niye kalasınız ki zaten, ayrı şehirlerde mi yaşıosunuz? herkesin kendi evi var nie anlamak istemiolarrrr
nerelerdeydin sen yemeğe mi gittin bakimm? ne yedin
hayır yaa işyerinde kapının önüne çıktık güneşlendik çay sigara falan işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kalasınız ki zaten, ayrı şehirlerde mi yaşıosunuz? herkesin kendi evi var nie anlamak istemiolarrrr
nerelerdeydin sen yemeğe mi gittin bakimm? ne yedin
kuzummm evet dua et bana, hamişlerin duaların çok çok daha etkiliymiş :)işlerim yoğun bari ona takılmıyım dedim biraz toparladım. geri kaldım yine sizden. Nektarcım üzme sen o tatlı canını. dua edicem senin için.
eşimde aradı seni gezdireyim diye ama bilmiyorum çıksam mı evi mi temizlesem
neyse toparlanıp çıkayım
iyi tatiller kızlar
hoşgeldinnnkızlar bende 7 şubat 2010da evlendim dokuz aylık kızım var
annemleri aradım tunalıyı gezmeye gidiolar kardeşimle
yengemle konuştum kızılaya gelmiş geziomuş arkadaşımla konuştum oda gezio
ben çok mutsuzum
kuzummm evet dua et bana, hamişlerin duaların çok çok daha etkiliymiş :)
ben hep ediyorum ki hepinize :))
hoşgeldinnn
Ben dişçiye gittim, alt dişlerimdeki teli bi tık kalınlaştırdı.
tedavi için 2 yıl demiştik ama süper ilerliyomuşuz 1 yılı 1-2 ay geçe biter dedi.
çok mutlu oldum, dişlerim de süper oldu yaa, seviniyorum baktıkça..
sanırım yıl sonuna kalmaz çıkar tellerim azcık moral oldu bana..
hava bunaltıcı sıcak.. bu hafta sonu kışlıkları kadırıyım yazlıkları çıkartıyım diyorum, en azından trikoları ve çok kalın hırkaları felan..
azcık bişiler atıştırıp, evimi toplim barim
Dileğimm seni yalnız bırakmiycam, burdamısınn
evet yarım bırakırsan eski haline dönüyomuş :/aa süper haber buuu . ne iyi yaptın şu tel işini cnmm, ben küçükken yaptırmıştım istanbuldayken, sonra buraya taşınınca yarım kaldı dişler de eski haline döndü tabi...
hoşgeldinnn
tedavi için 2 yıl demiştik ama süper ilerliyomuşuz 1 yılı 1-2 ay geçe biter dedi.
hava bunaltıcı sıcak.. bu hafta sonu kışlıkları kadırıyım yazlıkları çıkartıyım diyorum, en azından trikoları ve çok kalın hırkaları felan..
evet yarım bırakırsan eski haline dönüyomuş :/
geceleri takmak için sabitleştirici kullanıcam uzun bir süre ama istikrarlı olucam çektiğim çileye değisin dimmi :26:
birde verdiğim 4000 tl ye tabi, çok etkiledi beni maddi olarak :26:
senin dişlerinde ne var ki ayşam, gayet iyi görünüyolar.. iki ön dişinin azcık önde olmasından mı rahatsızsın, ben o olayı çok seviyorum yaa yeğenimin de öyle bayılıyorum
keşke bırakmasaymışsın ama sevmiyosan dişilerinin şeklini, ozaman çabucak bitermiş hem yaş çok önemli.
ayy çok sevindim ne güzel diş çok sıkıntılı ama iyi bi şekilde ilerlio seninki
ben 3,5 saat daha burdayım Eki Görüntüle 385126
özgede girmedi dicem ama saçma olcak tabii nası girsin ki
sınavdan çıkıp yeni eve gitmiştir belki bu gece orda mı yatcaklar yarın mı tam olarak taşınıolardı
alishiam ne çok çamaşır yıkadın sende 3 makine bende akşam 2 yıkadım Eki Görüntüle 385124 hiç bişi kalmadı sepette
akşamda eve gidince napim bilmioum
üstün körü toz viledayla silme işlemi yapcam
çrş süpürmüştüm Eki Görüntüle 385123 tekrar süpüremicem valla
tuvalet banyoyu da cifleyip banyo yapıp hazırlanıyım dioum eşim gelince sana kahve ısmarlayım dicem bahcelievlere gideriz belki
az önce sordum akşam napcan die bilmem hbrleşiriz dedi hbrleşmek istemioum geçen hfta sansını kaybettin dedim (3e doğru gelmişti ya)
yarın napcaz dedim ne gibi dedi pazar etkinliği dedim bakarız dedi
bi kere plan yapsa dişimi kırcam Eki Görüntüle 385125 (bu diş diil kafa kırma oldu ama neyse)
çarşamba süpürmüşsen hiç uğraşma evet.. benim deterjanım 1 yıkamalık var ve sepetim dolu :26:ayy çok sevindim ne güzel diş çok sıkıntılı ama iyi bi şekilde ilerlio seninki
sınavdan çıkıp yeni eve gitmiştir belki bu gece orda mı yatcaklar yarın mı tam olarak taşınıolardı
alishiam ne çok çamaşır yıkadın sende 3 makine bende akşam 2 yıkadım Eki Görüntüle 385124 hiç bişi kalmadı sepette
tuvalet banyoyu da cifleyip banyo yapıp hazırlanıyım dioum eşim gelince sana kahve ısmarlayım dicem bahcelievlere gideriz belki
az önce sordum akşam napcan die bilmem hbrleşiriz dedi hbrleşmek istemioum geçen hfta sansını kaybettin dedim (3e doğru gelmişti ya)
bi kere plan yapsa dişimi kırcam Eki Görüntüle 385125 (bu diş diil kafa kırma oldu ama neyse)
kompozit dolgu yapılıyor ön dişlere... o çok güzelmiş aynı kendi dişin gibi hiç belli olmuyomuşdeğecek cnm çektiğin çileye emin oll
benim üst köpek dişlerim çok çıkık, bazen fotolarda çıkar sinir olurum.bi de ön dişlerimde hafif yamukluk var. bi de ön dişimin biri kırık ve dolgulu-ki bunun telle bi alakası yok ön dişlerimi ben de seviom o kırık olanın dolgusu bozuldu artık rengi değişiyor yeniletmem lazım ama nerdeee...geciktiriom hep işte...
yarım bırakmak istemezdim ben de.nerdeyse sona gelmiştik, artık bozulmaz heralde dedik ama hata yapmışız o zaman
kaç ayın kaldı şimdi, bayadır gidiosun çünküü:26:
çarşamba süpürmüşsen hiç uğraşma evet.. benim deterjanım 1 yıkamalık var ve sepetim dolu :26:
evde şampuan ve saç kremi de bitti yanisi yarın alışveriş yapmak lazım
hiç deterjan felan taşıyamam, eşim mağazadan bi zahmet çıkıp alsın getirsin gelirken
uff ben de süpürsem bugünden, vileda da yapsam harika olucak walla.
inş yarın çok güzel bir gün olur sizin için canım
belki eşin söprays yapar sana..
kompozit dolgu yapılıyor ön dişlere... o çok güzelmiş aynı kendi dişin gibi hiç belli olmuyomuş
seninkisi ondan mı canım? ondansa eğer demekki rengi zamanla değişiyor :26:
ihmal etme, yenilet dolgunu diş çok önemliii
hiç aksatmiycam ben artık dişlerimi
daha birde implant yapılacak bana, diş çektirdim ya..
boşluk istemiyorum :26:
boşluk olunca zamanla (misal altta benim) üstteki dişi de kaybediyomuşsun destek alamadığı için
ben 10. ayda başladım 6 ay oldu.. 8 ay felan daha kalır en fazla dedi doktorum bakalım..yıl sonunda çıkıyo sanırım :119: daha çok var ama 6 ay geçti o da geçer..
iiiinşallahhh :119:2013 e inci dişlerle giereksin yanisiiii
ne dolgusu bilmiom hiç cnm 10 sene olmuştur yaptıralı çünkü...nasıl bişeyse canlı hali o kdar belirgin diil ama fotolarda o dolgulu dişim koyu renk çıkıyor :44::44:
implant da süper bişi de accık pahalı, senin o 4000e dahil mi öyledir heralde dimi?
ben de saçlarıma bakım yapıcam şimdi, zeytinyağıyla yumurta dedi annem kokar mıyım bilmiyorum
akşam dediğimiz zaten gece oluo maalesef 11de falan çıkabiliriz :26: tmm derse ve tabii erken gelirsesorma cnm nevresimler falan vardı da ondan, bi de bunların katlanma işi var ki hiç sevmem sıkıla sıkıla yaptım artık bi de ev terliklerini attım toptan, bi yıkansın havaları değişsin die
hah şöyleee akşam gezin, hava da güzel tam akşam gezmelerine çıkmalık artık. ayyy şöle sahilde yürüsek...ben de kocişi mi kandırsam gece gelince
çarşamba süpürmüşsen hiç uğraşma evet.. benim deterjanım 1 yıkamalık var ve sepetim dolu :26:
evde şampuan ve saç kremi de bitti yanisi yarın alışveriş yapmak lazım
hiç deterjan felan taşıyamam, eşim mağazadan bi zahmet çıkıp alsın getirsin gelirken
uff ben de süpürsem bugünden, vileda da yapsam harika olucak walla.
inş yarın çok güzel bir gün olur sizin için canım
belki eşin söprays yapar sana..
iiiinşallahhh :119:
ıhh dalil değil canım, bu sadece ortodontiydi 4000 tl (
implant için de bi okadar gerekecek.. 2 diş tanesi 2000 tl ama fiyat araştırması yapıcam bi 3000 e felan yaptırabilirsem süper olucak..
dişleri oraya çekelim felan diyo doktorum 1 tane yapalım ama ben eksik olmasın diyorum yapmışken yapalım. :44:
ay ben de yapıcam yarın saçıma z. yağı.. yumurta da mı katıyomuşuz.. bana da tarif et ben de yapimm
ama yumurta kurutmaz mı saçı :26:
gördüm şekerim mesajını şimdi ben gelene kadar sen gitmişsin neyse artık görüşürüz...
nasılsınız kızlar...evdeyim öğlen 11:00 e kadar uyumuşum,öyle iyi geldi ki anlatamam...
kalktım 12:00 de evin temizliğini bitirmiştim...akşam yemeğimi de yaptım taze fasulye...yemeklerin yanına bu aralar çok nadir pilav ya da makarna yapıyorum benim koce yapma Aşkım dedi...sanırım yorulmayayım diye...benim de işime geldi ama bir bilse yemeğin yanında pilavın lafımı olur...10 dk. hazır neyse bir süre daha böyle gitsin...bir yemek bir salata ohhh ne ala...
okuldan arkadaşım gelecek oturmaya,14.30 gibi sen de olurum dedi...bir yarım saat 45 dk. var işte ben de net.e bakayım dedim o arada...
annemleri aradım tunalıyı gezmeye gidiolar kardeşimle
yengemle konuştum kızılaya gelmiş geziomuş arkadaşımla konuştum oda gezio
ben çok mutsuzum
hoşgeldinnn
ayy çok sevindim ne güzel diş çok sıkıntılı ama iyi bi şekilde ilerlio seninki
alishiam ne çok çamaşır yıkadın sende 3 makine bende akşam 2 yıkadEki Görüntüle 385124 hiç bişi kalmadı sepette
sorma cnm nevresimler falan vardı da ondan, bi de bunların katlanma işi var ki hiç sevmem sıkıla sıkıla yaptım artık bi de ev terliklerini attım toptan, bi yıkansın havaları değişsin die
hah şöyleee akşam gezin, hava da güzel tam akşam gezmelerine çıkmalık artık. ayyy şöle sahilde yürüsek...ben de kocişi mi kandırsam gece gelince
bilmem zeytinyağıyla yumurtayı karıştır saçına sür dedi netten baktım da yaklaşık yarım çay bardağı z.yağıyla bi yumurta yeter bana heralde,ama senin saçların uzun baya göz kararı yap işte, sen anlarsın göz kararı işlerinden
15 streeçleyin ya da bone takın sonra yıkayın dio.
sorma cnm nevresimler falan vardı da ondan, bi de bunların katlanma işi var ki hiç sevmem sıkıla sıkıla yaptım artık bi de ev terliklerini attım toptan, bi yıkansın havaları değişsin die
bilmem zeytinyağıyla yumurtayı karıştır saçına sür dedi netten baktım da yaklaşık yarım çay bardağı z.yağıyla bi yumurta yeter bana heralde,ama senin saçların uzun baya göz kararı yap işte, sen anlarsın göz kararı işlerinden
15 streeçleyin ya da bone takın sonra yıkayın dio.
merhaba ada .güzel bir uyku çekmişsin.çabucak evinin işinide halletmişsin.yemeklerde hazır.eşini dinle sen yorma kendini fırsattan istifade değerlendir bence.
kuzum kendi kendini daha çok üzüyorsun .şartlar napıcaksın.send eakşam çıkışta bişeler yap zaten havada geç kararıyor sıcakta .yarında güzel bir uyu sonra dışarı çıkarsınız.kayınvalidenlere gitmezsin eşine söylersin bu hafta buhranlardayım sonra gideriz diye.bende evdeyim canım gezmek istemiyor belkide kociş olmadığı için evde pinekliyorum
çok güzel bir haber canım gözünaydın beklediğinden daha kısa sürecek .diş işi çok zor ama sonunda inci gibi dişlerin olacak.yavaş yavaş kışlıkları kaldırma zamanı geldi.
dileğim zaten yorgun gideceksin önce kendine gel .kimse gelmiyosa çıkışta otur güzel bir yerde kendine kahve ısmarla sonra eve gidince temizliğini yaparsın.kendini sıkıntıya sokma eşin gelince kandırırsın.