• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydınlarrrrrrr :16:
güzel bir ilkbahar sabahı :69: nedense aklıma şu şarkı düştü...mırıldanıp duruyorum...
sabahın 06:30 dan beri kocişle uyanığız...paris,kahvaltı derken saat 09.00 oldu...sonrasında sevgilim bahçeye çim ekme planları kurduğu için toprağı çapalıyor...ben de bir duş aldım,oğluşla mis olduk teyzelerimize bakalım dedik...

selam kzılar. iyi pazarlar. biz bu sabah annemin telefonuyla uynadık. ablamı acile getirmişler. suyu gelmiş sabah sabah. neyse ki sağlıklı bir kızımız oldu:nazar::nazar::nazar: 3800 gr.mış:nazar::nazar::nazar: önce ablamlara geldik, yeğenime bakmaya, sonra hep beraber hastaneye gittik. sezeryan olmuş epidural. ablamı sadece ben çok kısa bir süre görebildim. kızımızı da gördük, çok güzeldi maşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar: ikisi de iyiydi.:nazar::nazar::nazar: :nazar: herkese iyi tatiller.

selam kzılar. iyi pazarlar. biz bu sabah annemin telefonuyla uynadık. ablamı acile getirmişler. suyu gelmiş sabah sabah. neyse ki sağlıklı bir kızımız oldu:nazar::nazar::nazar: 3800 gr.mış:nazar::nazar::nazar: önce ablamlara geldik, yeğenime bakmaya, sonra hep beraber hastaneye gittik. sezeryan olmuş epidural. ablamı sadece ben çok kısa bir süre görebildim. kızımızı da gördük, çok güzeldi maşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar: ikisi de iyiydi.:nazar::nazar::nazar: :nazar: herkese iyi tatiller.

yarenay ne güzel güna güzel bir haberle başlamışsınız işte; hayırlı uğurlu olsun ablanlar güle güle sağlıklı büyütsünler. Darısı da bir avazda sana olsun

Sağlıkla, mutlulukla büyütsünler inşallah :nazar: :nazar: darısı senin başına canım :nazar: :nazar:
..
kızlaar hala yazlıklarla debeleniyorum, bitmiyo yaa
bi ara verip annemlere gittim, geldim devam..
eşimi bekliyorum şimdi, azıcık alışveriş yaptım ama deterjan felan alamadım tabi, eşim getirecek şimdi gelirken..
hala yok tabisi :ssz:
ayşam yumurta kırdım bu defa z. yağıma ve saçlarım çok güzel olduu, 25 dk felan tuttum ama ben.. yine yapıcam haftaya :12:
yüzüme maske yaptım, tırnaklarımı törpüledim, oje sürdüm süslendim bu hafta sonu :)))
dünden işlerimin bir bölümünü yapmak çok iyi geldi, artık cumartesinden yapıcam işlerimin bir kısmını..

ayyyy allah analı babalı büyütsün cnm ne güzel bi haber buu darısı başına artık innnnş. :34:
Sağlıkla, mutlulukla büyütsünler inşallah :nazar: :nazar: darısı senin başına canım :nazar: :nazar:
..
eşimi bekliyorum şimdi, azıcık alışveriş yaptım ama deterjan felan alamadım tabi, eşim getirecek şimdi gelirken..
ayşam yumurta kırdım bu defa z. yağıma ve saçlarım çok güzel olduu, 25 dk felan tuttum ama ben.. yine yapıcam haftaya :12:
yüzüme maske yaptım, tırnaklarımı törpüledim, oje sürdüm süslendim bu hafta sonu :)))
dünden işlerimin bir bölümünü yapmak çok iyi geldi, artık cumartesinden yapıcam işlerimin bir kısmını..

cnm kolay gelsin ben yazlıkları hiç kaldırmamıştım dolabın arka tarafına itmiştim o yüzden işim kolay :9::9:

benim de saçlarım fena diil yani, öyle çok bişi farketmedi ama kolay tarandı bi bunu farkettim :1: sevindim ama sana iyi gelmesine haftaya bi de 25 dk.bekletelim bakalım :12:

yalnız bu süslenme işi çok iyi olmuş moralin yerine gelmiştir biraz:12::12::12: eşinle durumlar ne alemde cnm??

ayyyy allah analı babalı büyütsün cnm ne güzel bi haber buu darısı başına artık innnnş. :34:

cnm kolay gelsin ben yazlıkları hiç kaldırmamıştım dolabın arka tarafına itmiştim o yüzden işim kolay :9::9:

benim de saçlarım fena diil yani, öyle çok bişi farketmedi ama kolay tarandı bi bunu farkettim :1: sevindim ama sana iyi gelmesine haftaya bi de 25 dk.bekletelim bakalım :12:

yalnız bu süslenme işi çok iyi olmuş moralin yerine gelmiştir biraz:12::12::12: eşinle durumlar ne alemde cnm??
konuştuk dün akşam Ayşam
ben herşeyi senin için yapıyorum,bir kaç ay dişini sıksan bana destek olsan diyo..
işte huzurlu değilsin, ordan çık yanıma gel birlikte oluruz tüm gün hem daha çok para kazanmış oluruz sen bana destek olmuyosun ki diyo..
öyle işte.. tavırlıyım yine ben (çok inatçıyım yaa :50:) ama konuşuyoruz en azından..

siz naptınız dün, gittiniz mi sahile? :29:

..

konuştuk dün akşam Ayşam
ben herşeyi senin için yapıyorum,bir kaç ay dişini sıksan bana destek olsan diyo..
işte huzurlu değilsin, ordan çık yanıma gel birlikte oluruz tüm gün hem daha çok para kazanmış oluruz sen bana destek olmuyosun ki diyo..
öyle işte.. tavırlıyım yine ben (çok inatçıyım yaa :50:) ama konuşuyoruz en azından..

siz naptınız dün, gittiniz mi sahile? :29:

ayşem maşallah:nazar::nazar::nazar: çok sevindim gözünüz aydın ablanlar sağlıkla güzelliklerle büyütsünler işallah darısı başına canım

nekim yazlıkların çoksa bitmez benimde fazla sürmez dolapta çünkü bi kısmını kaldırmıştım hepsini yıkamaya başlıcam bu hafta yavaş yavaş bende temizlik yaparım.
kendine bakım yapmak iyi gelmiştir canım işallah şimdi daha iyisindir.ya bende mi denesem şu z.yağından ama içine yumurta yerine bağdem yağı koyarım ölede olur heralde..
canım benimde aklıma gelmişti neden eşinin yanında çalışmıyosun daha rahat edersin.hem eşin eleman alıyor zaten sen çalışırsın eşinin yanında da olmuş olursun.

bende sınava gittim geldim sonra güzel bir uyudum.kalktım evi topladım çamaşır attım makinaya .kocişimle yemek yaptık sağolsun benden daha çok şey yaptı .kardeşimde geldi yemek yedik masayı topladık mutfakta eşim yardım etti.nevresimlerimi değiştirdim onada yardım etti.iyi geldi sonra survivor ı izledik.

Günaydın Kızlarr

elfim yorma çok kendinii :19: kayınvaliden hala mı yardım etmiyor ya sana, kaçıncı ayına girdin temizliği hala devralmadı :26:

cumartesi kayınvalidem 5 e kadar çalıştı iş çıkışı kızına gitti 7 de geldi. eşim laf arasında yorulduk bugün dedi. benim yerimde olsaydınız ayakta duramazdınız dedi saat 8 olmadan gitti yattı.

Zeynepcim o önceden de yapmıyordu yine aynı anca hafta sonları kızına gider çocuğa bakar kızı da işini yapar. artık çocuğun bakmalık durumuda yok kendince oynuyor oyalama zamanı geçti

Bende pazar günü 09:30 da kalktım elimi yüzümü yıkadım sonra erken deyip geri yattım :) 11 de uyandım kahvaltı banyo derken saat 3 oldu bi saatte öyle evde oyalandık 4 te çıktık fazla uzaklaşmadan gezdik markete falan gittik kuzenin dükkanına uğradık 8 de eve geldik ütü yapacaktık bide Dr. Oetker in şokino diye hazır un karışımlı keklerinden birini aldık eşimde kuzenini aradı gelin size kek yapıcam dedi onlarda yemek yememişler gelirken kokoreç getirmişler bizde bi yandan kekimizi yaptık kokoreçlerimizi yedik. ondan deneyin çok güzel oluyor üzerine çikolata soslu mükemmeldi.
geç gittiler bende oje süreyim dedim frenç yaptım 12 yi geçiyordu yattık.

Maşallah kızınıza :nazar: allah analı babalı büyütsün. :nazar:

nekim yazlıkların çoksa bitmez benimde fazla sürmez dolapta çünkü bi kısmını kaldırmıştım hepsini yıkamaya başlıcam bu hafta yavaş yavaş bende temizlik yaparım.
kendine bakım yapmak iyi gelmiştir canım işallah şimdi daha iyisindir.ya bende mi denesem şu z.yağından ama içine yumurta yerine bağdem yağı koyarım ölede olur heralde..
canım benimde aklıma gelmişti neden eşinin yanında çalışmıyosun daha rahat edersin.hem eşin eleman alıyor zaten sen çalışırsın eşinin yanında da olmuş olursun.
yumurta koymazsan daha çok durabilirsin canım, ben o ikiliyi yapınca tutabildiğim kadar çok tutuyorum saçımda.
ipek gibi oluyo saçlarım :16:
şurda bi olay daha yaşıyım çıkarım belkim enkim, ama çıkasım da yok seviyorum burayı :26: hayırlısı :29:
..
Günaydın herkese :3:
çook yorgun başladım yine haftaya, çook uykusuz.
Ayşam oje sürdüm süslendim dedim ya, benim ojeler çıktıı :23: :14:
ay çok sinir oldum eşiime, o saatte yeniden oje sürdüm felan birde mır mır ediyo, evi oje kokuttun diye kimin yüzünden acaba :ssz:
yaa benim eşime bi haller olduu :26: hani "he" desem 2,3... havalardandır diyorum da..... :26:

of yaa sıkıldım okuyamadım sabh sabh, ne çok yazmışınız h.sonu :22:

günaydınnn herkeşe :70:

nekk dişlerine maşallah canım :nazar:

ayşam saç maskeni yarım yamalak okudum tarif yazdınmı bilmiymda, sonra dönüp okucam bidaaa :31:

dün ben hiççç temizlik yapmadım, akşama artık..bi oda çamaşırım var, katlncak ütülencek fazlalıklar birilerine verilmek üzere ayıklancak :50:

:nazar::nazar::nazar: Allah analı babalı büyütsün canımm

smllfzl sende aramıza hoşgeldin.. Ne güzel bebişin varmış bizimkide yolda. ama çok yordum bugün onu. oda beni cezalandırdı sancı yaptı ama dinlenince geçti
sen artık daha dikkatlı olmalısın ama Allah'tan eşin sana epey yardımcı oluo

ben de süpürge ve viledamı hallettim, banyoyu cifledim, 2 makine de çamaşır yıkadım.
aynı ben aynıı :3: süpür vileda toz ve banyo tuvalet cifledim 2 makinede ben yıkadım.

bende 180 tane soru çözdüm.1ders bitti daha .
afferin sana :46: epey çözmüşsün.

Sağlıkla mutlulukla güzel günler görsün inş.:nazar:
Darısı sana olsun kuzum

evt cmtden biraz bişiler yapmak daha iyi pazar herşeyi yapıp yorulunca pzt iş çok kötü geçio:50:

senin her işin bi pratik yaa onu arkaya it ötekini öne çek yapcan ohh bitti :21:

konuştuk dün akşam Ayşam
öyle işte.. tavırlıyım yine ben (çok inatçıyım yaa :50:) ama konuşuyoruz en azından
yanında çalışma şansın var yani tabii aynı oda saatlerce birlikte olma olayı olmayacaksa neden olmasın ki orda o adamla canını sıkıp duruosun :70:

bende mi denesem şu z.yağından ama içine yumurta yerine bağdem yağı koyarım ölede olur heralde..
ben z.yağı ve badem yağı yapıp 2,5 saat beklettim :108:

iyi geldi sonra survivor ı izledik.
survivor harikaydı yaa :52:

artık çocuğun bakmalık durumuda yok kendince oynuyor oyalama zamanı geçti
o çocuğu diil kendini oyalıo sizin evin temizliği bitsin die:27:

yaa benim eşime bi haller olduu :26: hani "he" desem 2,3... havalardandır diyorum da..... :26:

cmt akşam bi yıkandım pazar sabah bi yıkandım pazar akşam bi daha yıkandım :17: sanırım yazdan:26:

bende anlatmaya başlıoum
cmt 7de çıktım kardeşimi alıp eve gittim
yüzümüze aspirinli bal maskesi ve saçımıza z.yağ ve badem yağ maskesi yaptık
çamaşırları topladık katladık ütülencekleri yaptık
dolapları sildik ve yazlık kışlık rafları değiştik
bal maskesini yarım saat sonra yıkayıp sodalı kil maskesi yaptık
3 saat sürdü dolabımı toplamam sonra evi süpürdüm sildim kardeşim toz aldı
tuvalet ve banyoyu ovdumm
banyoya girdik bi güzel yıkandık kardeşimle
sonra saç yaptık manikür pedikür yaptık
yemek yedik derken saat 1 oldu kardeşimi çıkardım
sonrada eşim geldi bi güzel keyif yaptık kıkırdadık falan :23:
ve pazar sabahı 11de kalktık tekrar bi banyo faslı
kahvaltı ettik zaten hiç işim kalmamıştık güzelce süslendim eşimde bana sağolsun 100 tl verdi bişi almak istersen dedi
ve 1de çıktık bu arada annem k.valideme gitti tabii ailecek oturmuşlar 6ya kadar
bizde bahçeliye gittik :16: pijama takımı iç çamaşırı krem rimel falan aldım ordan
sonra tunalıya geçtik burgerda yemek yedik ordanda kot aldık eşimle ikimize eşim gömlek aldı kazak giymişti gömlek alıp değiştik sıcak oldu die :9:
sonra eve geldik 7 gibi eşim duramadı yine :23:
ve tekrar banyo faslı eşim sonra halı saha maçına gitti 8de 11de tekrar geldi ki üstüme yığıldı yorulmuş kuzum tekrar yıkanma faslı işte
ve yemek istedi saat 12de de yemek yedi maçta erittiği kalorileri gece yarısı kızartmalarla tekrar tamamladı bide çay demledim içtik
saat 1,30 gibi yattık gece saat 5,30 bangır bangır bi müzik mutfakta vcdim var müzik dinlioum o çalışmaya başladı nası olduysa eşim bütün evi gezdi bişi yok hiç anlamadım :26:
tekrar yattık ve burdayım hıı eşim bi ara annemlere gitcez mi dedi benimkilerde ordaydı ya bilmioum dedi
halı saha maçından çıkınca yakın die hemde terledim t-shirtü değişiyim die uğramış :37:

iştee böle...

AYY KIZLAR AMMA yazmışsınız yaa oku oku bitmedi valla hepsini okuyamadım.
yarenim hayırlı olsun bebişiniz çok sevindim darısı elfiyle sana sağlıkla inşallah..
elficim dişeti kanaması normal benimde kan boşalaırdı resmen ağzımdan fırçalayamazdım yinede yumuşak başlıklı diş dırçası kullan sen.
nekim eşinle barışmasışsın cnm sevindim yaa eğer şansın varsa bencede git yanına ne güzell aklın kalmaz en azından..
dilekkkkk maşallah boş durmamışsın şekerim:9:
benim haftasonum pek ii değildi eşimle limoniydik hala ölede iş bitmiyor zaten 4-5 makine çamaşır yıkadım,yerleri süpürdüm cmtsi evde yoktum zaten pazarda yetişmedi tabi işler kızımla kendimin yazlıklarını çıkardım ama benim dolabı düzleyemedim pazar gibi aynı:((biraz dışarı çıktık akşamda arkadaşlara gittik ev öle kaldı:((hiç içim rahat değil müdür izin almıştı 3 gün sabah bi baktım geldi:53:bende sevinmiştim akşam erken çıkar evi temizlerim diye..:50:

AYY KIZLAR AMMA yazmışsınız yaa oku oku bitmedi valla hepsini okuyamadım.
yarenim hayırlı olsun bebişiniz çok sevindim darısı elfiyle sana sağlıkla inşallah..
elficim dişeti kanaması normal benimde kan boşalaırdı resmen ağzımdan fırçalayamazdım yinede yumuşak başlıklı diş dırçası kullan sen.
nekim eşinle barışmasışsın cnm sevindim yaa eğer şansın varsa bencede git yanına ne güzell aklın kalmaz en azından..
dilekkkkk maşallah boş durmamışsın şekerim:9:
benim haftasonum pek ii değildi eşimle limoniydik hala ölede iş bitmiyor zaten 4-5 makine çamaşır yıkadım,yerleri süpürdüm cmtsi evde yoktum zaten pazarda yetişmedi tabi işler kızımla kendimin yazlıklarını çıkardım ama benim dolabı düzleyemedim pazar gibi aynı:((biraz dışarı çıktık akşamda arkadaşlara gittik ev öle kaldı:((hiç içim rahat değil müdür izin almıştı 3 gün sabah bi baktım geldi:53:bende sevinmiştim akşam erken çıkar evi temizlerim diye..:50:

boşver kuzum ya akşamları azar azar yaparsın gerçi o pis müdür erken çıkarmıo ama :47:

aynı ben aynıı :3: süpür vileda toz ve banyo tuvalet cifledim 2 makinede ben yıkadım.
:13:

yanında çalışma şansın var yani tabii aynı oda saatlerce birlikte olma olayı olmayacaksa neden olmasın ki orda o adamla canını sıkıp duruosun :70:
düşünüyorum şimdi bu konu üzerinde :17:
eşim yanıma gel akşamları ben seni özlüyorum diyo, ama uzak yaa :ssz:
bu akşam gitsemmi, köfte ekmek ısmarliycakmış bana :1: çok cezbedici.. :37: insan tişört felan der.
survivor harikaydı yaa :52:
evettt.. ben ünlüleri tutuyorum senn?

cmt akşam bi yıkandım pazar sabah bi yıkandım pazar akşam bi daha yıkandım :17: sanırım yazdan:26:
uvvvv :23: bizim zamanımız kısıtlı kuzumm
keşke 1 tüm gün eşimel olsam.. kahvaltılarımızı çok özledim :31:
bir de ben hep nazlanıyorum, yoksa :23:

boll sendemi limonisin eşinle :(

nekk eşin çok güzel bi teklif yapmış sana yaa(iş için), düşün derim... köfte ekmek de fena değil yanisi hep tşört mü olcak canım :1:

dilek senmi dedin saç için z.yağı badem yağı...sadece bu ikiliyimi karıştırıyon bide miktar :28:

bizde dün sabah pazar keyfi yaptık yatakta :32: hastalığım bitti diye bıcı bıcı yaptıydım sonraaa :23: ve akşamüstü bi baktım gene gelmiş :53: buakşam gene abdest alıcam :31:
dün arkiye gittiydik hava güzeldi ,bahçede oturduk...bahçeden biraz ıspanakla marul kopardık bana..akşam gidince peynirli+ıspanaklı börek yapıcam...

Back