kuzum benim 200 mllik bi şişem var fısfıslı ona kaynatılmış sinemaki otunu dolduruyorum 5-6 damla badem yağı ve bi o kadarda z.yağı koyuoum bolca döküoumdilek senmi dedin saç için z.yağı badem yağı...sadece bu ikiliyimi karıştırıyon bide miktar
canım inş sende gidince sizde böyle kaynatırsınızdileek ne güzel zaman geçirmişiniz kardeşinle süslüler sizi
özendim walla, ben de kardeşimi çok özlüyorum yaa :105:
havadan mı sudan mı bilmem valla aramızda iyi olunca böyle oluodileğim maşallah sana ne güzel kardeşinle hem iş hem kendinize bakım yapmışsınız.yaa ben hepsini yapınca işlerin çok yoruluyorum takatim kalmıyor .çalışırken mecbren yapıyodum ama .güle güle kullan canım aldıklarını alışveriş stres sıkıntıyı unutturuyor.eşinede maşallah yorgun yorgun gel havalardandır
epey oldu sen onu yaptıralı hem başka bişi yapmıosun ki nolmış yani 100tl kendine harcadıysanben brezilya fönü yaptım ya 100 tl sölememiştim ona kızdı nasıl hiç düşünmeden verdin diyo okadar para ben hiç bişe yapmıyorum ufacık bişe alacağımda sana soruyorum kızımı düşünüyorum ona ayırabilim diye sen gidiyosun nelere veriyosun diye tartıştık çok sinirimi bozdu.
ev iş çocuk nası yetişilio farkında mı kendine bakmasanda bakımsızsın vırt zırt dicek zaman içinde
hiç canını sıkma o da bi anlık bişi ile sölemiştir ama anlıcak yani
herkesin hafta sonusu randevulu geçmiş ne güzeeel
zuzum düşünüyorum canım, teklifine "varım" diyebilirim evet
hem ozaman istediğim günler 11-12 de gidebilirim, erken çıkarım kafama göre yanii
du bakalım..
valla canım hakkında hayırlısı olsun inş.