2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evt yaa sabah 6.15 e kuruyo saati 6.30 da kalkıyor yataktan bugün çalıyo duymuyo bile çocukta uyanıyor o saattebende uyanınca yatamam hiç öle yatakta kızımla oynuyorum.

nekimm senn ne cici olmussun yine avatar süperr
bende çok değişirim parfüm uzun süre kullanamam bişiyi
alam da sanada öneririm belki
tabi ten farı parfümde etkenn
saol kuzum

nekk ,yazcam, araya laf karışıyo

avatarını iyiki dğişmişin, tam zamanıymış ...gözüme çok hoş geldi ,ohh dedim :26::44: miladını doldurmuş öbürsü avatarın

diğerine bayılıodum ama buda hoş olmuş nekim
bende bu tarzın sarışın versiyonunu istioum ne diosun

kızlar bunlar napıo
Eki Görüntüle 383716
nigarcım sen daha ii anlamışsındır

ne kadan ayıppp

tabi cnm 3 gündür görmüyodum napalım sizi dinledim iç çektim dermişim
oldunmu cnm yaa sıcak bişeler iç bari rahatlatır biraz..

hasret giderdiniz mii

mrb kızlar
akşam eve gittim yemek yaptım arkadaşımla buluştum eşim aradı, yanıma gelin gezelim dedi, gezdik ettik,ayrıldık o arkilerle, 2 dk sürdü sürmedi başka arkiler aradı nerdesiniz die, onlarla buluştuk bi yerde oturduk bişiler yeyip içtik, dolandık eve gittik hep birlikte alkol aldılar , eşim onun etkisiyle dertleşmeye başladı geçen ki meselede babasını aramış bağırmış çağırmış benm karım da çalışıyor biz kendi brcumuzu ödüyoruz nasıl biz bakıyoruz dersiniz falan demiş kapatmış teli, annemin yaptığı yanlış ama atamam satamam eşimde zamanında diklik yaptı dedi, kızdım ama gönlümü aldı :) onları anlattı, ben eşimle ailem ii olsun ii geçinsin gidelim gelelim istiyorum dedi, 3:30 da yattık.

evt cnm:))
bencede eşinde biliyor annesinin nekadar hatalı olduğunu ama yapacak bişeyi yok boşa onuda üzme bence..

ben annenlere gitmem deyince bayramda da mı gitmicen dedi, bayrama kadar gitmicem en azından ama ramazanda kesin götürür küslük olmaz oruç oruç der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…