2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım benm eşim de kalma taraftarı olmasa keşke. bi de anası ben gidene kadar bayram temizliği yapmıyor beni bekliyor, ben de hiç bişe ellemiyorum, ilk bayramımızda arife gecesi 2 ye kadar tatlı yaptırdı bana ne aptalmışım, şimdi elimi dahi sürmem. ben de ilk gün kahvaltıyı orda yapıp babannemlere geçiyorum eşimle. annemler orda toplanıyor kahvaltıya. kv de de peşimize düşüyor babaanneye geliyim diye, ağırdan alıyor bir türlü hazırlanmıyor ki annesigili hemen görmesin diye, evde gezinip duruyor evi süpürmeyi, silmeyi toz almayı çamaşır yıkamayı vallahi bayram sabahına bırakıyor.

Bizde arifeden gidip kalmadık hiç
1.yılda evimizde uyandık hazırlanıp gittik annesine. 2.bayramdada annemlere gittik kurban kestikleri için yardım ettik yedik içtik bayramlaştık. Öğleden sonra k.valideye gittik.
Arifeden gitme kalma mantığını anlayamıyorum yani herkes evinde kalsın sabah kalksın banyosunu yapsın temiz temiz hazrlansın öyle gelsin.
Allahtan artık ısrar etmiyorlar hiç k.vdem ben isyan çıkardıktan sonra. Sadece geçen bişe oldu dilinin ucuyla keşke kalsanız dedi üzüldüm ama o görümceye inat kalmıcam. (Çok mecbur kaldığım durumlar hariç)

Sadece geçen bişe oldu dilinin ucuyla keşke kalsanız dedi üzüldüm ama o görümceye inat kalmıcam. (Çok mecbur kaldığım durumlar hariç)
ya çok pardon ama o görümce mevzusunu ben kaçırdım sanırım:26:

dün eşim benm alkol almama izin vermedi hamiş olabilirsin dedi
olmadın mı hala hasta

ama salaşlığı o katıo zaten
bende taytın üstüne kısa giymeyi sevmioum örtmesi lazım yani biraz kalça kısmını ama kışın falanda çok rahat edioum tayt ile uzun çizmelerimi giyerken

manyak ya bayram sabahına iş mi bırakılır hiç mi bişi görmemiş yaa
zaten ben o kadının fotosunu görünce anlamıştım nası da sarılmıştı oğluna fesatlığı fotoğraf karesine bile yansımıştı :120:

aynı apartmanda oturmanın tek iyi yönü bu olsa gerek, bayramda seyranda herhangi bi gün kv de kalmamıza gerek olmuyor

nekimm senn ne cici olmussun yine avatar süperr
bende çok değişirim parfüm uzun süre kullanamam bişiyi
alam da sanada öneririm belki
tabi ten farı parfümde etkenn
saol kuzum

nekk ,yazcam, araya laf karışıyo

avatarını iyiki dğişmişin, tam zamanıymış ...gözüme çok hoş geldi ,ohh dedim :26::44: miladını doldurmuş öbürsü avatarın

mor rengine de bayılırım ayrıcaa

diğerine bayılıodum ama buda hoş olmuş nekim
bende bu tarzın sarışın versiyonunu istioum ne diosun

hemde nasıl bi cilveler bi heyecanlar görmen lazım pamuk gibi yaa yerim ben onu..
nekim evt güzel olmuş avatarın..

Avatarın çok cici olmuş Nekim :)
teşekkür ederim kızlaaaar beğenmenize sevindim, ben de severim moru çok
dileğim sana da sarısını bulalım taam, diğer avatarımı ben de çoks eviyodum sakliycam yine kullanırım bi ara onu :13:

çooooşşşş olmuşsun kuzummm
ayşam hoşgeldinn bebiş nasıll
söylediniz mi ailelere?

evet M.. beye bugün de gelsin bunlar

aynı apartmanda oturmanın tek iyi yönü bu olsa gerek, bayramda seyranda herhangi bi gün kv de kalmamıza gerek olmuyor

:13: Aynen

öyle bile olmasa, ben kalmamkii...dün anneme tek gittim eşim geç çıkınca gelemedi ...annem "kal burda" diyip durdu ,ama ııı ıhh kendi evim var,eşim evimde .. şehir dışı değil bişey değil niye kalayım, kalmadım ( annem kızıyo kalmayınca ) diyom anne iyiki senin gelinin yok, tam kaynana olurdun yoksam

Buarada ben bu bayram ölmez sağ kalırsak, kendi ailemde kahvaltı yapmak is-ti-yo-ruuummmm :95: Her bayram babanelerde toplanıyo kaynanamlar falan... En son bayram babaneler ve kaynanamlar ankaradaydı, ne güzel seviniyodum annemde yaparız diye, kaynanam dedi (kaynım için)"g.... 'na da kahvaltı hazırlarsınız"
e öel olunca gidemedik, çok heveslenmiştim ,hevesim kursağımda kaldı resmen

Kızlar NİSAN AYI EPİLASYON TARİHLERİ

11 Nisan 2012 Çarşamba, saat 21:01'den
13 Nisan 2012 Cuma günü saat 19:04'ye kadar

ya çok pardon ama o görümce mevzusunu ben kaçırdım sanırım:26:

Canım k.validemlerdeyken bi olay olmuştu. Masada yemek yerken k.vm bişey için şunuda koyayımda eve götürürsünüz demişti.
- Görümcem hemen imalı bi şekilde ne biliyorsun anne belki OĞLUN kalıcak burda dedi. Sırf kalmıyoruz orda evimize gidiyoruz diye.
Bende şaşırdım kalıcakmışız gibi oldu eşime
- kalıcakmıydık dedim.
- yoo dedi o da.
Görümcem hemen
-Kalmak zorunda değilsiniz merak etme demişti. Bende biliyorum kalmak zorunda olmadığımı demiştim. Sonra burası benim evim bilmem ne kendi kendine konuşuyor. O gündür de konuşmadık hiç doğru dürüst..
ondan sonra k.valimdelerde eşime yemek hazırlarken hoşgeldin demiştim mutfaktaydım.
Herkes içerdeydi hoşbulduk deyip önümden geçmişti öpmeden. Bende o gün bu gündür konuşmuyorum kendisiyle. Ben yine de kin gütmemiştim hoşgeldin demiştim ama bundan sonra hiçbirşey yapmam

Son düzenleme:

ben zaten mor aşığıyım kiii, o yüzden avatarına bayıldığımı biliosun

söylemedik daha cnm, 11inde ultrasonda görelim öyle sölicez. şimdi nasıl söylesek die süşünüoz bi de, kociş herkesi toplayalım ekranda herkesin fotosu geçsin en son bebişin ultrason fotosunu görsünler dio

ayrıca bebiş de iyidir heralde bilmem ama ben kendime dikkat etmeye başladım sabah az da olsa bişiler yiom okula peynir falan getiriom.aburcuburu da kestim sayılır gün içinde

eve geçiyorum ben kızlar ordan devam ederimm

evet dilek daha tık yok bende regl olmadım. folik asite başladım dün de, nolur nolmaz.

manyak görümce

kendi kendine mevzu yaratmış boş laflar peşindeki insanlara sinir oluoum yaa
peki görümcen bekar mıydı

Kızlar NİSAN AYI EPİLASYON TARİHLERİ

11 Nisan 2012 Çarşamba, saat 21:01'den
13 Nisan 2012 Cuma günü saat 19:04'ye kadar
yaa geçen mart ayı tarihlerinde aldım ya ben, onun üzerien daha 2 defa aldım.
öyle ayda bir alınmaz ki, ben minnacık çıksa rahat edemiyorum çünkü :26: hele ki şimdi yaz..
eşim görse laf eder zati, geçen bacaklarımı almamıştım azcık çıkmış (ki bende tek tük çıkar çok azdır bacağımda)
eşofmanımdan görünmüş "aşkımın bacakları adam bacak olmuş" dedi.. şaka yaptı ama bozuldum
evettt mor konversli kızz

herkese bi buzdolabı magnet çerçeve alın
bebikli, 8 ay sonra burayı doldurursunuz, saklayın bunu diyin
iki aileye de gittiğinizde verin işte.

kendi kendine mevzu yaratmış boş laflar peşindeki insanlara sinir oluoum yaa
peki görümcen bekar mıydı
Evli canım kızına annesi bakıyor o yüzden hafta içi hafta sonu akşam hep orda. Eşide çalışıyor boş yanii. Evet bırakta huzurla gelip gidelim dimi. Yook huzursuzluk çıkıcak laf sokucak. Ben art niyetli değilim bişi söylemiyorum ama bişi söylenince de cvp veriyorum ARTIK... Geçen annesi damatından yana büyügünü küçüğünü bilir diye söyleyip bana laf vuruyor. Ama bunu eşime söylesem niye üstüne alındın der o yüzden söylemedim bile.

manyak görümce
Valla o kadar boş ki uğraşmak bile istemiyorum, ne istiyorlar bilmiyorum.

Nekim çok güzel olur böyle magnet fikri.
Avatarını beğendim bende dün gece değiştim ama farketmedi kismeler...

evet dilek daha tık yok bende regl olmadım. folik asite başladım dün de, nolur nolmaz.
inanmıoum yaa oldu yani bişiler demek ki o daha iyi biliodur ee korunmadınız da dimi
valla kuzum benim fikrim belki bana kızcaksın ama daha çok erken kesinlikle hemen yapmamalısınız sağlık ve maneviyat açısından tabii maddiyatı da sıraya katmalıyım

eşofmanımdan görünmüş "aşkımın bacakları adam bacak olmuş" dedi.. şaka yaptı ama bozuldum

koptum ben buna yaa
kuzum benim ben lazer yaptırmıştım 4 aydırda bu tarihleri uyguluoum bacaklarımda yok koltuk altım da öyle sayılır
paket bölgesi var işte
oda yeni sıçmaya başladı seyrek ve ince tüy kesinlikle siyah sert diil
bende sevmem ve öyle gezemem eşimde hiç haz etmez
ama hiç bişi yok zaten takılma uygula sen tarihlerini dio
şansımada şimdi hastayım bitince almış olcam işte
hep denk geldi yani

zamanla seninde belki çıkma aralığı uzar bu tarihlerde devam ettiğin sürece.

ben fark ettim çok gücel olmuş ama benm kafa yerinde mi ki, söylememişim ama ama ben neke de bişe demedim ikinizinkisi de güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…