2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

adacım hoşgeldinn.koketin topikten tanıyorum az çok seni, ben oraya pek yazmasam da ara sıra takip ediyorum kokişimi odanız çok cici olmuşş

gördüm şekerim mesajını şimdi ben gelene kadar sen gitmişsin neyse artık görüşürüz...

nasılsınız kızlar...evdeyim öğlen 11:00 e kadar uyumuşum,öyle iyi geldi ki anlatamam...
kalktım 12:00 de evin temizliğini bitirmiştim...akşam yemeğimi de yaptım taze fasulye...yemeklerin yanına bu aralar çok nadir pilav ya da makarna yapıyorum benim koce yapma Aşkım dedi...sanırım yorulmayayım diye...benim de işime geldi ama bir bilse yemeğin yanında pilavın lafımı olur...10 dk. hazır neyse bir süre daha böyle gitsin...bir yemek bir salata ohhh ne ala...

okuldan arkadaşım gelecek oturmaya,14.30 gibi sen de olurum dedi...bir yarım saat 45 dk. var işte ben de net.e bakayım dedim o arada...

gidenler...hepinize iyi tatiller...güzel bir hafta sonu geçirin emi

dişetleri hamilelikten dolayı hassaslaşıyor fırçalamak bile imkansız nerdeyse sabah fırçaladım hepsi kanadı. vitaminde içiyorum ama demek ki yetmiyor.

kıyamam ya...benim de bir kaç gün olmuştu böyle...böbrek taşı sebebiyle süt ve süt ürünlerini tüketmeye ara vermiştim o sebeple kanamıştı...yoğurt,ayran,süt,peynir bol tüket canım...kalsiyum eksikliğinden oluyormuş...

sirken.....görümcen ve kayınbiraderin kaza geçirmişler...geçmişe bakınırken gördüm,çok geçmiş olsun tatlım ya,kendilerinde bir şey yokmuş neyseki...Allah'ım beterinden saklasın....

kızlar bende 7 şubat 2010da evlendim dokuz aylık kızım var

hoş geldin ben de Ada...ben de yeni gördüm bu topiği,yazmaya başladım ama kızlar çok sıcak kanlı sevdim burayı da...
ben de 24 Nisan 2010'da evlendim ve 31 haftalık hamileyim...oğluşum olacak kısmetse...

al işte....aynı tıpkısının tıpkısı sorun bende de var...benim de annemler bana çok yakın oturuyor ama öyle sürekli de gitmiyorum ya da onlar da gelmiyor gidersek te 3 saat falan duruma göre oturuyoruz...ama onlara gittik mi kalkmak bilmiyor...gidiyor içerde uzanıyor uyku moduna giriyor...saatler geçiyor,babası ve ablası başlıyor burada kalın diye....hayır diyorum bir yandan benimkini kaldırmaya uğraşıyorum falan iyice geriliyorum anlayacağınız ((
böyle sürüp gidiyor bu bizde de...
anlayacağın tatlım sana şöyle yap demeyi isterdim ama kelin ilacı olsa misali benim durumda

hoşbuldum arkadaşım bende bakıyorum ama yazmıyodum karar verdim artık :) ne güzel ya o nalarım aklıma geldi bir anda ne heyecanlısındır şimdi ay ben bi garip oldum inş hayırlısıylakucağına alırsın bebişini

sirken.....görümcen ve kayınbiraderin kaza geçirmişler...geçmişe bakınırken gördüm,çok geçmiş olsun tatlım ya,kendilerinde bir şey yokmuş neyseki...Allah'ım beterinden saklasın....

teşekkürler tatlım öyle önemli bir durum değil sadece öndeki aracı hafifçe öpmüşler. Benim de eşim sınavda evde yapayalnız kaldım. Sen misafirine bir şeyler hazırlamayacakmısın?

teşekkür ederim cnm...evet bir heyecan var gibi ama tam sarmış değil beni...sanırım ilerleyen haftalarda fazlalaşacak...
doğumunu nasıl yaptın bu arada ben normal doğum diye ısrar ediyorum ama tabi nasippppp...

hep aynı şeyler kızlar ya bende kayınvalidemin üstkatında oturuyorum iki gün inmesek illa bişey duyuyoruz gidincede kalkamıyoruz hemen ben yalovadayım annem bursada ama üç ay bile gidemediğimiz oluyo ..allahtan eşimde durumun farkında bide çocuk var zırt pırt görmek istiyolar ..ahh ahh

teşekkürler tatlım öyle önemli bir durum değil sadece öndeki aracı hafifçe öpmüşler. Benim de eşim sınavda evde yapayalnız kaldım. Sen misafirine bir şeyler hazırlamayacakmısın?

hazırladım ki :)))
dün geceden börek yapmıştım fırında pişiyor...ağlayan pasta yapmıştım tesadüf eee ondan da var...kısırımın yeşilliğini yıkadım,bulgurunu ıslatacağım birazdan...harcını eklerim oldu bitti...çayı da arkadaş gelince demlerim...yeter diye düşünüyorum...kısır delisi kendisi başka bir şeyi gözü görmüyor zaten

teşekkür ederim cnm...evet bir heyecan var gibi ama tam sarmış değil beni...sanırım ilerleyen haftalarda fazlalaşacak...
doğumunu nasıl yaptın bu arada ben normal doğum diye ısrar ediyorum ama tabi nasippppp...

olabilir canım bende kendimdeyken gayet soğukkanlı olmaya çalışmıştım..bende normal doğum dedim hep başından beri sezaryeni hiiç düşünmedim bile çok şükr ki normal doğum yaptım tıbbı bir problem teşkil etmedikçe seninde normal doğum konusunda kararlı olman önmeli..

benmde canım çok kısır istiyo arkadaşım biliyo musunn bende mi yapsam ama o kadarda işim var ki

inşallah bir sorun olmaz da normal yaparım,hayırlısıyla...kısır dediğin nedir cnm...çok vaktini de almıyor,yap ye...sütünü de arttırır hem bulgur

güzelmiş bol limonlu kısır süper olur çayla

geldim ama bu sefer de sen gidiceksin heralde misafirin geldi gelecek

hoşgeldinnn.tanıtır mısın kendini biraz cnm? allah analı babalı büyütsünkızını maşallah size

ben de son parti çamaşırı astım diğerleri çoktannn kurumuş hepsini topladım oturma odama yığdım şimdi tek tek katlanıcak üffffffff

arkadaşım her an gelebilir...bulguru da ıslattım,yeşilliği doğrayayım ben en iyisi...
görüşürüz kızlar,kendinize iyi bakın...

sirken yazmayı unuttum benim annemde öyledir...ne söylesem suçlu olurum,tartışırız...ne yapacaksın öyle kabul etcez onları da...
hadi güzel hafta sonları olsun hepiciğinize

canım mrh hg kızını da Allah bağışlasın.

kalma olayını bize hiç teklif etmediler kalmam da zaten
evlendikten sonra ilk bayramımızda eşim arifeden kalalım dedi
biraz yağladım falan ilk bayramımız sabah evimde kalktıp seni camiye uğurlucam sonra sen gelince elini öpüp harçlığımı alcam die
veee başardım :121:
oraya gidince k.validem laf çarptı sonradan dilek getirmio erkenden falan dedi ama
ben istediiğimi yaptım kim ne derse desin

niye kalasınız ki zaten, ayrı şehirlerde mi yaşıosunuz? herkesin kendi evi var nie anlamak istemiolarrrr

nerelerdeydin sen yemeğe mi gittin bakimm? ne yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…