bana tekme mi attın sen anlamadım orayıakşam dediğimiz zaten gece oluo maalesef 11de falan çıkabiliriz :26: tmm derse ve tabii erken gelirse
sende kandırırsın nolcak ki çok geç gelmiosa sahilde uzak diilse
bunu kendime yapıoum el ici bulamadım o yüzden ayak Eki Görüntüle 385127
biraz ayıp mı oldu
çene ile ilgili problemim yok canım, sadece 2 tane duruşu güzel olmayan dişim vardı onlar için takıldı üste.nektar ortodontik tedavi gördğünü bilmiyordum ben. Ne kadar zamndır görüyorsun? Bir de sorunun çene yapısından mı yoksa dişlerin diziliminden mi kaynaklanıyordu? Ortaokul lise yıllarımda ben de ortodontik tedavi görmüştüm benim problemim çeneseldi; ve bu sorun bir doktor hatası yüzünden kaynaklıydı çekilmemesi gereken dönemde azı dişimi çektiği için üst çenemin büyümesi durmuş ve alt çenemle üst üste olmuştu (normalde üst çene biraz daha öndedir) bizim zamanımızda devlet bütün tedaviyi karşılardı ama sonradan estetiğe girdiği için karşılamamaya başlamıştı.
alttaki dişlerim düzgün ama küçükken çekilen 2 dişim biiraz yana kaydırmış alttaki dişlerimi, yani öyel bakınca belli olmuyor ama takmışken onlara da takalım dedik.
nezaman çektirmiştin sen azı dişini, ben de 4 veya 5 sınıfa giderken çektirmiştim öyle bir problem oluşmadı bende.
sen daha küçükmüşsün galiba.. :26: devlet hala karşılıyormuş ortodontiyi sanırım ama 17 yaşa kadar, çok da emin değilim...
bilmem zeytinyağıyla yumurtayı karıştır saçına sür dedi netten baktım da yaklaşık yarım çay bardağı z.yağıyla bi yumurta yeter bana heralde,ama senin saçların uzun baya göz kararı yap işte, sen anlarsın göz kararı işlerinden
15 streeçleyin ya da bone takın sonra yıkayın dio.
evet gözümün kararı iyidir
geçen göz kararı malzemelerle çikolatalı kek yaptım en süper kekim oldu, tariflere bağlı kalamıyorum ben
taam yarımdan az fazla z. yağı ile yapim ben...
iiinşallah zeynebimm uyuyabildinmi sen?çok güzel bir haber canım gözünaydın beklediğinden daha kısa sürecek .diş işi çok zor ama sonunda inci gibi dişlerin olacak.yavaş yavaş kışlıkları kaldırma zamanı geldi.
uff evet badem yağı süper yapıyo saçları ama yok evde şuan.. param da kalmadı yanımda alamadım, aklımdaydı oysa.kızlar çokta işe yaramıo işin açığı sadece z.yağ yapılırsa diğer badem yağıyla falan karıştırılıp parlaklık oluo
ama kokusuna değse de yumuşatsa falan dicemde yapmıo yani.
300 tl verdim yine dişçiye