• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

haa öle yavv bunaltma kendini bak saat 6 ya geliyor .test falan çöz kitap falan olku netten.

hiç öyle faydalı şeyler yapmıoum maalesef:37:
hadi sen git çöz asıl testleri yarın girmicek misin sınava :30:
sırtın da pek karnın doydu uykunu da aldın hadi :4:

ayy ama 2 saat kokar yumurta kafada :50: allahımm biri de "yumurta kafanızda pişermiş die duydum" die bi yorum yapmış koptummm :52:
:60: :60: :60:
yok kuzum yumurta koyarsam okadar tutmam, z. yağı ile tutuyorum hep ve badem yağı ile.
yoksa yumurta iyice siner evet :120:

eşimle konuştum pazarları hep senleyim dedi
akşam arkadaşlarla 2 bira içip gelioum napıoum sanki dedi
ii tmm dedim uzatmadım zoraki gelip somurtcağına
yada o gelsede benim işlerim olacağından ve gelioum da sanki yanımda oturuosun die laf çarpacağından dolayı
bişi demedim yarın bişiler yaparız dedim
gerçi hep ben bakıp plan yapıoum dedim kafana da okadar kazıoum ama dioum
oda evt valla ama adam odun olunca işte dio

:19:

hiç öyle faydalı şeyler yapmıoum maalesef:37:
hadi sen git çöz asıl testleri yarın girmicek misin sınava :30:
sırtın da pek karnın doydu uykunu da aldın hadi :4:

kendini oda biliyor demekki:1: bilmesi iyide değiştirse bide
tamam canım gidiyorum ama canım hiç çözmek istemiyor sıkıldım artık .aynen herşeyim tamam kocişede fırçamı attım rahatladım.
sabah giderken teli yanıma almadım .geldim aramamış bende aramadım az önce aradım bakmadı iş yerinden aradım .arkadaş patrona hesap veriyor yani kasa dedi.çıkınca söyleirm dedi .aradı tabi naber kuşum diyo bende sen hayattamıydın diyorum.aramadın insan merak eder diyorum ee sen 5 te çıkmayacakmıydın diyor hayır 5 dersten sınava giridm öğlen evdeydim dedim ee sen niye aramadın diyor .aramadım yattım uyudum dedim .hadi neyse sen napıyon edim bak yene kaynattın diyor .test çözcem dedim hadi sen dersine çalış diyor.akşam geç kalma diyorum sen dersine çalış napcan beni diyor.son akşam diyor gelsem seni rahat bıırakmıcam ders çalışamıcan diyor .yarın görüşürüz seninle diyor dedim hiç dokunma bana yorgunum boru gibi yatıcam görürsün uyuturmuyum diyor :1:3haftadır kardeş giib yatıyoz:17:

neyse ben çıkayım test çözmeye başlayayım nasıl olsa eşimde geç gelecek arkadaşının ynına gidecek bi gazla çözerim baya

iyi akşamlar iyi tatiller pazartesiye gözüşmek üzere öpüyorum sizleri :9::9::9::64:

tamam canım gidiyorum ama canım hiç çözmek istemiyor sıkıldım artık .aynen herşeyim tamam kocişede fırçamı attım rahatladım.
sabah giderken teli yanıma almadım .geldim aramamış bende aramadım az önce aradım bakmadı iş yerinden aradım .arkadaş patrona hesap veriyor yani kasa dedi.çıkınca söyleirm dedi .aradı tabi naber kuşum diyo bende sen hayattamıydın diyorum.aramadın insan merak eder diyorum ee sen 5 te çıkmayacakmıydın diyor hayır 5 dersten sınava giridm öğlen evdeydim dedim ee sen niye aramadın diyor .aramadım yattım uyudum dedim .hadi neyse sen napıyon edim bak yene kaynattın diyor .test çözcem dedim hadi sen dersine çalış diyor.akşam geç kalma diyorum sen dersine çalış napcan beni diyor.son akşam diyor gelsem seni rahat bıırakmıcam ders çalışamıcan diyor .yarın görüşürüz seninle diyor dedim hiç dokunma bana yorgunum boru gibi yatıcam görürsün uyuturmuyum diyor :1:3haftadır kardeş giib yatıyoz:17:

neyse ben çıkayım test çözmeye başlayayım nasıl olsa eşimde geç gelecek arkadaşının ynına gidecek bi gazla çözerim baya

iyi akşamlar iyi tatiller pazartesiye gözüşmek üzere öpüyorum sizleri :9::9::9::64:

bence akşama kaçışın yok şurda bikaç saatini iyi değerlendir hemmen test çöz:9: başarılar sınavdaaa

sizce bu tariflerden hangisini deniyimm?
Çikolatalı bisküvi tarifi | Sözcü.Net

portakal ağacı: çift çikolatalı kurabiyeler

eşin mi dedi öyle?? kendini biliosun ne güzel deseydin :9:
---
aynı eşim ve kardeşim saatleri geçer banyo yaparken, ama zar zor sokarsın :1:

evet bide birde gülücük koymuş :)evt valla dio
bende bide gülüosun die kızdım :47:
bi daha da yazmadı :50:
---
bende çok severim banyo yapmayı büyük bi zevkle girer uzun uzun yıkanırım

değişmio işte
iyi bari geç gelcekmiş çalış bolca son akşam dediği gibi yarında artık takılırsınız :23:

enkim sınavda başarılar :29:

dileğim son yarım saatin kalmış :29:

ayşam sana kolay gelsin, kurabiyetto yapıcan :29:

sirken kaçmış :29:

ben de azcık etrafı toplim kalkıp, 2. ağrı kesiciyi de içicem galiba başım geçmiyoo :95:

herkese iyi tatiller, güzel bir pazarınız olsun inş... benimkisi malumm $kocayasiddet.gif
öptümdüüüür $kizkiza.gif

bence akşama kaçışın yok şurda bikaç saatini iyi değerlendir hemmen test çöz:9: başarılar sınavdaaa

sizce bu tariflerden hangisini deniyimm?
Çikolatalı bisküvi tarifi | Sözcü.Net

portakal ağacı: çift çikolatalı kurabiyeler

değişmio işte
iyi bari geç gelcekmiş çalış bolca son akşam dediği gibi yarında artık takılırsınız :23:

yok canım akşam iş çıkmaz o arkadaşının yanına gidince takılır bira falan haftasonu zaten eve gelincede 1-2tane daha götürür sonra hop yatağa mışıl mışıl uyur.sağol canım teşekkür ederim.

çalışıırm canım rahatladım kendime geldim .bakarız artık önce uykumu almam dinlenmem lazım beklesin :1:

sağol nekim .sanada kolay gelsin .meyve çayın varsa içsene seni rahatlatacak.

ayşem bana ikiside güzel geldi çikolatalı olsunda fark etmez.kolay gelsin sana yanınada açık bir çay al mis gibi

bende sonunda çıkıoum kendinize iyi davranın kızlar eşlerinize de mutlu bi cmt akşamı ve pazar günü dilioum hepinize
nekim kendini üzme bebeyim lütfen akşam gelcek birlikte yatıcaksınız ne güzel
bekarken hep bunu düşünmez miydik birlikte uyuyup uyanmayı anın tadını çıkar 2 gündür üzüldüğün yeter.
hepinizi kojjmann öpüoum

siz çok hızlısınız ya ben nasıl size yetişeyim:52:

Son düzenleme:
kuzummm :48: evet dua et bana, hamişlerin duaların çok çok daha etkiliymiş :)
ben hep ediyorum ki hepinize :))

hoşgeldinnn :71:

Ben dişçiye gittim, alt dişlerimdeki teli bi tık kalınlaştırdı.
tedavi için 2 yıl demiştik ama süper ilerliyomuşuz 1 yılı 1-2 ay geçe biter dedi.
çok mutlu oldum, dişlerim de süper oldu yaa, seviniyorum baktıkça..
sanırım yıl sonuna kalmaz çıkar tellerim :nazar: azcık moral oldu bana..
hava bunaltıcı sıcak.. bu hafta sonu kışlıkları kadırıyım yazlıkları çıkartıyım diyorum, en azından trikoları ve çok kalın hırkaları felan..
azcık bişiler atıştırıp, evimi toplim barim :31:

Dileğimm seni yalnız bırakmiycam, burdamısınn :48:

hoşbuldum canım geç oldu ama :16: geçmiş olsun sanada çok ..

inşallah bir sorun olmaz da normal yaparım,hayırlısıyla...kısır dediğin nedir cnm...çok vaktini de almıyor,yap ye...sütünü de arttırır hem bulgur :34:

yapamadım ama ya bebişim varya zor yani bide evi temizledim çamaşır desen 4 makina yıkadım anlacan aklımda kaldı :) inş canım hakkında hayırlısı ..

Merhaba kızlar pazar alışverişimi yapıp eve geldim sabah giy çıkar yaptığım için çok dağınıktı yatak odası önce salondan başlıyım dedim süpürdüm toz aldım kıyafetleri katladım nevresim takımını değiştirdim makineye attım balkonu sildim dışarı asarım dedim. odaları süpürdüm toz aldım eşimde bazanın altını topladı koliledi. arka odaya kolileri güzelce yerleştirdik çok yorulduk eşimi mantı almaya yolladım haşladık yedik daha yeni oturdum

sütlü nescafe içelim dedik birazdan kalkıp yapıcam. yapacak iş kalmadı yarın biraz uyur sonra kalkar bi güzel banyo yapıp kahvaltı yapıp dışarı çıkarız.

Zeynepcim sınavında başarılar dilerim

umarım özgeninde sınavı iyi geçmiştir.

nekim dişlerinin hızla düzelmesi çok iyi kısa sürede bitecek ama çok paraymış ya benim dişimdede var eğrilik

Benimde tatlı bişeyler yapasım var ama çok yoruldum bugün.

Herkese iyi akşamlar..

smllfzl sende aramıza hoşgeldin.. Ne güzel bebişin varmış bizimkide yolda. ama çok yordum bugün onu. oda beni cezalandırdı sancı yaptı ama dinlenince geçti

ben de süpürge ve viledamı hallettim, banyoyu cifledim, 2 makine de çamaşır yıkadım.
yarına nevresimler değişecek, etrafın tozunu alırım şöyle bi, buzdolabının içini silmem lazım, balkon yıkanacak (ayşaa :1:) ve yazlıkları çıkartıcam.
yarın da çook işim var :31:

elfim yorma çok kendinii :19: kayınvaliden hala mı yardım etmiyor ya sana, kaçıncı ayına girdin temizliği hala devralmadı :26:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar pazar alışverişimi yapıp eve geldim sabah giy çıkar yaptığım için çok dağınıktı yatak odası önce salondan başlıyım dedim süpürdüm toz aldım kıyafetleri katladım nevresim takımını değiştirdim makineye attım balkonu sildim dışarı asarım dedim. odaları süpürdüm toz aldım eşimde bazanın altını topladı koliledi. arka odaya kolileri güzelce yerleştirdik çok yorulduk eşimi mantı almaya yolladım haşladık yedik daha yeni oturdum

sütlü nescafe içelim dedik birazdan kalkıp yapıcam. yapacak iş kalmadı yarın biraz uyur sonra kalkar bi güzel banyo yapıp kahvaltı yapıp dışarı çıkarız.

Zeynepcim sınavında başarılar dilerim

umarım özgeninde sınavı iyi geçmiştir.

nekim dişlerinin hızla düzelmesi çok iyi kısa sürede bitecek ama çok paraymış ya benim dişimdede var eğrilik

Benimde tatlı bişeyler yapasım var ama çok yoruldum bugün.

Herkese iyi akşamlar..

ben de süpürge ve viledamı hallettim, banyoyu cifledim, 2 makine de çamaşır yıkadım.
yarına nevresimler değişecek, etrafın tozunu alırım şöyle bi, buzdolabının içini silmem lazım, balkon yıkanacak (ayşaa :1:) ve yazlıkları çıkartıcam.
yarın da çook işim var :31:

elfim yorma çok kendinii :19: kayınvaliden hala mı yardım etmiyor ya sana, kaçıncı ayına girdin temizliği hala devralmadı :26:

yine gezmeye gitmedinmi canım artık yarın gezersiniz dinlenirsiniz.sen iş yaparken kayınvaliden napıyor çok merak ediyorum hiç mi içinde vicdan yok bu insanın.çok yorma kendini zaten taşınacaksınız bebişide yorma üzme.
teşekkür ederim canım.işallah özgeninde sınavları iyi geçer.

canım sende baya iş yapmışın ama hiç bitmiyorki bu ev işleri bazen sinir oluyorum .yap yap aynı benim evi görseniz dağınıklık yok sadece benim dolabım savş alanı onuda haftaya halledicem.süpürüp silmem toz almam lazım biraz daha sıcaklar gelsin yaz temizliğine başlarım artık.

bende 180 tane soru çözdüm.1ders bitti daha .

Back