2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence gitmelisin zaten, bayram günü eşini tek mi göndercen ...
Ondan sonra bekle bekle gelmesin (en sinir olduğum)

bayramda giderim zaten de arife gecesinden orda kalmak zorunda bırakır eşim beni bayramı ayrı geçirmem. ama yüz de vermem.
ben kıymalı yumurta vardı yemekte sadece kıymasından yedim yumurtası çok katı oluyor almıyorum, bi de makarna ve salata vardı onları yedim sen ne yicen :)

ne gerek arifeden yaa

Afiyet olsun
Pilav + sulu tavuk yemeği söledim az ama ,yicem şimdi

ben henüz bir yemek yemedim. Eve erkenden geçsem de akşam için ıspanaklarımı mı yıkasam diyorum ?

Sirkencim ıspanakların kötü olacak artık yap. ama onu yıkaması da ayrı bi işkence. annem aradı beni de akşam yürüyüşe ben de gelcem seninle dedi. dün akşamdan da bi sürüüüü yemeğim var. ev yapımı mantar çorba, pilav, et döner, rus salatası, çiğ köfte almıştık onun da yarısı duruyor.

ıspanak yıkamayı seviyorum ben önce çamurlarını akıtır ıslatırım sirkeli suda 1 sa kadar sonra da yıkamaya başlarım yavaş yavaş. Bir de brokoli haşlarım çorba olarak da bir şeyler uydurdum mu tamamdır.

ben de tek tek 3 sefer yıkıyorum, koca bir kap yıkıyorum pişince az oluyor gıcık oluyorum buna mı uğraştım ben şimdi die

kızlar beğenmediğiniz ama benim aldığım ve giydiğim hırkanın fotosunu çektim nekim sen bari bak özgem siyah taytımıda çektim ama hiç belli olmuo kenardaki dikişleri modeli falan

Yedim geldim, yarım saatcik de uyusam kapıyı kitleyip ne iyiolurdu

valla ben de aynı istekle yanıp tutuşuyorum. gece hem gezdik hem eve gelip masa hazırladım bişiler yaptım. hiç bişe anlamadım 3 buçuk saatlik uykumdan da. akşam yürüyüşten gelince duş alıp masayı hazırlayıp yatarım, sabah eşimin 20lik dişini çektirdik inşallah erken gelmez de dinlenirim o gelene kadar.

selam herkeseeeeeeeeeeeeee

ayy 2 gündür okuom yazamıom kızlar yaa kusura bakmayın o kadar yoğunum ki bi sürü sınav falan hazırlama işi var hepsi üstüste geldi.

nekim bu o adama bunun az daha hafifi de kayınpederine. aslında çok da kızcağın bişi yapmamış be adam, sinirlenme öyle eşinin de tlf.larını açmamazlık yapma be canım

dilşad kv ne diyecek söz bulamıyorum gerçekten ama gerçekten ben de olsam asla gitmezdim,ama bayramda git evet cnm bayramlarda ayrı olunmaz

çok güzel olmuş cicilerin :) eşin iyi izin veriyo , benimki müsade etmezdi, taytın üstüne gömleği

ve aleyküm slm
hg, kolay gelsin, bebiş nasıl
benm kv ye de yapppp :d

afiyet olsunnn arifeden kalmazsa ölür benmki.

valla hiçte ölmezler bizimkilerde öyleymiş diğer eltim her arife orda kalırdı
1.günüde hep orda geçirirdi
biz ilk bayramımızda tatile gittik laf çarptı hiçte tınmadım
diğer bayramda da öteki eltim yeni evlenmişti oda sabah 6da mı ne gitmiz apartmanın yanında cami var neymiş topluca orda kılıncakmış namaz
o bayramda biz yine gitmedik eşim bizim mahalledeki camiye gitmiş babamla sonra kahvaltıya size geliriz demiş oraya gittik
tabii k.valide yine mutfakta laf çarptı diğer eltime de dilek getirmio demiş
bende dedim ki anne oğlun benim ailemle kahvaltı etmek istedi oraya gittik sonra sustu
ama o bayram annem bana laf çarpıp beni sinirlendiğini üzdüğünü duyunca oda ağladı benim bir tane kızım diğer kardeşim engelli pek bişi yapamıo ya
bende kurban kesioum kendinin zaten köpek sürüsü gibi sülalesi var oğluna biz kalabalığız sen eşinin ailesine yardımcı ol kurban kesiminde dicene bide kızıma laf çarpıo die
yani diğer bayramda da oraya yatmaya da namaza da karga bokunu yemeden kahvaltıya da gitmem yırtınsın dursun

Dilekcim hoş olmuş ama hırkanın kolları daha sıkı olsaymış keşke biraz bol gibi. Benim eşimde tayta izin vermiyor sanki taytla bi yerimiz görünüyor üstüne tunik giyiyoruz. külotlu çorap daha iç gösteriyor yanisi ama bu tayta takmış durumda. Ama Şu taytı giyip üstüne bluz giyenlere de gıcık oluyorum

ayyy hem sordu hem de 100 kere söyledi beğenmediğiniz hırkam, beğenmediğiniz hırkam yakışmış, hatun güzel oluncaaaa. güle güle giy canım
ayyy çok tşk ederim

çok güzel olmuş cicilerin :) eşin iyi izin veriyo , benimki müsade etmezdi, taytın üstüne gömleği

benimkide izin vermezdi ağlaya sızlaya bak kapalı bak gözükmüo bak uzun kapatıo diye diye alıştırdım taytları falan beraber aldık
çalıştığım yeri de bilio arabayla o bırakıo akşam ev 10 dk yani otobüslerde ucra köşelerde olmadığım için pekte sorun diil

ohhhh iyi söylemişsin kız afferin wallaa

bizim okulda bi de nerdeyse bildiğin çorap üzerine bluz giyiolar.millet artık iyice aşmış durumda,bakakalıyorum bildiin iççamaşırı falan belli yani

dilşaddd kayınvalidene bu yetmez ama neyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…