- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
valla hiçte ölmezler bizimkilerde öyleymiş diğer eltim her arife orda kalırdı
1.günüde hep orda geçirirdi
biz ilk bayramımızda tatile gittik laf çarptı hiçte tınmadım
diğer bayramda da öteki eltim yeni evlenmişti oda sabah 6da mı ne gitmiz apartmanın yanında cami var neymiş topluca orda kılıncakmış namaz
o bayramda biz yine gitmedik eşim bizim mahalledeki camiye gitmiş babamla sonra kahvaltıya size geliriz demiş oraya gittik
tabii k.valide yine mutfakta laf çarptı diğer eltime de dilek getirmio demiş
bende dedim ki anne oğlun benim ailemle kahvaltı etmek istedi oraya gittik sonra sustu
ama o bayram annem bana laf çarpıp beni sinirlendiğini üzdüğünü duyunca oda ağladı benim bir tane kızım diğer kardeşim engelli pek bişi yapamıo ya
bende kurban kesioum kendinin zaten köpek sürüsü gibi sülalesi var oğluna biz kalabalığız sen eşinin ailesine yardımcı ol kurban kesiminde dicene bide kızıma laf çarpıo die
yani diğer bayramda da oraya yatmaya da namaza da karga bokunu yemeden kahvaltıya da gitmem yırtınsın dursun
valla hiçte ölmezler bizimkilerde öyleymiş diğer eltim her arife orda kalırdı
1.günüde hep orda geçirirdi
biz ilk bayramımızda tatile gittik laf çarptı hiçte tınmadım
diğer bayramda da öteki eltim yeni evlenmişti oda sabah 6da mı ne gitmiz apartmanın yanında cami var neymiş topluca orda kılıncakmış namaz
o bayramda biz yine gitmedik eşim bizim mahalledeki camiye gitmiş babamla sonra kahvaltıya size geliriz demiş oraya gittik
tabii k.valide yine mutfakta laf çarptı diğer eltime de dilek getirmio demiş
bende dedim ki anne oğlun benim ailemle kahvaltı etmek istedi oraya gittik sonra sustu
ama o bayram annem bana laf çarpıp beni sinirlendiğini üzdüğünü duyunca oda ağladı benim bir tane kızım diğer kardeşim engelli pek bişi yapamıo ya
bende kurban kesioum kendinin zaten köpek sürüsü gibi sülalesi var oğluna biz kalabalığız sen eşinin ailesine yardımcı ol kurban kesiminde dicene bide kızıma laf çarpıo die
yani diğer bayramda da oraya yatmaya da namaza da karga bokunu yemeden kahvaltıya da gitmem yırtınsın dursun
aaaa dileeeek gayet de yakışmış bence cnm güle güle kullan tarzına bayılıyorumm
ya çok pardon ama o görümce mevzusunu ben kaçırdım sanırım:26:Sadece geçen bişe oldu dilinin ucuyla keşke kalsanız dedi üzüldüm ama o görümceye inat kalmıcam.(Çok mecbur kaldığım durumlar hariç)
olmadın mı hala hastadün eşim benm alkol almama izin vermedi hamiş olabilirsin dedi
ama salaşlığı o katıo zatenDilekcim hoş olmuş ama hırkanın kolları daha sıkı olsaymış keşke biraz bol gibi. Benim eşimde tayta izin vermiyor sanki taytla bi yerimiz görünüyor üstüne tunik giyiyoruz. külotlu çorap daha iç gösteriyor yanisi ama bu tayta takmış durumda. Ama Şu taytı giyip üstüne bluz giyenlere de gıcık oluyorum
canım benm eşim de kalma taraftarı olmasa keşke. bi de anası ben gidene kadar bayram temizliği yapmıyor beni bekliyor, ben de hiç bişe ellemiyorum, ilk bayramımızda arife gecesi 2 ye kadar tatlı yaptırdı bana ne aptalmışım, şimdi elimi dahi sürmem. ben de ilk gün kahvaltıyı orda yapıp babannemlere geçiyorum eşimle. annemler orda toplanıyor kahvaltıya. kv de de peşimize düşüyor babaanneye geliyim diye, ağırdan alıyor bir türlü hazırlanmıyor ki annesigili hemen görmesin diye, evde gezinip duruyor evi süpürmeyi, silmeyi toz almayı çamaşır yıkamayı vallahi bayram sabahına bırakıyor.
nekimm senn ne cici olmussun yine avatar süperr
bende çok değişirim parfüm uzun süre kullanamam bişiyi
alam da sanada öneririm belki
tabi ten farı parfümde etkenn
saol kuzum
nekk ,yazcam, araya laf karışıyo
avatarını iyiki dğişmişin, tam zamanıymış ...gözüme çok hoş geldi ,ohh dedim :26::44: miladını doldurmuş öbürsü avatarın
mor rengine de bayılırım ayrıcaa
diğerine bayılıodum ama buda hoş olmuş nekim
bende bu tarzın sarışın versiyonunu istioum ne diosun
hemde nasıl bi cilveler bi heyecanlar görmen lazım pamuk gibi yaa yerim ben onu..
nekim evt güzel olmuş avatarın..
teşekkür ederim kızlaaaarAvatarın çok cici olmuş Nekim :)
çooooşşşş olmuşsun kuzummmkızlar beğenmediğiniz ama benim aldığım ve giydiğim hırkanın fotosunu çektim nekim sen bari bak özgem siyah taytımıda çektim ama hiç belli olmuo kenardaki dikişleri modeli falan
Eki Görüntüle 384300 Eki Görüntüle 384301
ayşam hoşgeldinnselam herkeseeeeeeeeeeeeee
ayy 2 gündür okuom yazamıom kızlar yaa kusura bakmayın o kadar yoğunum ki bi sürü sınav falan hazırlama işi var hepsi üstüste geldi.
nekim bu o adamabunun az daha hafifi de kayınpederine. aslında çok da kızcağın bişi yapmamış be adam, sinirlenme öyle eşinin de tlf.larını açmamazlık yapma be canım
dilşad kv ne diyecek söz bulamıyorum gerçekten ama gerçektenben de olsam asla gitmezdim,ama bayramda git evet cnm bayramlarda ayrı olunmaz
dileğim sana da sarısını bulalım taam, diğer avatarımı ben de çoks eviyodum sakliycam yine kullanırım bi ara onu :13:
---
çooooşşşş olmuşsun kuzummm
aynı apartmanda oturmanın tek iyi yönü bu olsa gerek, bayramda seyranda herhangi bi gün kv de kalmamıza gerek olmuyor
ya çok pardon ama o görümce mevzusunu ben kaçırdım sanırım:26:
teşekkür ederim kızlaaaarbeğenmenize sevindim, ben de severim moru çok
dileğim sana da sarısını bulalım taam, diğer avatarımı ben de çoks eviyodum sakliycam yine kullanırım bi ara onu :13:
çooooşşşş olmuşsun kuzummm
ayşam hoşgeldinnbebiş nasıll
söylediniz mi ailelere?
evet M.. beye bugün de gelsin bunlar
Canım k.validemlerdeyken bi olay olmuştu. Masada yemek yerken k.vm bişey için şunuda koyayımda eve götürürsünüz demişti.
- Görümcem hemen imalı bi şekilde ne biliyorsun anne belki OĞLUN kalıcak burda dedi. Sırf kalmıyoruz orda evimize gidiyoruz diye.
Bende şaşırdım kalıcakmışız gibi oldu eşime
- kalıcakmıydık dedim.
- yoo dedi o da.
Görümcem hemen
-Kalmak zorunda değilsiniz merak etme demişti. Bende biliyorum kalmak zorunda olmadığımı demiştim. Sonra burası benim evim bilmem ne kendi kendine konuşuyor. O gündür de konuşmadık hiç doğru dürüst..
ondan sonra k.valimdelerde eşime yemek hazırlarken hoşgeldin demiştim mutfaktaydım.
Herkes içerdeydi hoşbulduk deyip önümden geçmişti öpmeden. Bende o gün bu gündür konuşmuyorum kendisiyle. Ben yine de kin gütmemiştim hoşgeldin demiştim ama bundan sonra hiçbirşey yapmam
Canım k.validemlerdeyken bi olay olmuştu. Masada yemek yerken k.vm bişey için şunuda koyayımda eve götürürsünüz demişti.
- Görümcem hemen imalı bi şekilde ne biliyorsun anne belki OĞLUN kalıcak burda dedi. Sırf kalmıyoruz orda evimize gidiyoruz diye.
Bende şaşırdım kalıcakmışız gibi oldu eşime
- kalıcakmıydık dedim.
- yoo dedi o da.
Görümcem hemen
-Kalmak zorunda değilsiniz merak etme demişti. Bende biliyorum kalmak zorunda olmadığımı demiştim. Sonra burası benim evim bilmem ne kendi kendine konuşuyor. O gündür de konuşmadık hiç doğru dürüst..
ondan sonra k.valimdelerde eşime yemek hazırlarken hoşgeldin demiştim mutfaktaydım.
Herkes içerdeydi hoşbulduk deyip önümden geçmişti öpmeden. Bende o gün bu gündür konuşmuyorum kendisiyle. Ben yine de kin gütmemiştim hoşgeldin demiştim ama bundan sonra hiçbirşey yapmam
yaa geçen mart ayı tarihlerinde aldım ya ben, onun üzerien daha 2 defa aldım.Kızlar NİSAN AYI EPİLASYON TARİHLERİ
11 Nisan 2012 Çarşamba, saat 21:01'den
13 Nisan 2012 Cuma günü saat 19:04'ye kadar
evettt mor konversli kızzben zaten mor aşığıyım kiii, o yüzden avatarına bayıldığımı biliosun
söylemedik daha cnm, 11inde ultrasonda görelim öyle sölicez. şimdi nasıl söylesek die süşünüoz bi de, kociş herkesi toplayalım ekranda herkesin fotosu geçsin en son bebişin ultrason fotosunu görsünler dio
ayrıca bebiş de iyidir heralde bilmemama ben kendime dikkat etmeye başladım sabah az da olsa bişiler yiom okula peynir falan getiriom.aburcuburu da kestim sayılır gün içinde
eve geçiyorum ben kızlar ordan devam ederimm
Evli canım kızına annesi bakıyor o yüzden hafta içi hafta sonu akşam hep orda. Eşide çalışıyor boş yanii. Evet bırakta huzurla gelip gidelim dimi. Yook huzursuzluk çıkıcak laf sokucak. Ben art niyetli değilim bişi söylemiyorum ama bişi söylenince de cvp veriyorum ARTIK... Geçen annesi damatından yana büyügünü küçüğünü bilir diye söyleyip bana laf vuruyor. Ama bunu eşime söylesem niye üstüne alındın der o yüzden söylemedim bile.kendi kendine mevzu yaratmış boş laflar peşindeki insanlara sinir oluoum yaa
peki görümcen bekar mıydı
Valla o kadar boş ki uğraşmak bile istemiyorum, ne istiyorlar bilmiyorum.manyak görümce
yaa geçen mart ayı tarihlerinde aldım ya ben, onun üzerien daha 2 defa aldım.
öyle ayda bir alınmaz ki, ben minnacık çıksa rahat edemiyorum çünkü :26: hele ki şimdi yaz..
eşim görse laf eder zati, geçen bacaklarımı almamıştım azcık çıkmış (ki bende tek tük çıkar çok azdır bacağımda)
eşofmanımdan görünmüş "aşkımın bacakları adam bacak olmuş" dedi.. şaka yaptı ama bozuldum
evettt mor konversli kızz
herkese bi buzdolabı magnet çerçeve alın
bebikli, 8 ay sonra burayı doldurursunuz, saklayın bunu diyin
iki aileye de gittiğinizde verin işte.
inanmıoum yaa oldu yani bişiler demek ki o daha iyi biliodur ee korunmadınız da dimievet dilek daha tık yok bende regl olmadım. folik asite başladım dün de, nolur nolmaz.
eşofmanımdan görünmüş "aşkımın bacakları adam bacak olmuş" dedi.. şaka yaptı ama bozuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?