bana tekme mi attın sen anlamadım orayıakşam dediğimiz zaten gece oluo maalesef 11de falan çıkabiliriz :26: tmm derse ve tabii erken gelirse
sende kandırırsın nolcak ki çok geç gelmiosa sahilde uzak diilse
bunu kendime yapıoum el ici bulamadım o yüzden ayak Eki Görüntüle 385127
biraz ayıp mı oldu
çene ile ilgili problemim yok canım, sadece 2 tane duruşu güzel olmayan dişim vardı onlar için takıldı üste.nektar ortodontik tedavi gördğünü bilmiyordum ben. Ne kadar zamndır görüyorsun? Bir de sorunun çene yapısından mı yoksa dişlerin diziliminden mi kaynaklanıyordu? Ortaokul lise yıllarımda ben de ortodontik tedavi görmüştüm benim problemim çeneseldi; ve bu sorun bir doktor hatası yüzünden kaynaklıydı çekilmemesi gereken dönemde azı dişimi çektiği için üst çenemin büyümesi durmuş ve alt çenemle üst üste olmuştu (normalde üst çene biraz daha öndedir) bizim zamanımızda devlet bütün tedaviyi karşılardı ama sonradan estetiğe girdiği için karşılamamaya başlamıştı.
bilmem zeytinyağıyla yumurtayı karıştır saçına sür dedinetten baktım da yaklaşık yarım çay bardağı z.yağıyla bi yumurta yeter bana heralde,ama senin saçların uzun baya göz kararı yap işte, sen anlarsın göz kararı işlerinden
15 streeçleyin ya da bone takın sonra yıkayın dio.
iiinşallah zeynebimmçok güzel bir haber canım gözünaydın beklediğinden daha kısa sürecek .diş işi çok zor ama sonunda inci gibi dişlerin olacak.yavaş yavaş kışlıkları kaldırma zamanı geldi.
uff evet badem yağı süper yapıyo saçları ama yok evde şuan.. param da kalmadı yanımda alamadım, aklımdaydı oysa.kızlar çokta işe yaramıo işin açığı sadece z.yağ yapılırsa diğer badem yağıyla falan karıştırılıp parlaklık oluo
ama kokusuna değse de yumuşatsa falan dicemde yapmıo yani.
zeynebim yaa bi kere plan yapsın istioum
geçen akşam aradı gerçi ben yollayım hadi hazırlan seni kahve içmeye götürüyüm dedi
filmim var çıkamam dediim
çrş bi erkek ark ile buluştum tmm dedi oda geldi takıldık prş eltim çaya çağırdı götürdü sağolsun
ama işte kendi bi plan yapsın istiom yaa
artık çok geççççççkızlar çokta işe yaramıo işin açığı sadece z.yağ yapılırsa diğer badem yağıyla falan karıştırılıp parlaklık oluo
ama kokusuna değse de yumuşatsa falan dicemde yapmıo yani.
maşallah canım can sıkıntısına ne varsa atmışsın.keşke bana yakında sahil olsa kocişle sahilde gezsem sahil olsa güvenli kocişede gerek yok ben kendim gezerim bayılıyorum sahilde gezmeyi sahile karşı oturmaya .
napim çıkmak istememiştim o akşamkuzum yapmıyolar bizde kendimizi sürekli üzmeye devam ediyoruz işte .ince düşünen bizleriz.
keşke çıksaydın dizini sonrada izlerdin değerlendirseydin fırsatı.
ahh kuzum erkekle işte
bana tekme mi attın sen anlamadım orayı
iiinşallah zeynebimmuyuyabildinmi sen?
uff evet badem yağı süper yapıyo saçları ama yok evde şuan.. param da kalmadı yanımda alamadım, aklımdaydı oysa.
300 tl verdim yine dişçiye
sahil yakın sayılır arabayla 10 dk. falan yürüyerek mümkün diil ama gidemem
saç maskeni yaptın güzelce hazırlanda gidin ikna edersin bebişte sıkıldı dersin
bana da yeter muhtemelen canım, ama 15 dk çook az.. :26: ben z. yağı sürünce 2 saat en az bekletiyorum..artık çok geççççççyaptım çünkü, 15 dk sonra yıkıcam kokarsa da argan yağım var onu sürerim o mis gibi kokuo bu arada nekk arttı benim karışım, ama yani benim saçlarım omzumda ona göre düşün :))) bi de yumurta kokmadı bana hiç, ms gibi zeytinyağı kokusu gelio nedense :26:
öyle oldu walla, kociş güya çalışıo, bi ark.işyerindeki elemanlarına değişiklik olsun die mangala götürüomuş, eşim de dükkana birini bıraktı onlarla gitti, ben de dedim yarına bi paln ayarla hemen ödeşmemiz lazım beni de gezdir dedim
kardeşim 8 buçuk yaşında onun da azı dişleri çekilecek, iyice araştırmak lazım o zaman sendeki gibi sorun olmasın sonra :26: korktum şimdinektar evet ben daha da küçüktüm önce benim üst çenem açıldı araya kemik kaynaması için beklendi sonra braketlerle ve lastiklerle öne getirilmeye çalışıldı. Yanak kaslarım çok sert olduğu için sürekli teller yanak etlerimi keserdi hala izleri vardır ağzımda
senin tedavinin erken bitecek olması çok güzel bir haber.
çok gittin geldin bu hafta hastaneye ondandır, hastaneler beni şahsen çok yoruyo.. hep bi kasvet çöküyo üzerime hastaneden çıkıncauyudum canım ya hemde 2 saat.bu haftaki uykularım nasıl bişe anlamadım.hiçbişe duymuyorum oysa uykumda ses duysam hemen uyanırım demekki çok yoruldum.
artık çok geççççççyaptım çünkü, 15 dk sonra yıkıcam kokarsa da argan yağım var onu sürerim o mis gibi kokuo bu arada nekk arttı benim karışım, ama yani benim saçlarım omzumda ona göre düşün :))) bi de yumurta kokmadı bana hiç, ms gibi zeytinyağı kokusu gelio nedense :26:
öyle oldu walla, kociş güya çalışıo, bi ark.işyerindeki elemanlarına değişiklik olsun die mangala götürüomuş, eşim de dükkana birini bıraktı onlarla gitti, ben de dedim yarına bi paln ayarla hemen ödeşmemiz lazım beni de gezdir dedim
napim çıkmak istememiştim o akşam
bakalım nası geçircem ve pzt nası gelcem
sen ders çalışcaktın yarın için
saç maskeni yaptın güzelce hazırlanda gidin ikna edersin bebişte sıkıldı dersin
bana da yeter muhtemelen canım, ama 15 dk çook az.. :26: ben z. yağı sürünce 2 saat en az bekletiyorum..
kardeşim 8 buçuk yaşında onun da azı dişleri çekilecek, iyice araştırmak lazım o zaman sendeki gibi sorun olmasın sonra :26: korktum şimdi
çok gittin geldin bu hafta hastaneye ondandır, hastaneler beni şahsen çok yoruyo.. hep bi kasvet çöküyo üzerime hastaneden çıkınca
kuzum bakma saate kendini üzme
evt ya bunaltmayım kendimi bitti sayılır işte
gün içinde saatler zor geçio ama dönüp bakıoum zaman ne çabuk geçmiş oysa
geldimmmbi huzur geldi üstüme walla banyo kadar rahatlatıcı bişi var mı beee
bu internet kablosunu da söküp atıcam şimdi haaa, en ufak bi kımıldıyım net kopuo!!!!!!!
bana da yeter muhtemelen canım, ama 15 dk çook az.. :26: ben z. yağı sürünce 2 saat en az bekletiyorum..
eşin mi dedi öyle?? kendini biliosun ne güzel deseydineşimle konuştum pazarları hep senleyim dedi
akşam arkadaşlarla 2 bira içip gelioum napıoum sanki dedi
ii tmm dedim uzatmadım zoraki gelip somurtcağına
yada o gelsede benim işlerim olacağından ve gelioum da sanki yanımda oturuosun die laf çarpacağından dolayı
bişi demedim yarın bişiler yaparız dedim
gerçi hep ben bakıp plan yapıoum dedim kafana da okadar kazıoum ama dioum
oda evt valla ama adam odun olunca işte dio
haa öle yavv bunaltma kendini bak saat 6 ya geliyor .test falan çöz kitap falan olku netten.
yok valla ama ben banyoya çok zor giriyorum nedn bilmiyorum ama girdimi çıkmasını bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?