2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

niye kalasınız ki zaten, ayrı şehirlerde mi yaşıosunuz? herkesin kendi evi var nie anlamak istemiolarrrr
nerelerdeydin sen yemeğe mi gittin bakimm? ne yedin

hayır yaa işyerinde kapının önüne çıktık güneşlendik çay sigara falan işte

annemleri aradım tunalıyı gezmeye gidiolar kardeşimle
yengemle konuştum kızılaya gelmiş geziomuş arkadaşımla konuştum oda gezio
ben çok mutsuzum

kuzummm evet dua et bana, hamişlerin duaların çok çok daha etkiliymiş :)
ben hep ediyorum ki hepinize :))

kızlar bende 7 şubat 2010da evlendim dokuz aylık kızım var
hoşgeldinnn

Ben dişçiye gittim, alt dişlerimdeki teli bi tık kalınlaştırdı.
tedavi için 2 yıl demiştik ama süper ilerliyomuşuz 1 yılı 1-2 ay geçe biter dedi.
çok mutlu oldum, dişlerim de süper oldu yaa, seviniyorum baktıkça..
sanırım yıl sonuna kalmaz çıkar tellerim azcık moral oldu bana..
hava bunaltıcı sıcak.. bu hafta sonu kışlıkları kadırıyım yazlıkları çıkartıyım diyorum, en azından trikoları ve çok kalın hırkaları felan..
azcık bişiler atıştırıp, evimi toplim barim

Dileğimm seni yalnız bırakmiycam, burdamısınn

ben çok mutsuzum

ama dileğimmmm yapma böyleee üzme kendini daha da. eşin akşam kaçta geliyor? şöyle bişi yapsanız, eşinin çıkma saatine yakın dükkana gitsen birlikte kapatıp çıkın dışarda bi çay kahve için hava alın kafan dağılsın. yarın da bikaç saat takılın beraber çarşı pazar gidilecek yerlere de gidersiniz illa gidilmesi lazımsa...ama öncelikle kendini bi rahatlat cnmm

aa süper haber buuu . ne iyi yaptın şu tel işini cnmm, ben küçükken yaptırmıştım istanbuldayken, sonra buraya taşınınca yarım kaldı dişler de eski haline döndü tabi...

aa süper haber buuu . ne iyi yaptın şu tel işini cnmm, ben küçükken yaptırmıştım istanbuldayken, sonra buraya taşınınca yarım kaldı dişler de eski haline döndü tabi...
evet yarım bırakırsan eski haline dönüyomuş :/
geceleri takmak için sabitleştirici kullanıcam uzun bir süre ama istikrarlı olucam çektiğim çileye değisin dimmi :26:
birde verdiğim 4000 tl ye tabi, çok etkiledi beni maddi olarak :26:

senin dişlerinde ne var ki ayşam, gayet iyi görünüyolar.. iki ön dişinin azcık önde olmasından mı rahatsızsın, ben o olayı çok seviyorum yaa yeğenimin de öyle bayılıyorum
keşke bırakmasaymışsın ama sevmiyosan dişilerinin şeklini, ozaman çabucak bitermiş hem yaş çok önemli.

ayy çok sevindim ne güzel diş çok sıkıntılı ama iyi bi şekilde ilerlio seninki
ben 3,5 saat daha burdayım
özgede girmedi dicem ama saçma olcak tabii nası girsin ki
sınavdan çıkıp yeni eve gitmiştir belki bu gece orda mı yatcaklar yarın mı tam olarak taşınıolardı

alishiam ne çok çamaşır yıkadın sende 3 makine bende akşam 2 yıkadım Eki Görüntüle 385124 hiç bişi kalmadı sepette
akşamda eve gidince napim bilmioum
üstün körü toz viledayla silme işlemi yapcam
çrş süpürmüştüm tekrar süpüremicem valla
tuvalet banyoyu da cifleyip banyo yapıp hazırlanıyım dioum eşim gelince sana kahve ısmarlayım dicem bahcelievlere gideriz belki
az önce sordum akşam napcan die bilmem hbrleşiriz dedi hbrleşmek istemioum geçen hfta sansını kaybettin dedim (3e doğru gelmişti ya)
yarın napcaz dedim ne gibi dedi pazar etkinliği dedim bakarız dedi
bi kere plan yapsa dişimi kırcam Eki Görüntüle 385125 (bu diş diil kafa kırma oldu ama neyse)

değecek cnm çektiğin çileye emin oll

benim üst köpek dişlerim çok çıkık, bazen fotolarda çıkar sinir olurum.bi de ön dişlerimde hafif yamukluk var. bi de ön dişimin biri kırık ve dolgulu-ki bunun telle bi alakası yok ön dişlerimi ben de seviom o kırık olanın dolgusu bozuldu artık rengi değişiyor yeniletmem lazım ama nerdeee...geciktiriom hep işte...

yarım bırakmak istemezdim ben de.nerdeyse sona gelmiştik, artık bozulmaz heralde dedik ama hata yapmışız o zaman

kaç ayın kaldı şimdi, bayadır gidiosun çünküü:26:

sorma cnm nevresimler falan vardı da ondan, bi de bunların katlanma işi var ki hiç sevmem sıkıla sıkıla yaptım artık bi de ev terliklerini attım toptan, bi yıkansın havaları değişsin die

hah şöyleee akşam gezin, hava da güzel tam akşam gezmelerine çıkmalık artık. ayyy şöle sahilde yürüsek...ben de kocişi mi kandırsam gece gelince

çarşamba süpürmüşsen hiç uğraşma evet.. benim deterjanım 1 yıkamalık var ve sepetim dolu :26:
evde şampuan ve saç kremi de bitti yanisi yarın alışveriş yapmak lazım
hiç deterjan felan taşıyamam, eşim mağazadan bi zahmet çıkıp alsın getirsin gelirken
uff ben de süpürsem bugünden, vileda da yapsam harika olucak walla.
inş yarın çok güzel bir gün olur sizin için canım
belki eşin söprays yapar sana..

kompozit dolgu yapılıyor ön dişlere... o çok güzelmiş aynı kendi dişin gibi hiç belli olmuyomuş
seninkisi ondan mı canım? ondansa eğer demekki rengi zamanla değişiyor :26:
ihmal etme, yenilet dolgunu diş çok önemliii
hiç aksatmiycam ben artık dişlerimi
daha birde implant yapılacak bana, diş çektirdim ya..
boşluk istemiyorum :26:
boşluk olunca zamanla (misal altta benim) üstteki dişi de kaybediyomuşsun destek alamadığı için

ben 10. ayda başladım 6 ay oldu.. 8 ay felan daha kalır en fazla dedi doktorum bakalım..yıl sonunda çıkıyo sanırım :119: daha çok var ama 6 ay geçti o da geçer..

2013 e inci dişlerle giereksin yanisiiii
ne dolgusu bilmiom hiç cnm 10 sene olmuştur yaptıralı çünkü...nasıl bişeyse canlı hali o kdar belirgin diil ama fotolarda o dolgulu dişim koyu renk çıkıyor :44::44:

implant da süper bişi de accık pahalı, senin o 4000e dahil mi öyledir heralde dimi?

ben de saçlarıma bakım yapıcam şimdi, zeytinyağıyla yumurta dedi annem kokar mıyım bilmiyorum

iiiinşallahhh :119:

ıhh dalil değil canım, bu sadece ortodontiydi 4000 tl (
implant için de bi okadar gerekecek.. 2 diş tanesi 2000 tl ama fiyat araştırması yapıcam bi 3000 e felan yaptırabilirsem süper olucak..
dişleri oraya çekelim felan diyo doktorum 1 tane yapalım ama ben eksik olmasın diyorum yapmışken yapalım. :44:

ay ben de yapıcam yarın saçıma z. yağı.. yumurta da mı katıyomuşuz.. bana da tarif et ben de yapimm
ama yumurta kurutmaz mı saçı :26:

Son düzenleme:
akşam dediğimiz zaten gece oluo maalesef 11de falan çıkabiliriz :26: tmm derse ve tabii erken gelirse
sende kandırırsın nolcak ki çok geç gelmiosa sahilde uzak diilse

bunu kendime yapıoum el ici bulamadım o yüzden ayak Eki Görüntüle 385127
biraz ayıp mı oldu

nektar ortodontik tedavi gördğünü bilmiyordum ben. Ne kadar zamndır görüyorsun? Bir de sorunun çene yapısından mı yoksa dişlerin diziliminden mi kaynaklanıyordu? Ortaokul lise yıllarımda ben de ortodontik tedavi görmüştüm benim problemim çeneseldi; ve bu sorun bir doktor hatası yüzünden kaynaklıydı çekilmemesi gereken dönemde azı dişimi çektiği için üst çenemin büyümesi durmuş ve alt çenemle üst üste olmuştu (normalde üst çene biraz daha öndedir) bizim zamanımızda devlet bütün tedaviyi karşılardı ama sonradan estetiğe girdiği için karşılamamaya başlamıştı.

bilmem zeytinyağıyla yumurtayı karıştır saçına sür dedi netten baktım da yaklaşık yarım çay bardağı z.yağıyla bi yumurta yeter bana heralde,ama senin saçların uzun baya göz kararı yap işte, sen anlarsın göz kararı işlerinden
15 streeçleyin ya da bone takın sonra yıkayın dio.

ben çok mutsuzum

merhaba ada .güzel bir uyku çekmişsin.çabucak evinin işinide halletmişsin.yemeklerde hazır.eşini dinle sen yorma kendini fırsattan istifade değerlendir bence.

kuzum kendi kendini daha çok üzüyorsun .şartlar napıcaksın.send eakşam çıkışta bişeler yap zaten havada geç kararıyor sıcakta .yarında güzel bir uyu sonra dışarı çıkarsınız.kayınvalidenlere gitmezsin eşine söylersin bu hafta buhranlardayım sonra gideriz diye.bende evdeyim canım gezmek istemiyor belkide kociş olmadığı için evde pinekliyorum

çok güzel bir haber canım gözünaydın beklediğinden daha kısa sürecek .diş işi çok zor ama sonunda inci gibi dişlerin olacak.yavaş yavaş kışlıkları kaldırma zamanı geldi.

dileğim zaten yorgun gideceksin önce kendine gel .kimse gelmiyosa çıkışta otur güzel bir yerde kendine kahve ısmarla sonra eve gidince temizliğini yaparsın.kendini sıkıntıya sokma eşin gelince kandırırsın.

kızlar çokta işe yaramıo işin açığı sadece z.yağ yapılırsa diğer badem yağıyla falan karıştırılıp parlaklık oluo
ama kokusuna değse de yumuşatsa falan dicemde yapmıo yani.

maşallah canım can sıkıntısına ne varsa atmışsın.keşke bana yakında sahil olsa kocişle sahilde gezsem sahil olsa güvenli kocişede gerek yok ben kendim gezerim bayılıyorum sahilde gezmeyi sahile karşı oturmaya .

ayşem ya kokarsın ama yumurta kokusu çok kötü şuan bile midem bulandı.başka bişe yokmu içinde

zeynebim yaa bi kere plan yapsın istioum
geçen akşam aradı gerçi ben yollayım hadi hazırlan seni kahve içmeye götürüyüm dedi
filmim var çıkamam dediim
çrş bi erkek ark ile buluştum tmm dedi oda geldi takıldık prş eltim çaya çağırdı götürdü sağolsun
ama işte kendi bi plan yapsın istiom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…