• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

akşam dediğimiz zaten gece oluo maalesef 11de falan çıkabiliriz :26: tmm derse ve tabii erken gelirse
sende kandırırsın nolcak ki çok geç gelmiosa sahilde uzak diilse

bunu kendime yapıoum el ici bulamadım o yüzden ayak Eki Görüntüle 385127
biraz ayıp mı oldu :17:
bana tekme mi attın sen anlamadım orayı :14:
nektar ortodontik tedavi gördğünü bilmiyordum ben. Ne kadar zamndır görüyorsun? Bir de sorunun çene yapısından mı yoksa dişlerin diziliminden mi kaynaklanıyordu? Ortaokul lise yıllarımda ben de ortodontik tedavi görmüştüm benim problemim çeneseldi; ve bu sorun bir doktor hatası yüzünden kaynaklıydı çekilmemesi gereken dönemde azı dişimi çektiği için üst çenemin büyümesi durmuş ve alt çenemle üst üste olmuştu (normalde üst çene biraz daha öndedir) bizim zamanımızda devlet bütün tedaviyi karşılardı ama sonradan estetiğe girdiği için karşılamamaya başlamıştı.
çene ile ilgili problemim yok canım, sadece 2 tane duruşu güzel olmayan dişim vardı onlar için takıldı üste.
alttaki dişlerim düzgün ama küçükken çekilen 2 dişim biiraz yana kaydırmış alttaki dişlerimi, yani öyel bakınca belli olmuyor ama takmışken onlara da takalım dedik.
nezaman çektirmiştin sen azı dişini, ben de 4 veya 5 sınıfa giderken çektirmiştim öyle bir problem oluşmadı bende.
sen daha küçükmüşsün galiba.. :26: devlet hala karşılıyormuş ortodontiyi sanırım ama 17 yaşa kadar, çok da emin değilim...
bilmem zeytinyağıyla yumurtayı karıştır saçına sür dedi :9::9::9: netten baktım da yaklaşık yarım çay bardağı z.yağıyla bi yumurta yeter bana heralde,ama senin saçların uzun baya göz kararı yap işte, sen anlarsın göz kararı işlerinden :1:
15 streeçleyin ya da bone takın sonra yıkayın dio.
:9: :9: :9:
evet gözümün kararı iyidir :60:
geçen göz kararı malzemelerle çikolatalı kek yaptım en süper kekim oldu, tariflere bağlı kalamıyorum ben :17:
taam yarımdan az fazla z. yağı ile yapim ben...
çok güzel bir haber canım gözünaydın beklediğinden daha kısa sürecek .diş işi çok zor ama sonunda inci gibi dişlerin olacak.yavaş yavaş kışlıkları kaldırma zamanı geldi.
iiinşallah zeynebimm :29: uyuyabildinmi sen?

kızlar çokta işe yaramıo işin açığı sadece z.yağ yapılırsa diğer badem yağıyla falan karıştırılıp parlaklık oluo
ama kokusuna değse de yumuşatsa falan dicemde yapmıo yani.
uff evet badem yağı süper yapıyo saçları ama yok evde şuan.. param da kalmadı yanımda alamadım, aklımdaydı oysa.
300 tl verdim yine dişçiye :ssz:

zeynebim yaa bi kere plan yapsın istioum
geçen akşam aradı gerçi ben yollayım hadi hazırlan seni kahve içmeye götürüyüm dedi
filmim var çıkamam dediim
çrş bi erkek ark ile buluştum tmm dedi oda geldi takıldık prş eltim çaya çağırdı götürdü sağolsun
ama işte kendi bi plan yapsın istiom yaa:50:

kuzum yapmıyolar bizde kendimizi sürekli üzmeye devam ediyoruz işte .ince düşünen bizleriz.
keşke çıksaydın dizini sonrada izlerdin değerlendirseydin fırsatı.

ahh kuzum erkekle işte

kızlar çokta işe yaramıo işin açığı sadece z.yağ yapılırsa diğer badem yağıyla falan karıştırılıp parlaklık oluo
ama kokusuna değse de yumuşatsa falan dicemde yapmıo yani.
artık çok geçççççç :33:yaptım çünkü, 15 dk sonra yıkıcam :1: kokarsa da argan yağım var onu sürerim o mis gibi kokuo:1: bu arada nekk arttı benim karışım, ama yani benim saçlarım omzumda ona göre düşün :))) bi de yumurta kokmadı bana hiç, ms gibi zeytinyağı kokusu gelio nedense :26:
maşallah canım can sıkıntısına ne varsa atmışsın.keşke bana yakında sahil olsa kocişle sahilde gezsem sahil olsa güvenli kocişede gerek yok ben kendim gezerim bayılıyorum sahilde gezmeyi sahile karşı oturmaya .

öyle oldu walla, kociş güya çalışıo, bi ark.işyerindeki elemanlarına değişiklik olsun die mangala götürüomuş, eşim de dükkana birini bıraktı onlarla gitti, ben de dedim yarına bi paln ayarla hemen ödeşmemiz lazım beni de gezdir dedim

sahil yakın sayılır arabayla 10 dk. falan yürüyerek mümkün diil ama gidemem:50:

nektar evet ben daha da küçüktüm önce benim üst çenem açıldı araya kemik kaynaması için beklendi sonra braketlerle ve lastiklerle öne getirilmeye çalışıldı. Yanak kaslarım çok sert olduğu için sürekli teller yanak etlerimi keserdi hala izleri vardır ağzımda
senin tedavinin erken bitecek olması çok güzel bir haber.

kuzum yapmıyolar bizde kendimizi sürekli üzmeye devam ediyoruz işte .ince düşünen bizleriz.
keşke çıksaydın dizini sonrada izlerdin değerlendirseydin fırsatı.

ahh kuzum erkekle işte
napim çıkmak istememiştim o akşam
bakalım nası geçircem ve pzt nası gelcem
sen ders çalışcaktın yarın için

bana tekme mi attın sen anlamadım orayı :14:

hayır yaa dedim ya bunu kendime yapıoum die avcunu yala gibilerinden kendime armağan ettim.

iiinşallah zeynebimm :29: uyuyabildinmi sen?

uff evet badem yağı süper yapıyo saçları ama yok evde şuan.. param da kalmadı yanımda alamadım, aklımdaydı oysa.
300 tl verdim yine dişçiye :ssz:

uyudum canım ya hemde 2 saat.bu haftaki uykularım nasıl bişe anlamadım.hiçbişe duymuyorum oysa uykumda ses duysam hemen uyanırım demekki çok yoruldum.

bende yapsam saçlarıma bişe .sadece uçlarda boya kaldı uçların rengi açık.

seksenler var çok komik ya

artık çok geçççççç :33:yaptım çünkü, 15 dk sonra yıkıcam :1: kokarsa da argan yağım var onu sürerim o mis gibi kokuo:1: bu arada nekk arttı benim karışım, ama yani benim saçlarım omzumda ona göre düşün :))) bi de yumurta kokmadı bana hiç, ms gibi zeytinyağı kokusu gelio nedense :26:

öyle oldu walla, kociş güya çalışıo, bi ark.işyerindeki elemanlarına değişiklik olsun die mangala götürüomuş, eşim de dükkana birini bıraktı onlarla gitti, ben de dedim yarına bi paln ayarla hemen ödeşmemiz lazım beni de gezdir dedim

bana da yeter muhtemelen canım, ama 15 dk çook az.. :26: ben z. yağı sürünce 2 saat en az bekletiyorum..

nektar evet ben daha da küçüktüm önce benim üst çenem açıldı araya kemik kaynaması için beklendi sonra braketlerle ve lastiklerle öne getirilmeye çalışıldı. Yanak kaslarım çok sert olduğu için sürekli teller yanak etlerimi keserdi hala izleri vardır ağzımda
senin tedavinin erken bitecek olması çok güzel bir haber.
kardeşim 8 buçuk yaşında onun da azı dişleri çekilecek, iyice araştırmak lazım o zaman sendeki gibi sorun olmasın sonra :26: korktum şimdi :(

uyudum canım ya hemde 2 saat.bu haftaki uykularım nasıl bişe anlamadım.hiçbişe duymuyorum oysa uykumda ses duysam hemen uyanırım demekki çok yoruldum.
çok gittin geldin bu hafta hastaneye ondandır, hastaneler beni şahsen çok yoruyo.. hep bi kasvet çöküyo üzerime hastaneden çıkınca :31:

napim çıkmak istememiştim o akşam
bakalım nası geçircem ve pzt nası gelcem
sen ders çalışcaktın yarın için

saç maskeni yaptın güzelce hazırlanda gidin ikna edersin bebişte sıkıldı dersin :34:

artık yarında seni gezdirir kociş bebişte istiyor dersin artık avantajınvar .sıkıldık biz deyince hayır diyemez.
bende bi arkadaş var bu hafta sabahları yürüyüşe çıkıcaz dedim sahile ineriz yarım saate olur dedi .kardeşimde dedi abla snei götürüm akşamları

işallah çok güzel geçirirsin canım .daha başlamadım uyumuşum 2 saat şimdi yemek yiyorum sonra başlıcam

bana da yeter muhtemelen canım, ama 15 dk çook az.. :26: ben z. yağı sürünce 2 saat en az bekletiyorum..

kardeşim 8 buçuk yaşında onun da azı dişleri çekilecek, iyice araştırmak lazım o zaman sendeki gibi sorun olmasın sonra :26: korktum şimdi :(

çok gittin geldin bu hafta hastaneye ondandır, hastaneler beni şahsen çok yoruyo.. hep bi kasvet çöküyo üzerime hastaneden çıkınca :31:

evet benide çok yoruyor hiç bir sağlık sorunun olmasa bile hastaneden hasta olarak çıkıyosun .insanları gördükçe hasta hasta bende hasta oluyorum.

geldimmm :3: bi huzur geldi üstüme walla banyo kadar rahatlatıcı bişi var mı beee:12:

bu internet kablosunu da söküp atıcam şimdi haaa, en ufak bi kımıldıyım net kopuo!!!!!!!:47:

eşimle konuştum pazarları hep senleyim dedi
akşam arkadaşlarla 2 bira içip gelioum napıoum sanki dedi
ii tmm dedim uzatmadım zoraki gelip somurtcağına
yada o gelsede benim işlerim olacağından ve gelioum da sanki yanımda oturuosun die laf çarpacağından dolayı
bişi demedim yarın bişiler yaparız dedim
gerçi hep ben bakıp plan yapıoum dedim kafana da okadar kazıoum ama dioum
oda evt valla ama adam odun olunca işte dio

:19:

evt ya bunaltmayım kendimi bitti sayılır işte
gün içinde saatler zor geçio ama dönüp bakıoum zaman ne çabuk geçmiş oysa

geldimmm :3: bi huzur geldi üstüme walla banyo kadar rahatlatıcı bişi var mı beee:12:

bu internet kablosunu da söküp atıcam şimdi haaa, en ufak bi kımıldıyım net kopuo!!!!!!!:47:

haa öle yavv bunaltma kendini bak saat 6 ya geliyor .test falan çöz kitap falan olku netten.

yok valla ama ben banyoya çok zor giriyorum nedn bilmiyorum ama girdimi çıkmasını bilmiyorum .

eşimle konuştum pazarları hep senleyim dedi
akşam arkadaşlarla 2 bira içip gelioum napıoum sanki dedi
ii tmm dedim uzatmadım zoraki gelip somurtcağına
yada o gelsede benim işlerim olacağından ve gelioum da sanki yanımda oturuosun die laf çarpacağından dolayı
bişi demedim yarın bişiler yaparız dedim
gerçi hep ben bakıp plan yapıoum dedim kafana da okadar kazıoum ama dioum
oda evt valla ama adam odun olunca işte dio

:19:
eşin mi dedi öyle?? kendini biliosun ne güzel deseydin :9:
haa öle yavv bunaltma kendini bak saat 6 ya geliyor .test falan çöz kitap falan olku netten.

yok valla ama ben banyoya çok zor giriyorum nedn bilmiyorum ama girdimi çıkmasını bilmiyorum .

aynı eşim ve kardeşim saatleri geçer banyo yaparken, ama zar zor sokarsın :1:

Back