canım hangisi bilmiyorum, kışın parfümlerden konu açılmıştı bi ortamda, yaz kokularından... yazdığım ikisini dediler hep ..telime kaydetmişim bende..ama hangi rayş bilmiyom :101:
benimde ihtiyacım var yaz kokusuna
aman bozulmasın
ben c.ertesileri hazırlıyom bitek..bende geç geliym c.ertesi..ozamn yumurta tost falan yapıyom bitek
ama seninki erken gidiyomuş ,zordur tabi yataktan kalması ... benimkide bazen yatakta öpüyo,kalkamıyo kapıya kadar
mesela ablamla eniştemde sizin gibi, eniştem çok erken gidiyo 6 falan, lokantada çalıştığından ... eniştemde istiyomuş ablamın kalkmasını, ama kalkamam diyo ablamonun gürültüsüne bile uyandığımda sonra zor uykuya dalıyom, kendi saatimde uyanamıyom diyo
evt yaa sabah 6.15 e kuruyo saati 6.30 da kalkıyor yataktan bugün çalıyo duymuyo bile çocukta uyanıyor o saattebende uyanınca yatamam hiç öle yatakta kızımla oynuyorum.
önce benim işimdi ya yapıştı üstüme direk bana veriyolar off sıkıldım burdan çok
Resmen dakika sayıyorum
Ben pek değiştirmem parfümümü alyam, uzuuuun zamandır ck2u kullanıyorum.
Ama bu ara arayıştayım ben de 2 tane daha parfüm bakıcam kendime değişik yaz için.
en güzel yanı bu heralde
hemde nasıl bi cilveler bi heyecanlar görmen lazım pamuk gibi yaa yerim ben onu..
nekim evt güzel olmuş avatarın..
tabi cnm 3 gündür görmüyodum napalım sizi dinledim iç çektim dermişim
oldunmu cnm yaa sıcak bişeler iç bari rahatlatır biraz..
elffiiii imzanı okudunmu
ne kadan ayıppp
hasret giderdiniz mii
mrb kızlar
akşam eve gittim yemek yaptım arkadaşımla buluştum eşim aradı, yanıma gelin gezelim dedi, gezdik ettik,ayrıldık o arkilerle, 2 dk sürdü sürmedi başka arkiler aradı nerdesiniz die, onlarla buluştuk bi yerde oturduk bişiler yeyip içtik, dolandık eve gittik hep birlikte alkol aldılar , eşim onun etkisiyle dertleşmeye başladı geçen ki meselede babasını aramış bağırmış çağırmış benm karım da çalışıyor biz kendi brcumuzu ödüyoruz nasıl biz bakıyoruz dersiniz falan demiş kapatmış teli, annemin yaptığı yanlış ama atamam satamam eşimde zamanında diklik yaptı dedi, kızdım ama gönlümü aldı :) onları anlattı, ben eşimle ailem ii olsun ii geçinsin gidelim gelelim istiyorum dedi, 3:30 da yattık.
okudum çok fenasın ya :))
ben annenlere gitmem deyince bayramda da mı gitmicen dedi, bayrama kadar gitmicem en azındanAma ramazanda kesin götürür küslük olmaz oruç oruç der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?