selam kzılar. iyi pazarlar. biz bu sabah annemin telefonuyla uynadık. ablamı acile getirmişler. suyu gelmiş sabah sabah. neyse ki sağlıklı bir kızımız oldu3800 gr.mış önce ablamlara geldik, yeğenime bakmaya, sonra hep beraber hastaneye gittik. sezeryan olmuş epidural. ablamı sadece ben çok kısa bir süre görebildim. kızımızı da gördük, çok güzeldi maşallah. ikisi de iyiydi. herkese iyi tatiller.
Sağlıkla, mutlulukla büyütsünler inşallahselam kzılar. iyi pazarlar. biz bu sabah annemin telefonuyla uynadık. ablamı acile getirmişler. suyu gelmiş sabah sabah. neyse ki sağlıklı bir kızımız oldu3800 gr.mış önce ablamlara geldik, yeğenime bakmaya, sonra hep beraber hastaneye gittik. sezeryan olmuş epidural. ablamı sadece ben çok kısa bir süre görebildim. kızımızı da gördük, çok güzeldi maşallah. ikisi de iyiydi. herkese iyi tatiller.
ayyyy allah analı babalı büyütsün cnm ne güzel bi haber buu darısı başına artık innnnş.selam kzılar. iyi pazarlar. biz bu sabah annemin telefonuyla uynadık. ablamı acile getirmişler. suyu gelmiş sabah sabah. neyse ki sağlıklı bir kızımız oldu3800 gr.mış önce ablamlara geldik, yeğenime bakmaya, sonra hep beraber hastaneye gittik. sezeryan olmuş epidural. ablamı sadece ben çok kısa bir süre görebildim. kızımızı da gördük, çok güzeldi maşallah. ikisi de iyiydi. herkese iyi tatiller.
Sağlıkla, mutlulukla büyütsünler inşallahdarısı senin başına canım
..
kızlaar hala yazlıklarla debeleniyorum, bitmiyo yaa
bi ara verip annemlere gittim, geldim devam..
eşimi bekliyorum şimdi, azıcık alışveriş yaptım ama deterjan felan alamadım tabi, eşim getirecek şimdi gelirken..
hala yok tabisi
ayşam yumurta kırdım bu defa z. yağıma ve saçlarım çok güzel olduu, 25 dk felan tuttum ama ben.. yine yapıcam haftaya
yüzüme maske yaptım, tırnaklarımı törpüledim, oje sürdüm süslendim bu hafta sonu :)))
dünden işlerimin bir bölümünü yapmak çok iyi geldi, artık cumartesinden yapıcam işlerimin bir kısmını..
konuştuk dün akşam Ayşamayyyy allah analı babalı büyütsün cnm ne güzel bi haber buu darısı başına artık innnnş.
cnm kolay gelsin ben yazlıkları hiç kaldırmamıştım dolabın arka tarafına itmiştim o yüzden işim kolay
benim de saçlarım fena diil yani, öyle çok bişi farketmedi ama kolay tarandı bi bunu farkettimsevindim ama sana iyi gelmesine haftaya bi de 25 dk.bekletelim bakalım
yalnız bu süslenme işi çok iyi olmuş moralin yerine gelmiştir birazeşinle durumlar ne alemde cnm??
selam kzılar. iyi pazarlar. biz bu sabah annemin telefonuyla uynadık. ablamı acile getirmişler. suyu gelmiş sabah sabah. neyse ki sağlıklı bir kızımız oldu3800 gr.mış önce ablamlara geldik, yeğenime bakmaya, sonra hep beraber hastaneye gittik. sezeryan olmuş epidural. ablamı sadece ben çok kısa bir süre görebildim. kızımızı da gördük, çok güzeldi maşallah. ikisi de iyiydi. herkese iyi tatiller.
Sağlıkla, mutlulukla büyütsünler inşallahdarısı senin başına canım
..
kızlaar hala yazlıklarla debeleniyorum, bitmiyo yaa
eşimi bekliyorum şimdi, azıcık alışveriş yaptım ama deterjan felan alamadım tabi, eşim getirecek şimdi gelirken..
hala yok tabisi
ayşam yumurta kırdım bu defa z. yağıma ve saçlarım çok güzel olduu, 25 dk felan tuttum ama ben.. yine yapıcam haftaya
yüzüme maske yaptım, tırnaklarımı törpüledim, oje sürdüm süslendim bu hafta sonu :)))
dünden işlerimin bir bölümünü yapmak çok iyi geldi, artık cumartesinden yapıcam işlerimin bir kısmını..
konuştuk dün akşam Ayşam
ben herşeyi senin için yapıyorum,bir kaç ay dişini sıksan bana destek olsan diyo..
işte huzurlu değilsin, ordan çık yanıma gel birlikte oluruz tüm gün hem daha çok para kazanmış oluruz sen bana destek olmuyosun ki diyo..
öyle işte.. tavırlıyım yine ben (çok inatçıyım yaa) ama konuşuyoruz en azından..
siz naptınız dün, gittiniz mi sahile?
elfim yorma çok kendiniikayınvaliden hala mı yardım etmiyor ya sana, kaçıncı ayına girdin temizliği hala devralmadı :26:
yumurta koymazsan daha çok durabilirsin canım, ben o ikiliyi yapınca tutabildiğim kadar çok tutuyorum saçımda.nekim yazlıkların çoksa bitmez benimde fazla sürmez dolapta çünkü bi kısmını kaldırmıştım hepsini yıkamaya başlıcam bu hafta yavaş yavaş bende temizlik yaparım.
kendine bakım yapmak iyi gelmiştir canım işallah şimdi daha iyisindir.ya bende mi denesem şu z.yağından ama içine yumurta yerine bağdem yağı koyarım ölede olur heralde..
canım benimde aklıma gelmişti neden eşinin yanında çalışmıyosun daha rahat edersin.hem eşin eleman alıyor zaten sen çalışırsın eşinin yanında da olmuş olursun.
sen artık daha dikkatlı olmalısın ama Allah'tan eşin sana epey yardımcı oluosmllfzl sende aramıza hoşgeldin.. Ne güzel bebişin varmış bizimkide yolda. ama çok yordum bugün onu. oda beni cezalandırdı sancı yaptı ama dinlenince geçti
aynı ben aynııben de süpürge ve viledamı hallettim, banyoyu cifledim, 2 makine de çamaşır yıkadım.
afferin sanabende 180 tane soru çözdüm.1ders bitti daha .
Sağlıkla mutlulukla güzel günler görsün inş.selam kzılar. iyi pazarlar. biz bu sabah annemin telefonuyla uynadık. ablamı acile getirmişler. suyu gelmiş sabah sabah. neyse ki sağlıklı bir kızımız oldu3800 gr.mış önce ablamlara geldik, yeğenime bakmaya, sonra hep beraber hastaneye gittik. sezeryan olmuş epidural. ablamı sadece ben çok kısa bir süre görebildim. kızımızı da gördük, çok güzeldi maşallah. ikisi de iyiydi. herkese iyi tatiller.
evt cmtden biraz bişiler yapmak daha iyi pazar herşeyi yapıp yorulunca pzt iş çok kötü geçiokızlaar hala yazlıklarla debeleniyorum, bitmiyo yaa
hala yok tabisi
senin her işin bi pratik yaa onu arkaya it ötekini öne çek yapcan ohh bitticnm kolay gelsin ben yazlıkları hiç kaldırmamıştım dolabın arka tarafına itmiştim o yüzden işim kolay
yanında çalışma şansın var yani tabii aynı oda saatlerce birlikte olma olayı olmayacaksa neden olmasın ki orda o adamla canını sıkıp duruosunkonuştuk dün akşam Ayşam
ben herşeyi senin için yapıyorum,bir kaç ay dişini sıksan bana destek olsan diyo..
işte huzurlu değilsin, ordan çık yanıma gel birlikte oluruz tüm gün hem daha çok para kazanmış oluruz sen bana destek olmuyosun ki diyo..
öyle işte.. tavırlıyım yine ben (çok inatçıyım yaa) ama konuşuyoruz en azından
ben z.yağı ve badem yağı yapıp 2,5 saat beklettim :108:bende mi denesem şu z.yağından ama içine yumurta yerine bağdem yağı koyarım ölede olur heralde..
survivor harikaydı yaaiyi geldi sonra survivor ı izledik.
o çocuğu diil kendini oyalıo sizin evin temizliği bitsin dieartık çocuğun bakmalık durumuda yok kendince oynuyor oyalama zamanı geçti
yaa benim eşime bi haller olduu :26: hani "he" desem 2,3... havalardandır diyorum da..... :26:
AYY KIZLAR AMMA yazmışsınız yaa oku oku bitmedi valla hepsini okuyamadım.
yarenim hayırlı olsun bebişiniz çok sevindim darısı elfiyle sana sağlıkla inşallah..
elficim dişeti kanaması normal benimde kan boşalaırdı resmen ağzımdan fırçalayamazdım yinede yumuşak başlıklı diş dırçası kullan sen.
nekim eşinle barışmasışsın cnm sevindim yaa eğer şansın varsa bencede git yanına ne güzell aklın kalmaz en azından..
dilekkkkk maşallah boş durmamışsın şekerim
benim haftasonum pek ii değildi eşimle limoniydik hala ölede iş bitmiyor zaten 4-5 makine çamaşır yıkadım,yerleri süpürdüm cmtsi evde yoktum zaten pazarda yetişmedi tabi işler kızımla kendimin yazlıklarını çıkardım ama benim dolabı düzleyemedim pazar gibi aynı(biraz dışarı çıktık akşamda arkadaşlara gittik ev öle kaldı (hiç içim rahat değil müdür izin almıştı 3 gün sabah bi baktım geldi bende sevinmiştim akşam erken çıkar evi temizlerim diye..
:13:aynı ben aynıısüpür vileda toz ve banyo tuvalet cifledim 2 makinede ben yıkadım.
düşünüyorum şimdi bu konu üzerindeyanında çalışma şansın var yani tabii aynı oda saatlerce birlikte olma olayı olmayacaksa neden olmasın ki orda o adamla canını sıkıp duruosun
evettt.. ben ünlüleri tutuyorum senn?survivor harikaydı yaa
uvvvvcmt akşam bi yıkandım pazar sabah bi yıkandım pazar akşam bi daha yıkandımsanırım yazdan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?