selam guzel hanımlar bızde eşimle 2010 senesinde ankarada evlendık...Şukur evlılıgımız guzel gıdıyor yakın bır zamanda aramıza 3. mınık bırey gelıcek sabırzılanıyoruz
acomertte gelmio artık onlarında sorunluydu taşınmalar kavgalar falan naptı acaba belkide taşındılar internet yok die gelemiodur.Eos da yok arsede gelmiyor artık.
bak bak bak hiç benden aşağı kalmıosunay çok uykum vaaaar
dün gece de 1 de yattım
dileğe diyorum birde
pazar, pazartesi, salı
bu akşam anamdayım..
kızlaar artık eşim geç gelecek yine
11 e doğru.. 9 da geliyodu süperdi ama yine 11 oldu
izin günümüz de tutmuyo, napim borçlar bitene kadar sıkıcaz dişimizi...
cumartesi 1 de çıkınca ben gitcem ama yanına tüm gün
onunda gönlü varda işte çaktırmıonekkkkbidesi cumaya kadar izin vermiş mişmiş kendisinee ben ni didim daha erken cumaya çok var öle deme dedim mi demedim mii
dedimmmamaa kocişin inisiyatifiylen oluyo, masumum benn
ama artık kesssssinn pazara kadar izinliyim, saçlarım bulut gibi duruyo kafamda yıka yıka Eki Görüntüle 383692
daha bellı degıl cınsıyetımızz ama bır kızım olsun ıstıyorummm once saglıklı olsun tabıkı
Hoşgeldin balım.Maşallah size ne güzel:))
Kaç yaşındasın çalışıyormusun, Ankaradamı yaşıyorsun?
..
Gidip işlere devam etsem iyi olucak kızlar arada bakarım buraya
Amin canım evet haklısın. Allah üç kuvvet versin yeter. Kendi kızı olunca değişiyor gelini olunca değişiyor işte.boşver canım eşinle beraber yaparsınız yorulacaksınız ama eve taşınıp düzeninizi kurdunuzmu hepsine değecek .şimdi annenlerle beraber oturacaksınız ya ondanda gelmiyolardır yapsınlar diyolardır.sende bundan sonra hiçkimseye yardıma gitmezsin .
biz taşınırkende eşimle sabahlara kadar evi toplamıştık .kaynanamlara haber verdiğmizde daha toplama işlemi bitmemişti.gelelim mi yardıma ihtiyacın varmı demişlerdi dedim biz hallediyoruz ama insan merak eder çıkar gelir.nerdee kızının evine doğalgaz döşendi kadın 10 gün kaldı balkonları boyadı duvarları silmiş evi temizlemiş.hatta kayınpeder gelinde küsüyor banada gelsin temizliğe diyor demiş.kaynanamda yoruldum.sonra isterse gideirm demişti ses soluk yok istememde.allahım kimsenin eline düşürmesin güç kuvvet versin herkese.
Bulutdedimmmamaa kocişin inisiyatifiylen oluyo, masumum benn
ama artık kesssssinn pazara kadar izinliyim, saçlarım bulut gibi duruyo kafamda yıka yıka Eki Görüntüle 383692
hoşgeldin Balımmİnş sağlıkla alısınız bebeğinizi kucağınıza
cinsiyetiniz belli mi?
havalardan galiba dediğin gibimaşallah diyelim yine de
Maşşallah ozman Allah eksik etmesinAy hadi ben gidiyom diyom gidemiyom
Çok ayıpp
aboooo çok fenasın dilekkkkkkkkk
çok kötüsün dilekkkonunda gönlü varda işte çaktırmıo
BulutBenimde benimde böyle
Maşşallah ozman Allah eksik etmesinAy hadi ben gidiyom diyom gidemiyom
ohh hadi bakim boş geçmeyin 3 gündür kocam yok çok şükür bugün geliyo artık bende akşama patlıcan pişirirmayyy ne ayıpppppppppp
ay dilekkkk
gitme ayy gelldaha boş ev fantazileri dinlicez senden toplanmış eşyalar arasından
ayy ben cidden anlamadım naptıklarını da size sorim dedim Eki Görüntüle 383736
ben onları kaydetmişim hep evdeki pc'me tee eskiden buraya getirdim flashımla
daa bir sürü eklerim ben size zamanlaa :))
..
ay çok uykum vaaaar
dün gece de 1 de yattım
dileğe diyorum birde
pazar, pazartesi, salı
bu akşam anamdayım..
kızlaar artık eşim geç gelecek yine
11 e doğru.. 9 da geliyodu süperdi ama yine 11 oldu
izin günümüz de tutmuyo, napim borçlar bitene kadar sıkıcaz dişimizi...
cumartesi 1 de çıkınca ben gitcem ama yanına tüm gün
selam guzel hanımlar bızde eşimle 2010 senesinde ankarada evlendık...Şukur evlılıgımız guzel gıdıyor yakın bır zamanda aramıza 3. mınık bırey gelıcek sabırzılanıyoruz
he ağam paşam heayy ben cidden anlamadım naptıklarını da size sorim dedim Eki Görüntüle 383736
amann bee iyi tmmHadi ordannn:)) o yüzden mi nigar sen daha iyi anlarsın dedin
Yok artıkın fantazi mantazi artık yeni evimizde inş.
yok zeynebim yaa kızlar fesatamanınn dilek bu ne böle
he ağam paşam he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?