aldım,ama hiççç güzel değilmiş..oyüzden beğenmedik olmadı :50:

Elfii senden kıskançlandım, akşam duşa girdim sonrada frenç yaptım kendime :12:
zuzum yufkanı hep fırından al kuzum, markettekiler çok kötü oluyo hep :50:
pasta işindne caymana sevindim, zaten pasta yapmaya kalkışmak hazır almakla aynı ücrete geliyor neredeyse işte uğraştığınla kalıyosun :31:

akşam çıkınca eşimi arayıp makarna ve ton balıklı salata yapcğımı söledim tmm dedi o zaten takılmaz öyle sebze olmasında
sonra kardeşim köfte ve karışık kızartma yaptık gel dedi gittim hazırladık birlikte yedik
annem tabi damadına da hemen paket yaptı o yüzden akşşam yapmadım ben bişi
çamaşırım vardı onları toplayıp katladım ütülencekleri ütüledim b.makinesini boşalttım bugün için kıyafet ayarladım
çay demledim ve eşim geldi yedi yemeğini oda oturup çay içtik survivor izledik gülenin elenmesine de sevindim :27:
dileeek :19: sana sordum ünlüler mi gönüllüler mi diye cevaplamadın?
ben de gülenin gitmesine mutlu oldum, uyuzzz oluyorum kıza.. serhata da uyuzum

dün akşam ben arkimle buluştum iş çıkışı 9 a geliyodu evdeydim, hiç bişi ellemedim eşim gelene kadar uzandım survivor izledim..
bu akşam azcık toparlamam lazım etrafı :55:

pasta işindne caymana sevindim, zaten pasta yapmaya kalkışmak hazır almakla aynı ücrete geliyor neredeyse işte uğraştığınla kalıyosun :31:

dün akşam ben arkimle buluştum iş çıkışı 9 a geliyodu evdeydim, hiç bişi ellemedim eşim gelene kadar uzandım survivor izledim..

dileke ben profilinden kot mağazası tarif ettiriyrdum görmemiştir

canım görmedim evet ünlüleri tutuoum
cevhere sinir oluoum yaa bende :22:
hasanı izlemekte zevkli oluo dokunulmazlık oyuunda nihat ve hasan eşleşmesi vardı ya çark çevirmede orda hasan diskalifiye olmalıydı nihatı yordu çarkı öyle tutarak ve kazandı :47:
doğuşta bitmiş ayrıca yaa adam çökmüş gücüde iyice gitti :50:

evet eşimde oyüzden caydırdı :1:

bende yarın toplucam evi :(

canım görmedim evet ünlüleri tutuoum
cevhere sinir oluoum yaa bende :22:
hasanı izlemekte zevkli oluo dokunulmazlık oyuunda nihat ve hasan eşleşmesi vardı ya çark çevirmede orda hasan diskalifiye olmalıydı nihatı yordu çarkı öyle tutarak ve kazandı :47:
doğuşta bitmiş ayrıca yaa adam çökmüş gücüde iyice gitti :50:

hasanmıydı o ya, kara sakallı sinir şey..evet önce yordu sonra yendi ,eşim çok pis uyuz oldu .. inş.o gider diyip durdu :1:

zuzu misafirin mi geliyor da dün pasta tarifi sormuştun?

yok canım buakşam annemin doğum günü :16: ona yapayım diyodum ama alıcam artıkın :)
bide ne hediyesi alıcamı bulamadım bitürlü ....

akşam eşime diyom, "en iyisi söleyim anneme , 'ben sana hediye almayım, sende bana alma' " :9: pazar günü de benim d.günüm :D

yok canım buakşam annemin doğum günü :16: ona yapayım diyodum ama alıcam artıkın :)
bide ne hediyesi alıcamı bulamadım bitürlü ....

akşam eşime diyom, "en iyisi söleyim anneme , 'ben sana hediye almayım, sende bana alma' " :9: pazar günü de benim d.günüm :D

pastaneye sipariş verdin mi peki? Eğer annen bir şeyleri kolayca beğenirse bence alabilirsin. Benim annem gibiyse hiç alma daha iyi :1: annem çok zor beğenir hele giyisi tarzı bir şeyi almaya hayatta cesaret edemem geriye bir tek mutfak küçük ev aleti tarzı şeyler kalır.

Bu arada ben yine diyet sayfalarında gezmeye başladım sanırım dukan a başlayacam yine.

ha buarada nek, alıntılamışım yazmamışım :) ben yufkayı hep yufkacıdan alırım günlük taptaze :56:

Back