1,5 yıldır susutum zuzum yaa susmiycam artık.Ben iyiyim demet sen nasılsın, ne var ne yok
nekimm(( sus bakimm yeter bukadan
sanırım ayrılamıyo.. sözleşme yapılıyo :26:of yaaa ne desem bilemedim, çok yoracak kendini yazık diil mi ona da, neden böyle bi şey yaptı kiiiibişidiyim mi nek bence bi süre sonra bünye iyice yorulacak kendiliğinden pes edecek vazgeçecek gibime gelio bu kadar yoğun çalışmaya nasıl dayanacak geri dönüş yok mu dedin? yani eski mağazaya geri dönemezmi atıyorum 3-5ay sonra?bu hisseliden ayrılamaz mı yani?
dilekkkk bence eşinden önce sen davran, yarın 1 saat bile olsa babaneme uğrayalım çok özledim diye
1,5 yıldır susutum zuzum yaa susmiycam artık.
Tüm birikimlerimi söyliycem her fırsatta..
Ay konuyu kapatalımmm
Ben kendime kahve yapim :126:
Demet hoşgeldin kahvee :126:
Ayşama :126:
Dileğe :126:
Elfiş nerdee :126:
hayırlısı olur inş. cnmm. ben artık kahve içmiyorum pek malum1,5 yıldır susutum zuzum yaa susmiycam artık.
tüm birikimlerimi söyliycem her fırsatta..
ay konuyu kapatalımmm
ben kendime kahve yapim :126:
demet hoşgeldin kahvee :126:
ayşama :126:
dileğe :126:
elfiş nerdee :126:
off yaa nie aynı yerde diiliz sankiiii ne güzel olurduuuNekk burda hava çok güzel ...bence açılırsın gez biraz..evde daha da bunalıma sokma kendini
Ay yanına gelesim var yaa( telde falan olmaz, oturup kahve alıp uzun uzun konuşasım var
Hatta hep birlikte dertleşiriz
Nekk burda hava çok güzel ...bence açılırsın gez biraz..evde daha da bunalıma sokma kendini
Ay yanına gelesim var yaa( telde falan olmaz, oturup kahve alıp uzun uzun konuşasım var
Hatta hep birlikte dertleşiriz
ben gidioum ki zaten akşamları hafta içi özledim demek saçma olur yani :26:
Ohh ne güzel bitir işlerini de çık bari 2 de bende
annemle telefonda tartıştık nasıl oldu anlamadım :26:
ayyyyhee sağol ben içmem
ayşam taam sana çiklathayırlısı olur inş. cnmm. ben artık kahve içmiyorum pek malumnesquikli süt var mıııı :)))
bu arada cidden kahveyi azalttım bazen bi tane türk kahvesi günde o kadar, çay zaten sevmem
off yaa nie aynı yerde diiliz sankiiii ne güzel olurduuu
hadi git çalış, geç çıkma :26:Bugidişle size laf yetiştircem diye, bitiremicem :)
aa niye :26:annemle telefonda tartıştık nasıl oldu anlamadım :26:
ailesine o kadar sinirlendim ki yani noluosa yanlarında oturuncaevet canım aynen böyle diyo işte.
ailesinin tüm çabası 1 buçuk yıldır bizi onlara yakın taşımak, etkileniyor o da sanırım..
pazar da çalışıyor, belki ayda 1 gün izin yapar artık..
daha çok kazanırım düşüncesi %100 diyor ama bana göre para %50 ailesi orda diye %50..
geç gelemsin eve, gelmesin hiç, gece uyumaya eve gelemsinin hiç anlamı yok..
hakkımızda hayırlısı..
Dileğim evet temizliğe de falza yüklenme, git gez pazar günü.
ben de titanların savaşını izlemek istiyordum ama hayal olucak galiba..
önerdiğin gibi annem de dışarı çıkalım diyor, ama gezesim yok.. gelmiycem dedim..
aa neden kii :44:
saol canım ben bayılırım yanında da birben kendime kahve yapim :126:
demet hoşgeldin kahvee :126:
ayşama :126:
dileğe :126:
hee sağol ben içmem
aa ne var ki bunda bakmışsın da işte annen nie öle dio kisürekli gün içinde beni telefonla arayıp bu gündüz proğramında duyduğu şeyleri soruyor araştırmamı istiyor; onun istediği zaman ve istediği kadar detaylı araştırmayınca da hemen laf sokmaya başlıyor. Olay şu geçen gün bir eczacı adamı duymuş yorgunluğa iyi gelen ilaçlar mı ne üretiyormş onu araştır kardeşine onu alalım dedi bu arada kardeşim bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Annem kardeşimle resmen kafayı bozmuş durumda ank da iyi bir bölümde okusun özel üniversite bile düşünebilirim diyor. Kaygılarını anlayabiliyorum neyse değdiği ilacı araştırdım ama pek kayda değer bi şey bulamadım hatta geçen annemlere gittiğimde de onla da baktık bu sabah bana diyo ki bir araştırmadın da almadık vs vs. Hemen savunmaya geçince ben kötü oldum yine.
k.validem aradı :102:
napıosun çalışıo musun cmt evdeydin ya die artık öyle diil dedim
çok hastalandık babanla 3-4 gün yattık anneni arayıp soğan çorbası tarifi alcaktım utandım da aramadım dedi
şimdi nasılsınız dedim iyiyiz dedi ben çok ilaç içtim baban hiç içmedi benden önce iyi oldu dedi
eşime sordu napıo nasıl die iyiyiz git gel çalış bizde durum aynı dedim
şimdi eşime sölesem yarın kesin oraya gider
ama zaten gün içinde onlarda konuşurlar
ya hftnın son günü hep aynı derde düşüoum
yok kuzum onlar veren taraf değil, hep alan taraf olmak istiyolar.ailesine o kadar sinirlendim ki yani noluosa yanlarında oturunca
ev alsınlar ozaman kira vermeyin öyle güzellikler yapsınlarda gel desinler dimi
hay allahım benim babam ev verip oraya oturtup beni yanından ayırmadığı için
diğer tarafın hiç öyle bişiyi olmadı hiç seslerini çıkarmadılar
ama anlatıoum ya gidiouz 2 hftada bir geçen teyzeye (eşimin teyzesine) 3 ayda bi geliolar demiş hepimiz için diğer eltim duymuş
yani hep sorun var anlıo musun
bizimkilerde anneleri gayet iyi biliolar bakma sen bize çaktırmıolar ama benim eşim çok daralınca bilioum annem patavatsız ama napıyım dilek kac yaşında şimdi bişi olsa ben nası dururum dio
hem bişi söleyince ağlıo dio
seninkide öyle büyük ihtimal ben benzetioum yani aile muhabbetlerinde
ya bende titanic çıktı ya yeniden 3 boyutlu onu izlemek istioum.
neyse sen git işte annende çıkalım demiş bak kafan dağılır gerçekten.
benim annem de böyle.sürekli gün içinde beni telefonla arayıp bu gündüz proğramında duyduğu şeyleri soruyor araştırmamı istiyor; onun istediği zaman ve istediği kadar detaylı araştırmayınca da hemen laf sokmaya başlıyor. Olay şu geçen gün bir eczacı adamı duymuş yorgunluğa iyi gelen ilaçlar mı ne üretiyormş onu araştır kardeşine onu alalım dedi bu arada kardeşim bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Annem kardeşimle resmen kafayı bozmuş durumda ank da iyi bir bölümde okusun özel üniversite bile düşünebilirim diyor. Kaygılarını anlayabiliyorum neyse değdiği ilacı araştırdım ama pek kayda değer bi şey bulamadım hatta geçen annemlere gittiğimde de onla da baktık bu sabah bana diyo ki bir araştırmadın da almadık vs vs. Hemen savunmaya geçince ben kötü oldum yine.
geçmiş olsun ikisine de..k.validem aradı :102:
napıosun çalışıo musun cmt evdeydin ya die artık öyle diil dedim
çok hastalandık babanla 3-4 gün yattık anneni arayıp soğan çorbası tarifi alcaktım utandım da aramadım dedi
şimdi nasılsınız dedim iyiyiz dedi ben çok ilaç içtim baban hiç içmedi benden önce iyi oldu dedi
eşime sordu napıo nasıl die iyiyiz git gel çalış bizde durum aynı dedim
şimdi eşime sölesem yarın kesin oraya gider
ama zaten gün içinde onlarda konuşurlar
ya hftnın son günü hep aynı derde düşüoum
yok kuzum onlar veren taraf değil, hep alan taraf olmak istiyolar.
şöyle bakıyolar olaya: "m... bize yakın olursa daha çok faydası olur bize" gibi..
biz kendimize zor yetiyoruz
evet senin eşinin ve benim eşimin ailesinin benzer yönleri var..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?