- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim bi ilçede mayın patlamış 3 şehit var. buralara kadar geldi mi terör. Allah kahretsin onları!
Erkek ismi canım, erkek için düşündüm zaten..korel erkek ismi değil mi ki? yada unisex miydi acep?
bu arada ben eve geçtim
duru süper, ama berra ismini sevmiyorum ben çoook var etraftaben beğendimm.
bizim erkek olursa yine kerem olacakmış eşim ve ablam öyle istiyor. kız olursa da duru berra düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.
dimmivuvvvvvvvvvvv güzelmiş anlamı
dün ne alakaysa hatırlamıyom ,bebe isimlerinden söz açıldı eşimle... aklında isim varmı dedi.. bende kız olursa "duru" erkek olursa " doruk" dedim ... doruk ismini beğenmedi paşam
dün ne alakaysa hatırlamıyom ,bebe isimlerinden söz açıldı eşimle... aklında isim varmı dedi.. bende kız olursa "duru" erkek olursa " doruk" dedim ... doruk ismini beğenmedi paşam
:105: :105: :105: :105:bizim bi ilçede mayın patlamış 3 şehit var. buralara kadar geldi mi terör. Allah kahretsin onları!
bizim bi ilçede mayın patlamış 3 şehit var. buralara kadar geldi mi terör. Allah kahretsin onları!
Erkek ismi canım, erkek için düşündüm zaten..
çok hoşuma gitti benim, ama eşim bu kulp bulur hemen..
duru süper, ama berra ismini sevmiyorum ben çoook var etrafta
dimmi
ben de hep doruk derim eşime hemen şey diyo "Doruk g... koruk" derler çocuğuma diyo
yaa pislik hep bu tür şeyler buluyo isimlere asla olmaz diyo
ben de hep doruk derim eşime hemen şey diyo "Doruk g... koruk" derler çocuğuma diyo
yaa pislik hep bu tür şeyler buluyo isimlere asla olmaz diyo
off allah belalarını versin yaa..
zuzuşum dorukta çok güzel yaa bak oğlum olursa bende düşünürüm eşim kesin beğenmez ama doğayla uyumlu olurdu.
eşler bir kulp mutlka takıyorlar da ailelerin taktığı bence pek dinlenilmemeli; ben kızım olursa defne yada nice koymak istiyorum ismini aslında eşim isterse giz bile olabilir. Erkek için ismimiz yok
ben de 15 gün isimsiz kalmışım
nice hoş isim :)) defne bana hep defne joy'u hatırlatıyor Arkim koydu kızına 3 ay önce :)eşler bir kulp mutlka takıyorlar da ailelerin taktığı bence pek dinlenilmemeli; ben kızım olursa defne yada nice koymak istiyorum ismini aslında eşim isterse giz bile olabilir. Erkek için ismimiz yok
ben de 15 gün isimsiz kalmışım
her isme böyle bişi buluyo benim eşim Birazda beni sinir etmek için tabiiAyy ne fena ama isimlerle ilgili böle şeyler uyduruyorlar yaa hiçbişe koyamıcaz yani
merak ettim şimdi soyadınıyaz/kış diye dalga geçerler ilkokulda söleyim nekk
Benimdesoyadımla dalga geçerlerdi, sinir olurdum yaa
nice hoş isim :)) defne bana hep defne joy'u hatırlatıyor Arkim koydu kızına 3 ay önce :)
giz hiç duymamıştım.. Ben kız için bir de "yaz" ismini çok beğeniyorum
her isme böyle bişi buluyo benim eşim Birazda beni sinir etmek için tabii
yaz/kış diye dalga geçerler ilkokulda söleyim nekk
benimdesoyadımla dalga geçerlerdi, sinir olurdum yaa
merak ettim şimdi soyadını